Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

Sveikos, noriu patarimu, kokios spalvos/spalvu seseliai labiausiai tinka prie ryskiai melynu akiu? Visada naudodavau geltona+rusva arba balta+melyna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2010 05 05, 22:59)
Sveikos, noriu patarimu, kokios spalvos/spalvu seseliai labiausiai tinka prie ryskiai melynu akiu? Visada naudodavau geltona+rusva arba balta+melyna g.gif

Pilkos , ypač kasdienai thumbup.gif Bet pilkų būna visokių, jums turėtų tikti labiau su melsvu atspalviu ,pvz. labai šviesiai perlamutriškai pilka plius tamsesnė.
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 04 29, 09:54)
Gal kas naudoja ir galėtų papasakoti apie NYX firmos  šešėlius? 4u.gif

NYX ar NYC? jei NYC tai turiu. atsiliepimai blogi. labai nepigmentuoti, spalvos kažkokios kietos, sunkiai pasiima ant šepetėlio, reziume - antrą syk nebepirksiu
Atsakyti
sveikos paskaiciau tema visos cia giriat costal scents 88spalvu palete visai sudomino ir mane taciau kilo klausimas o kiek ji galioja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2010 05 07, 21:51)
sveikos paskaiciau tema visos cia giriat costal scents 88spalvu palete visai sudomino ir mane taciau kilo klausimas o kiek ji galioja? g.gif

Seseliai vienintele kosmetikos priemone kuri man neturi galiojimo laiko lotuliukas.gif turiu sesliu, kuriu galiojimo laiaks pasibaige jau 2006m bet kokie buvo tokie ir liko, o dabar dar ir seseliu pagrinda pradejau naudoti, tai isvis super, ir laikosi gerai, ir spalvytes intensyvios, ir su oda nesiliecia, bet mano akys ir oda nealergiska, kitom gal svarbus galiojimo laikas.
Jauciu iki gyvenimo pabaigos uztektu man 88 ar 120 spalvu paletes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2010 05 07, 22:51)

Sausi produktai nelabai jau isvis turi galiojimo laiko (sausa terpe, mikrobam nera kur veistis, ypac jei sepeteliai priziurimi). Ypac jei nepakeicia konsistencijos, kvapo ir tt. Jei labai yra noras ar esat jautri, tai seselius galit keist kas 5 metus.

Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 05 06, 15:25)
NYX ar NYC? jei NYC tai turiu. atsiliepimai blogi. labai nepigmentuoti, spalvos kažkokios kietos, sunkiai pasiima ant šepetėlio, reziume - antrą syk nebepirksiu

as turiu mineralini seseli antakiams- labai patenkinta!!
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 07, 22:38)
Sausi produktai nelabai jau isvis turi galiojimo laiko (sausa terpe, mikrobam nera kur veistis, ypac jei sepeteliai priziurimi). Ypac jei nepakeicia konsistencijos, kvapo ir tt. Jei labai yra noras ar esat jautri, tai seselius galit keist kas 5 metus.

drinks_cheers.gif jei sepeteliai gerai priziureti+ nenaudoji vandens spalvu pagyvinimui, tikrai nieko seseliams neatsitiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 08, 14:28)
drinks_cheers.gif jei sepeteliai gerai priziureti+ nenaudoji vandens spalvu pagyvinimui, tikrai nieko seseliams neatsitiks drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif ir geriau nelaikyti vonioje, kur svyruoja temperatūra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 08, 01:38)
Sausi produktai nelabai jau isvis turi galiojimo laiko (sausa terpe, mikrobam nera kur veistis, ypac jei sepeteliai priziurimi). Ypac jei nepakeicia konsistencijos, kvapo ir tt.

QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 08, 14:28)

QUOTE(Argija @ 2010 05 08, 14:43)
drinks_cheers.gif ir geriau nelaikyti vonioje, kur svyruoja temperatūra  ax.gif

ot tai gerai, kad uzmaciau sias jusu zinutes, bo jau buvau pasiruosus puse tesunaudotus Isadoros seselius mest lauk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 09, 17:56)
ot tai gerai, kad uzmaciau sias jusu zinutes, bo jau buvau pasiruosus puse tesunaudotus Isadoros seselius mest lauk bigsmile.gif

O aš esu priešingos nuomonės, kadangi pati apturėjau akių infekciją nuo pasenusių šešėlių, nuo to laiko labai paisau galiojimo terminą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 10, 10:32)
O aš esu priešingos nuomonės, kadangi pati apturėjau akių infekciją nuo pasenusių šešėlių, nuo to laiko labai paisau galiojimo terminą  ax.gif

Tai pasenę ir yra pasenę. O sausam, tinakamai laikomam ir prižiūrimam produktui nieko neatsitinka. Tačiau jei atsiranda kokių nors pokyčių (konsistencija, kvapas, spalva), tuomet jis jau pasenęs. Plius akių infekciją galima nesunkiai užsinešti ir su gero galiojimo šešėliais, bet netinkamai prižiūrimomis priemonėmis tiems šešėliams padengti. Daug niunsų čia yra ir ne visada vartotojai savo klaidas kritiškai įsivertina rolleyes.gif
Atsakyti