padeda padeda, ir dar kaip! neisivaizduoju akiu makiazo be seseliu pagrindo
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 14, 17:37)
Uzsukau padekoti Mazhulinkai, kad ''ipirso'' ( ) SLEEK seselius Tikrai nuostabus!!! Ir spalvos geros, ir tepasi gerai, ir nesubega i rauksles, nu zodziu nerealus daiktas ir dar uz tokia maza kaina
Iš kur pirkot, kiek mokėjot? Mano vokų oda labai riebi, tai įdomu ar laikytų
QUOTE(Minx @ 2010 05 14, 17:54)
Iš kur pirkot, kiek mokėjot? Mano vokų oda labai riebi, tai įdomu ar laikytų
Na as UK gyvenu, tai cia Superdrug'as prekiauja sia kosmetika. O LT kiek zinau, nera... Bet galima is ju puslapio internete uzsisakyt O kaina tai £5.99
Na mano vokai nera riebus, tai kaip jums laikytu nedristu prognozuoti
O aš tai vargstu su šešėliais Mano vokų oda šlapoka, sakyčiau riebi, o vokai kiek užkritę. Naudoju Artdeco šešėlius, kurie po kiek laiko (dažniausiai po kelių valandų) visada subėga į raukšlytes ir nusitrina. Bandžiau su Artdeco šešėlių pagrindu, bet nieko nepadeda Matyt jokių šešėlių negaliu naudoti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 14, 18:39)
O aš tai vargstu su šešėliais Mano vokų oda šlapoka, sakyčiau riebi, o vokai kiek užkritę. Naudoju Artdeco šešėlius, kurie po kiek laiko (dažniausiai po kelių valandų) visada subėga į raukšlytes ir nusitrina. Bandžiau su Artdeco šešėlių pagrindu, bet nieko nepadeda Matyt jokių šešėlių negaliu naudoti
aisku, kad gali, isigyk seseliu pagrinda.jei tokio nerasi, taip pat gerai skysti seseliai, pvz max factor sviesiausia spalva. as turiu manhattan seseliu pagrinda, jis ne pats geriausias, bet savo darba puikiai atlieka
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 14, 19:39)
QUOTE(andorinha @ 2010 05 14, 19:48)
aisku, kad gali, isigyk seseliu pagrinda.jei tokio nerasi, taip pat gerai skysti seseliai, pvz max factor sviesiausia spalva. as turiu manhattan seseliu pagrinda, jis ne pats geriausias, bet savo darba puikiai atlieka
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 14, 18:54)
gerai jau, nereikia taip besti i akis... as norejau pasakyti, kad pati turiu l riebia akiu voku oda, bet manhattan seseliu pagrindas puikiai islaiko ja matine iki vakaro. gal tiesiog reikia kita gamintoja isbandyti.
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 14, 15:10)
Na as UK gyvenu, tai cia Superdrug'as prekiauja sia kosmetika. O LT kiek zinau, nera... Bet galima is ju puslapio internete uzsisakyt O kaina tai £5.99
pataisymas: £4.99
mergytes kuriu vokai riebus, ar bandet kada dengti vandeniu atspariu piestuku? kalbu ne apie seselius, bet plonus pravedimo piestukus.
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 14, 18:10)
o kuria palete paemei ?
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 15, 02:23)
pataisymas: £4.99
mergytes kuriu vokai riebus, ar bandet kada dengti vandeniu atspariu piestuku? kalbu ne apie seselius, bet plonus pravedimo piestukus.
mano lyg neypatingai riebus vokai, bet pastebejau, kad man geriausiai laiko butent vandeniui atsparus pieshtukai o paprasti gan greit subega... dabar nadoju Urban Decay 24/7. Tikrai liuks
Bet su pieštuku visa voka užpaišyt taigi kaip oda tamposi...