Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(edituke 1976 @ 2010 03 18, 12:28)
Kaip paveikslelyje -seseliai neoriginalus,kitos nuotraukos nematau smile.gif

Is ko sprendziate, kad jie neoriginalus g.gif Maniskiai atrodo, kad lygiai tokie pat, bet ju originalumu as neabejuoju. abejavau del kitu, bet pasirode, kad su jais irgi viskas gerai, tik jie senesnio leidimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 26 kovo 2010 - 17:45
Matau snekat apie brangius seselius dazniausiai... ax.gif man gaila pinigu, nors del akiu makiazo esu pakvaisus... tad parasyiu savo pacius paciausius...
Lietuvoje gyvendama dievinau Deborah rutulinius... sunku su jais dirbti, maisyti, bet makiazas net po 24val nepriekaistingai atrodydavo... gailejausi nenusipirkus daugiau, dabar pamirstu, o is tikruju, nezinau ar dar yra....

Dabartiniai Nr.1 seseliai yra is Sleek kompanijos. Negaliu patiketi ju produkcija iki siol...
parodysiu pavyzdeli...
user posted image
user posted image
Mineraliniai seseliai... Laikosi ilgai, spalvos ryskios, paletes grazios...
Taip pat perku dulkes indukuose, dar nenusivyliau nei viena spalva...

Nr.2. Barry M. dulkes...
Salvytes galima rasti cia. kai kurios spalvos silpnokos, reikia labai ziureti. esu labai nusivylus tomis, kurios turi matomu blizguciu, matyt neatidirbta technologija...

Nr. 3 isvis juokingas... Prestige Let Loose seseliai... zeri tiesiog nuostabiai, bet labai mazai atspalviu verysad.gif
user posted image
Jump atspalvi naudoju beveik kasdien...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 27, 18:59)

Dabartiniai Nr.1 seseliai yra is Sleek kompanijos. Negaliu patiketi ju produkcija iki siol...
parodysiu pavyzdeli...

Kokia ju kaina? Kur galima nusipirkti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 27 kovo 2010 - 19:26
QUOTE(Tučka @ 2010 03 27, 17:25)
Kokia ju kaina? Kur galima nusipirkti?  bigsmile.gif

Paletes kaina parduotuveje £4.99, dulkes jei neklystu £2.99... I LT siustis galima is ebay be problemu.
Dulkes visos grazios... bet jei norisi paletes, mano megstamiausios yra Sunset, Safari ir Curious. Turejau dar viena, tokiu zemisku tonu, jei neklystu Original vadinosi, taip pat labai grazi buvo, mamai palikau, nes spalvytes tokios neutralesnes buvo, bet dabar nebegamina doh.gif doh.gif doh.gif
visas paletes su pavyzdukais galima pamatyti cia ax.gif
Atsakyti
Man labai patiko safari spalvos, bet ebay tik viena palete tokia radau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 27, 18:36)
Man labai patiko safari spalvos, bet ebay tik viena palete tokia radau  ax.gif

Sleek tnklalapis, paziurejau, siuncia i europa uz 6eurus..
dar buvau radus parduotuveliu, bet kainos buvo didesnes nei parduotuvej doh.gif
Atsakyti
donstop - ale jau nebepamenu biggrin.gif Lyg ir 22 nuo 28 ? smile.gif
Bolesiukas - o seseliu pagrinda naudoji ?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 03 28, 16:45)
donstop - ale jau nebepamenu biggrin.gif Lyg ir 22 nuo 28 ? smile.gif

Ačiū, pažiūrėsiu gyvai, labai domina Fresh green paletė, kaip tik ieškau tokių spalvyčių ax.gif
Atsakyti
Ar esate kurios bande Deborah Hi Tech Mono seselius? ax.gif
user posted image
Sunku rasti atsiliepimu apie sia kosmetika doh.gif
Atsakyti
Mergaites, jus daug ka isbandet... tai gal uzmatet tokius seselius:
sviesius, ne baltus bet labiau kuno spalvos, gal kiek sviesesnius, i rozine spalva, spindincius... tinkamus dazyti akiu kampucius ir virsutinius vokus...
nerandu kazkaip, o pirkti visus panasius is eiles jau neturiu pinigu, nes jau taip ant 2 apsizioplinau - netiko. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 31, 09:33)
sviesius, ne baltus bet labiau kuno spalvos, gal kiek sviesesnius, i rozine spalva, spindincius... tinkamus dazyti akiu kampucius ir virsutinius vokus...
nerandu kazkaip, o pirkti visus panasius is eiles jau neturiu pinigu, nes jau taip ant 2 apsizioplinau - netiko. sad.gif

vienas
du
trys
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 31, 08:33)

Siūlyčiau pasidairyti Inglot parduotuvėje, ten nemažas pasirinkimas tokių spalvų, apie kurias kalbate, be to manau ten dirbančios merginos mielai ta spalva jus padažys, taip bus lengviau neapsirikti renkantis spalvytę 4u.gif
Atsakyti