Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(taram-param @ 2010 05 15, 06:44)
Bet su pieštuku visa voka užpaišyt taigi kaip oda tamposi...

kai darausi matini makiaza arba naudoju maziau pigmentuotus seselius visada voka tepu arba: 1. GOSH piestuku, jis labai minkstutis, bet reikia butinai gerai issklaidyti, nes situacija gali pabloginti. arba zele pravedimus, kurie tikrai neistampys odos. nezinau koks LT aortimentas, bet ink pot'u galima isigyti ivairiu spalvu, netik juodos. velgi, sunku patarti, nes as turiu problemu tik su kai kuriais seseliais. pastebejau, kad kuo labiau pigemntuoti seseliai, tuo ilgiau laikosi. Is LT pirktu Deborah rutuliniai laikydavosi, dabar naudoju is Sleek, kai kurios spalvos atrodo "tirstos". tas pats su dulkelemis is Barry M ar Miss Sporty.
Pagooglinau ir radau, kad riebiems vokams labai tinka Urban Decay Primer Potion, Benefit Stay Don't Stray, PaintPot'ai is MAC.
radau parasyta, kad jei po veido valymo rutinos praejus 3val. vokai pradeda blizgeti reiskia, kad jie linke i riebuma. tad galiu pasakyti... ir mano gan riebus!
Geriausia pries pradedant dazyti akytes jas lengvai papudruoti biria mineraline pudra. Geriausia naudoti birius seselius. Sleek seseliai yra sukurti mineraliniu pagrindu, kaip zinia, mineraline kosmetika labiau tinka riebiai odai, sausaodes turetu laikytis atokiau, tad gal butent del to jie taip gerai laikosi? nereklamuoju, bet pati esu suzaveta kokybes ir kainos, tad dalinuosi asmenine patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 05 15, 09:44)
Bet su pieštuku visa voka užpaišyt taigi kaip oda tamposi...

tai visa voka ir nereikia smile.gif jei reikia visa voka - tada kaip mazhulinka rase - geriau naudot seseliu pagrinda. pieshtukai gi tik pravedimui palei blakstienas.... ax.gif
Atsakyti
Man ir su pagrindu nieko gero....
O dar akys šiek tiek užkritusios nevienodai... taip nesimato, bet šešėliai dažniausiai nubėga nuo vienos akies, o ant kitos lieka.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 15, 08:29)
Man ir su pagrindu nieko gero....
O dar akys šiek tiek užkritusios nevienodai... taip nesimato, bet šešėliai dažniausiai nubėga nuo vienos akies, o ant kitos lieka.... doh.gif  doh.gif  doh.gif

na dar paskaiciau, kad jei vokai labai riebus reiketu vengti juos tepti per visa voka. negrazus makiazas sioj skolintoj nuotraukoj, bet tik noriu parodyti principa..
user posted image
Atsakyti
Gražu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 15, 09:22)

man tas melynas pravedimas piestuku labai negraziai ziurisi. na bet tos, kurios kankinasi, siulyciau pabandyti... padenkit voka biria pudryte ir pirmyn... turbut visos zinom kiek seselio lieka ant voko ir nuo kurios vietos jis buna subeges, tad neturetu buti sunku.
Atsakyti
hm... skaitau ir galvoju -man visai pasiseke, kad vienas is pigiausiu seseliu pagrindu man tokius stebuklus daro...o tiek metu nenaudojau seseliu vien del to, kad jie man po keliu valandu subegdavo ir dingdavo. gerai suprantu nusivylusias
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 15, 02:23)
pataisymas: £4.99 mirksiukas.gif

tai vot, kad jau £5.99 smile.gif uzvakar savo akim maciau mirksiukas.gif ir siaip pastebejau, kad labai daug kas pabrango... unsure.gif

QUOTE(lisik @ 2010 05 15, 02:39)
o kuria palete paemei ?  bigsmile.gif

original mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 15, 17:23)
tai vot, kad jau £5.99 smile.gif  uzvakar savo akim maciau mirksiukas.gif  ir siaip pastebejau, kad labai daug kas pabrango... unsure.gif

internetineje parduotuveje vis dar £4.99, matyt Superdryg'ui bankrotas, kad visu svaru kainas pakele blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 15, 02:23)

mergytes kuriu vokai riebus, ar bandet kada dengti vandeniu atspariu piestuku? kalbu ne apie seselius, bet plonus pravedimo piestukus.

Kažkada buvau nusipirkau juodą vandeniui atsparų, tik dabar neprisimenu kokios firmos, ar lumene, ar artdeco, ar .. g.gif , tai laikėsi gal šiek tie geriau negu neatsparus vandeniui, bet vis vien nepakankamai gerai...tas vokų riebalas viską nuvalo doh.gif . Man dar dieną kažkaip ne taip riebalojasi, bet jau vakare tai šakės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 14, 14:26)
Inglot. Yra Oze.Vilnius smile.gif

Gal kas matet INGLOT Klaipedoje???

QUOTE(linarija @ 2010 01 12, 20:22)
Ir man neišeidavo gražiai pasidažyt su pridėtu šepetėliu.  schmoll.gif Kurį laiką nė nenaudojau šios paletės.  O va, dabar įsigijau porą šepetėlių iš CS, tai visai kitas reikalas, šešėliai dengiasi puikiai  thumbup.gif  wub.gif

O kas tas CS? Noriu gero sepetelio ax.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 17, 12:38)
Gal kas matet INGLOT Klaipedoje???
O kas tas CS? Noriu gero sepetelio ax.gif
Aciu.

Inglot yra tik Vilniuje.
CS - coastal scents, čia
Atsakyti