Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

Siandien pirma karta testavau ysl seselius, labai uzkabino nauja 27 spalvyte
http://www.yslbeauty...oduct_info.html
ispudziai is tikro nekokie, nes patepus voka ant jo nesimate, kad kazkas tepta, gaila, bet nepirkau, norejosi ryskesnio efekto, truputi nusivyliau, bet gal netinkama spalva pasirinkau, gal ryskesni seseliai tepasi ryskiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 27, 19:59)
Matau snekat apie brangius seselius dazniausiai... ax.gif man gaila pinigu, nors del akiu makiazo esu pakvaisus... tad parasyiu savo pacius paciausius...
Lietuvoje gyvendama dievinau Deborah rutulinius... sunku su jais dirbti, maisyti, bet makiazas net po 24val nepriekaistingai atrodydavo... gailejausi nenusipirkus daugiau, dabar pamirstu, o is tikruju, nezinau ar dar yra....

Dabartiniai Nr.1 seseliai yra is Sleek kompanijos. Negaliu patiketi ju produkcija iki siol...
parodysiu pavyzdeli...
user posted image
user posted image
Mineraliniai seseliai... Laikosi ilgai, spalvos ryskios, paletes grazios...
Taip pat perku dulkes indukuose, dar nenusivyliau nei viena spalva...

Nr.2. Barry M. dulkes...
Salvytes galima rasti cia. kai kurios spalvos silpnokos, reikia labai ziureti. esu labai nusivylus tomis, kurios turi matomu blizguciu, matyt neatidirbta technologija...

Nr. 3 isvis juokingas... Prestige Let Loose seseliai... zeri tiesiog nuostabiai, bet labai mazai atspalviu verysad.gif
user posted image
Jump atspalvi naudoju beveik kasdien...

Sveikos 4u.gif gal zinote kur butu galima tokius seselius isigyti? ir kokia kainyte ju?

Papildyta:
turiu omenyje Sleek kompanijos seselius blush2.gif
Atsakyti
Drauge gyvenantu UK pasakojo apie Sleek seselius, kad tikrai puikus , gerai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos panelės, ieškau kokio nebrangaus šešėlio highlighter`io, kad galėčiau tiesiai po antakiu tapt, gal turit pasiūlymų?
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 04 19, 19:00)
Sveikos panelės, ieškau kokio nebrangaus šešėlio highlighter`io, kad galėčiau tiesiai po antakiu tapt, gal turit pasiūlymų?

as naudoju benefit piestukini highlighteri, vadinasi eyebright. kaina jo mazdaug 4 svarai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 04 19, 19:11)
as naudoju benefit piestukini highlighteri, vadinasi eyebright. kaina jo mazdaug 4 svarai.
user posted image

Hmmm, ačiū, o ką nors, ką lietuvoj galima įsigyti? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 04 20, 19:08)
Hmmm, ačiū, o ką nors, ką lietuvoj galima įsigyti? biggrin.gif blush2.gif

Na šiaip hightleteriui galima audot ir paprastus šešėlius, o ne kažkokį ten super spec. priemonę.
Kad ir jei turit tą pačią 88 spalvų paletę, susiraskit panašią spalvą ir naudokit sau kaip akių highliterį, puikiausiai atrodo.
Aš pati naudoju Calvin Klein ir Eyeko highliterius, bet ir paprastus šešėlius dažnai panaudoju, didelio skirtumo nematau.
Bet šiaip, jei Lietuvoj kur yra CK hightliterį pirkt tai rekomenduoju. Eyeko irgi neblogas. ;]
Atsakyti
QUOTE(Lyssa @ 2010 04 22, 16:43)
Na šiaip hightleteriui galima audot ir paprastus šešėlius, o ne kažkokį ten super spec. priemonę.
Kad ir jei turit tą pačią 88 spalvų paletę, susiraskit panašią spalvą ir naudokit sau kaip akių highliterį, puikiausiai atrodo.
Aš pati naudoju Calvin Klein ir Eyeko highliterius, bet ir paprastus šešėlius dažnai panaudoju, didelio skirtumo nematau.
Bet šiaip, jei Lietuvoj kur yra CK hightliterį pirkt tai rekomenduoju. Eyeko irgi neblogas. ;]

Matyt, būsiu blogai suformulavus ko noriu. Aš ir ieškau ne kokios specialaus,o paprastų šešėlių, tiesiog klausiau gal turit kokių patarimų, kad spalva butų "ideali" ar panašiai. Didelis sorras, jei nesupratot manęs 4u.gif
Atsakyti
anksciau manhattan turejo highliteriu, tokiu kaip seseliai, grazios spalvytes, gal dar buna 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienas gamintojas turi šviesias neutraliais blizgias spalvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 11, 00:43)
Drauge gyvenantu UK pasakojo apie Sleek seselius, kad tikrai puikus , gerai laikosi  thumbup.gif

man tai pasirode, kad jie sunkokai sklaidosi... Nors gal reiktu isbandyti, nebrangus jie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 24 balandžio 2010 - 12:39
Noriu pagirti siuos Maybelline seselius..
user posted image
Palete mano kitokiu spalvu (nesugebejau rasti foto), bet visu tokia pati konsistencija.
Seseliai graziai zeri, lengvai tepasi, o svarbiausia, issilaike visa diena net be primer'io...

gatinha2, jie labai "tirsti" pagal kitus seselius, daug slapesni. gal sunkiau sklaidosi, bet koks spalvu intensyvumas wub.gif aisku, netiks toms, kurios megsta tik lengvai perlamutrinius seselius.
Atsakyti