Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 24, 14:40)
Noriu pagirti siuos Maybelline seselius..
user posted image
Palete mano kitokiu spalvu (nesugebejau rasti foto), bet visu tokia pati konsistencija.
Seseliai graziai zeri, lengvai tepasi, o svarbiausia, issilaike visa diena net be primer'io...

Kaip noreciau tokius seselius pabandyti,bet kad krautuvese nesu ne karto ju maciusi g.gif Bet gal cia tik pas mane mieste taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 24, 18:01)
Kaip noreciau tokius seselius pabandyti,bet kad krautuvese nesu ne karto ju maciusi g.gif Bet gal cia tik pas mane mieste taip doh.gif

jie jei neklystu naujiena ir UK, turbut teks palaukti...
turiu truputi kitokia palete, panasios formos, taip pat 4rios spalvos, panasus kiekiai skirtingu spalvu, bet jos vienam "bloke". taip pat neblogi, bet man truksta trupucio gyvumo, blizgesiuko...
Atsakyti
prisiskaicius pagyru, nulekiau i Oza, nusipirkau INGLOT seselius. esu ziauria patenkinta, ilgai laikosi be pagrindo, spalvos nerealios, yac perlamutriniais, bet nusivyliau seseliais su blizguciais, mazai pigmento, blizguciu nesimato..
Atsakyti
Norėčiau pagirti trijų spalvų Loreal šešėlius ( jie atrodo pritaikyti pagal akių spalvą) thumbup.gif , nors šiaip apie Loreal esu gana skeptiškos nuomonės, bet šitie labai patiko- lengvai dengiasi, gerai laikosi, suderintos spalvos , gražiai blizga, bet ir ne taip ryškiai kaip pvz. ''kepti'' šešėliai, labai tinka smoky makiažui . Aš turiu pilkus, tai patinka, kad jie ir yra būtent pilki , o ne kaip dažnai pasitaiko su mėlynu atspalviu. Vienžo pirkdama tikrai nesitikėjau, kad bus tokie kokybiški tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 04 28, 13:15)
Norėčiau pagirti trijų spalvų Loreal šešėlius ( jie atrodo pritaikyti pagal akių spalvą)  thumbup.gif , nors šiaip apie Loreal esu gana skeptiškos nuomonės, bet šitie labai patiko- lengvai dengiasi, gerai laikosi, suderintos spalvos , gražiai blizga, bet ir ne taip ryškiai kaip pvz. ''kepti'' šešėliai, labai tinka smoky makiažui . Aš turiu pilkus, tai patinka, kad jie ir yra būtent pilki , o ne kaip dažnai pasitaiko su mėlynu atspalviu. Vienžo pirkdama tikrai nesitikėjau, kad bus tokie kokybiški  tongue.gif

apie siuos kalbate? g.gif
user posted image

as pati net labai nusivylus L'Oreal seseliais, bet naudoju viena vienintele palete, panasia kaip paveikslelyje, tik pas mane yra antakiu seseliai, auksine ir tamsiai pilka spalvos.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 28, 17:04)
apie siuos kalbate? g.gif
user posted image

as pati net labai nusivylus L'Oreal seseliais, bet naudoju viena vienintele palete, panasia kaip paveikslelyje, tik pas mane yra antakiu seseliai, auksine ir tamsiai pilka spalvos.

Ne , apie tuos, kur apvaliose dėžutėse , vat tokius http://www.loreal-pa...62/Cos148_5.jpg
Anksčiau kažkada esu turėjusi dviejų spalvų , tai tikrai atsimenu, kad nepatiko, bet šitie kolkas labai patinka .
Atsakyti
Artdeco seseliai man labai patinka. thumbup.gif
user posted image
Gerai laikosi, nesubega i rauksle, spalvos geros. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 04 28, 18:12)
Ne , apie tuos, kur apvaliose dėžutėse , vat tokius http://www.loreal-pa...62/Cos148_5.jpg
Anksčiau kažkada esu turėjusi dviejų spalvų , tai tikrai atsimenu, kad nepatiko, bet šitie kolkas labai patinka .

As irgi tokius turiu, tik rudu atspalviu,tai tikrai pritariu,kad geri drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja ir galėtų papasakoti apie NYX firmos šešėlius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2010 04 28, 17:56)
Artdeco seseliai man labai patinka. thumbup.gif
user posted image
Gerai laikosi, nesubega i rauksle, spalvos geros. smile.gif

o as ju negaliu pakesti, viskiskai nedazo doh.gif subega i rauksles, nutrupa, brrr.
Atsakyti
Aš taip pat naudoju Artdeco šešėlius. Nors spalvos man patinka, bet visada subėga į raukšlytes verysad.gif Nežinau kokie šešėliai nesubėgtų (bet kad būtų parduodami Lietuvoje). Bandžiau ir su Artdeco šešėlių pagrindu, nieko nepadėjo. Mano vokai tokie nesausi, gal tuomet jokie šešėliai man nesilaikys. g.gif Kitų brangių šešėlių nesu bandžiusi, nes visgi kainuoja nemažus pinigus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 04 29, 06:54)
Gal kas naudoja ir galėtų papasakoti apie NYX firmos  šešėlius? 4u.gif

pati nenaudoju, bet girdejau labai gerus atsiliepimus blush2.gif
Atsakyti