Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(dontstop @ 2010 05 10, 09:32)
O aš esu priešingos nuomonės, kadangi pati apturėjau akių infekciją nuo pasenusių šešėlių, nuo to laiko labai paisau galiojimo terminą  ax.gif

o kodel galvojate, kad infekcija buvo del seseliu, o pvz ne del akiu tuso, piestuko, ar nusilpusio imuniteto? as manau, kad gavus akiu infekcija, sunku tiksliai pasakyti, del ko ji kilo... mano kosmetikos priemones neseniai pirktos, nes kazkaip anksciau nesidomejau per daug, bet kartais nezinia del ko irgi akys sureaguoja.. kad kosmetikos priemones gali apsunkinti jau esamos akiu infekcijos eiga, cia tai sutinku...
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 10, 10:59)
Tai pasenę ir yra pasenę. O sausam, tinakamai laikomam ir prižiūrimam produktui nieko neatsitinka. Tačiau jei atsiranda kokių nors pokyčių (konsistencija, kvapas, spalva), tuomet jis jau pasenęs. Plius akių infekciją galima nesunkiai užsinešti ir su gero galiojimo šešėliais, bet netinkamai prižiūrimomis priemonėmis tiems šešėliams padengti. Daug niunsų čia yra ir ne visada vartotojai savo klaidas kritiškai įsivertina  rolleyes.gif

QUOTE(andorinha @ 2010 05 10, 11:31)
o kodel galvojate, kad infekcija buvo del seseliu, o pvz ne del akiu tuso, piestuko, ar nusilpusio imuniteto? as manau, kad gavus akiu infekcija, sunku tiksliai pasakyti, del ko ji kilo... mano kosmetikos priemones neseniai pirktos, nes kazkaip anksciau nesidomejau per daug, bet kartais nezinia del ko irgi akys sureaguoja.. kad kosmetikos priemones gali apsunkinti jau esamos akiu infekcijos eiga, cia tai sutinku...

tai tame ir reikalas, kad šešėliai buvo išėję iš galiojimo, bet nepasikeitę. Žinau, kad jie sukėlė, nes tušą tą patį ir toliau sėkmingai naudojau. Šepetėlius tuos pačius naudojau toliau, plaunu juos kasdien, ir anksčiau taip darydavau.
Atsakyti
user posted image

gal kas bandėte? ar blizga labai ar išsilaiko?
Atsakyti
Nebandziau bet noreciau , nes turiu pora priemoniu is W7, tai visai patinka 4u.gif
Atsakyti
Aš išvis nebandžiusi tokio tipo šešėlių, tai labai smalsu smile.gif vakariniam makiažui turėtų labai gražiai atrodyti:)
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 05 11, 14:25)
Aš išvis nebandžiusi tokio tipo šešėlių, tai labai smalsu smile.gif vakariniam makiažui turėtų labai gražiai atrodyti:)

turiu kitu firmu seselius tokius birius, galiu patarti visoms norincioms kazko panasaus... ziurekit, kad spalvos butu intensyvios, jokiu pridetiniu skirtingos spalvos blizguciu. esu nusvilus net su pora Barry M dulkiu, prideta didesniu blizguciu, seniau nuostabiai laikesi, o sitokiu uzsitepus labai nusivyliau...

kiek atsimenu LT yra Miss Sporty kosmetikos, ju dulkeles tokiuose puodukuose nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 12, 10:36)
kiek atsimenu LT yra Miss Sporty kosmetikos, ju dulkeles tokiuose puodukuose nuostabios wub.gif

Man atrodo sios kosmetikos jau labai labai seniai nera (na nebent kazkokioj specifinej parduotuvelej) - sakyciau siaip +-10m. jau jos LT nera (kaip ir Margaret Astor, Lina Bokardi).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 12, 11:05)
Man atrodo sios kosmetikos jau labai labai seniai nera (na nebent kazkokioj specifinej parduotuvelej) - sakyciau siaip +-10m. jau jos LT nera (kaip ir Margaret Astor, Lina Bokardi).

pries 5metus lyg dar budavo, bet nesigincysiu, nes kosmetikos parduotuvej LT pries tuos 5kis metus ir buvus, net neisivaizduoju koks asortimentas blush2.gif
Atsakyti
Nebėra miss sporty tinklinėse parduotuvėse
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie "Alix Avien"?
Atsakyti
Mergaitės, o kaip jums ARTDECO šešėliai? Aš turiu pora spalvų, bet jie kažkaip man nusitrina greitai. Mačiau, kad yra dar ARTDECO šešėlių pagrindas. Gal kas išbandėt? kaip su juo laikosi?
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 05 13, 19:44)
Mergaitės, o kaip jums ARTDECO šešėliai? Aš turiu pora spalvų, bet jie kažkaip man nusitrina greitai. Mačiau, kad yra dar ARTDECO šešėlių pagrindas. Gal kas išbandėt? kaip su juo laikosi?

Apie Art deco buvo daug diskutuota, daugeliui, man taip pat, jie geriausi tarp tų, kuriuos siūlo Drogas, Sarma, Kosmada. Pagrindas jų taip pat puikus, su juo man bet kokie šešėliai išsilaikydavo virš 14 val kaip prikalti smile.gif Na o Art deco šešėliai puikiai laikosi ir be pagrindo. Bet, jeigu vokų oda riebi, nepadės ir pagrindas ..
Atsakyti