Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

padeda padeda, ir dar kaip! neisivaizduoju akiu makiazo be seseliu pagrindo
Atsakyti
Uzsukau padekoti Mazhulinkai, kad ''ipirso'' ( lotuliukas.gif ) SLEEK seselius aciuks.gif Tikrai nuostabus!!! thumbup.gif Ir spalvos geros, ir tepasi gerai, ir nesubega i rauksles, nu zodziu nerealus daiktas ir dar uz tokia maza kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 14, 17:37)
Uzsukau padekoti Mazhulinkai, kad ''ipirso'' ( lotuliukas.gif ) SLEEK seselius aciuks.gif Tikrai nuostabus!!! thumbup.gif Ir spalvos geros, ir tepasi gerai, ir nesubega i rauksles, nu zodziu nerealus daiktas ir dar uz tokia maza kaina thumbup.gif

Iš kur pirkot, kiek mokėjot? smile.gif Mano vokų oda labai riebi, tai įdomu ar laikytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2010 05 14, 17:54)
Iš kur pirkot, kiek mokėjot? smile.gif  Mano vokų oda labai riebi, tai įdomu ar laikytų  g.gif

Na as UK gyvenu, tai cia Superdrug'as prekiauja sia kosmetika. O LT kiek zinau, nera... Bet galima is ju puslapio internete uzsisakyt mirksiukas.gif O kaina tai £5.99 smile.gif
Na mano vokai nera riebus, tai kaip jums laikytu nedristu prognozuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoose: 14 gegužės 2010 - 17:12
O aš tai vargstu su šešėliais cray.gif Mano vokų oda šlapoka, sakyčiau riebi, o vokai kiek užkritę. Naudoju Artdeco šešėlius, kurie po kiek laiko (dažniausiai po kelių valandų) visada subėga į raukšlytes ir nusitrina. Bandžiau su Artdeco šešėlių pagrindu, bet nieko nepadeda verysad.gif Matyt jokių šešėlių negaliu naudoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 14, 18:39)
O aš tai vargstu su šešėliais cray.gif Mano vokų oda šlapoka, sakyčiau riebi, o vokai kiek užkritę. Naudoju Artdeco šešėlius, kurie po kiek laiko (dažniausiai po kelių valandų) visada subėga į raukšlytes ir nusitrina. Bandžiau su Artdeco šešėlių pagrindu, bet nieko nepadeda  verysad.gif Matyt jokių šešėlių negaliu naudoti  verysad.gif

aisku, kad gali, isigyk seseliu pagrinda.jei tokio nerasi, taip pat gerai skysti seseliai, pvz max factor sviesiausia spalva. as turiu manhattan seseliu pagrinda, jis ne pats geriausias, bet savo darba puikiai atlieka
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 14, 19:39)
O aš tai vargstu su šešėliais cray.gif Mano vokų oda šlapoka, sakyčiau riebi, o vokai kiek užkritę. Naudoju Artdeco šešėlius, kurie po kiek laiko (dažniausiai po kelių valandų) visada subėga į raukšlytes ir nusitrina. Bandžiau su Artdeco šešėlių pagrindu, bet nieko nepadeda  verysad.gif Matyt jokių šešėlių negaliu naudoti  verysad.gif

QUOTE(andorinha @ 2010 05 14, 19:48)
aisku, kad gali, isigyk seseliu pagrinda.jei tokio nerasi, taip pat gerai skysti seseliai, pvz max factor sviesiausia spalva. as turiu manhattan seseliu pagrinda, jis ne pats geriausias, bet savo darba puikiai atlieka

Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 14, 18:54)

gerai jau, nereikia taip besti i akis... as norejau pasakyti, kad pati turiu l riebia akiu voku oda, bet manhattan seseliu pagrindas puikiai islaiko ja matine iki vakaro. gal tiesiog reikia kita gamintoja isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 05 14, 20:05)
gerai jau, nereikia taip besti i akis...

blink.gif Pamaniau, jog netycia praleidote pro akis (visiems pasitaiko), kad zinutes autore naudoja seseliu pagrinda, todel paprasiausiai norejau parodyti, kad moteris ji jau isbande blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoose: 14 gegužės 2010 - 19:29
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 14, 15:10)
Na as UK gyvenu, tai cia Superdrug'as prekiauja sia kosmetika. O LT kiek zinau, nera... Bet galima is ju puslapio internete uzsisakyt mirksiukas.gif  O kaina tai £5.99 smile.gif 
Na mano vokai nera riebus, tai kaip jums laikytu nedristu prognozuoti blush2.gif

pataisymas: £4.99 mirksiukas.gif

mergytes kuriu vokai riebus, ar bandet kada dengti vandeniu atspariu piestuku? kalbu ne apie seselius, bet plonus pravedimo piestukus.
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 14, 18:10)
Na as UK gyvenu, tai cia Superdrug'as prekiauja sia kosmetika. O LT kiek zinau, nera... Bet galima is ju puslapio internete uzsisakyt mirksiukas.gif  O kaina tai £5.99 smile.gif 

o kuria palete paemei ? bigsmile.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 15, 02:23)
pataisymas: £4.99 mirksiukas.gif
mergytes kuriu vokai riebus, ar bandet kada dengti vandeniu atspariu piestuku? kalbu ne apie seselius, bet plonus pravedimo piestukus.

mano lyg neypatingai riebus vokai, bet pastebejau, kad man geriausiai laiko butent vandeniui atsparus pieshtukai smile.gif o paprasti gan greit subega... doh.gif dabar nadoju Urban Decay 24/7. Tikrai liuks smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 15 gegužės 2010 - 01:41
Bet su pieštuku visa voka užpaišyt taigi kaip oda tamposi...
Atsakyti