Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Crystalic @ 2010 03 10, 11:50)
Labai patiko "Smashbox" šešėliai, gražiai išsilaikė visą dieną, nesubėgo į raukšleles,bet minusas  kad ir kaina  doh.gif

šitos firmos šešėliais ir aš dabar gražinuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 03 16, 15:13)
Gal kas nors parekomenduotumėt šešėlius, kurie duotų tik blizgesį, na kad ant matinių šešėlių užsitepus, nekristų į akis ryškumas  rolleyes.gif

Siulyciau pasidairyt neutralios spalvos pigmentu (MAC, Make up Forever ar pan.) ir tepti juos su blenderiu ant seseliu rolleyes.gif Shu Uemura turi tokio tipo seselius, kur tik balsvas blizgiukas uzsideda, bet jie buvo limituotoje paleteje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 20 kovo 2010 - 09:08
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 03 18, 12:09)
kokia kainyte gavos?ir ar nezinot,jie vizazistams kosmetologams nuolaidzikes kokias taiko?  4u.gif

Taip, atsinešus "popieruką" duoda kortelę ir nuolatinę 20 proc. nuolaidėlę. kaina turbūt virš 80 lt tos 10-ies spalvų paletės išėjo. Kuo daugiau perki, tuo pigiau išeina.
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 03 24, 15:52)
nerodo jau nieko, nes baiges "listingas"  4u.gif

Et, va naujas 4u.gif

http://cgi.ebay.co.u...=item518f736052
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 03 08, 22:08)
Ne, neturiu parsisiuntus pudros meginuku, bet is Jusu aprasymo supratau, kad apsimoka siustis  smile.gif  O jie kiek supratau i dezutes buna iberti, o ne i maiselius?
Is http://www.barexminerals.lt buvau uzsisakius pudros meginuku, tai buvo iberti i tokius sandarius mazus maiselius ir visos tos pudrytes prilipe prie ju, tai net neisejo normaliai pabandyti, nes sepetelis net nelindo  blush2.gif

tai ten tie nemokami megineliai skirti tik spalvai atsirinkti o ne pabandymui ax.gif 4u.gif
pabandymui dazniausiai perkami kokio 1 gramo megineliai o ne nemokami 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 03 10, 12:50)
Labai patiko "Smashbox" šešėliai, gražiai išsilaikė visą dieną, nesubėgo į raukšleles,bet minusas  kad ir kaina  doh.gif

kiek mokėjot ? pas jus viena spalvytė ?
Atsakyti
Sitie vieni is mano megstamiausiu. thumbup.gif Su jais dazausi diena, makiazas gaunasi labai svelnus, neryskus. Patinka man. ax.gif

user posted image

Atsakyti
O kokia jūsų nuomonė apie Maybelline seselius?
user posted image
Mačiau Droge su nuolaidėle, tad susidomėjau.
Manau visus mano seselius pagadina riebus lummene seseliu pagrindas verysad.gif Gal pirma reiketu isigyti nauja neriebu pagrinda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkish: 26 kovo 2010 - 15:40
QUOTE(Turkish @ 2010 03 26, 16:39)

Kokia kainelė su nuolaida? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 03 26, 16:39)
O kokia jūsų nuomonė apie Maybelline seselius?
user posted image
Manau visus mano seselius pagadina riebus lummene seseliu pagrindas  verysad.gif  Gal pirma reiketu isigyti nauja neriebu pagrinda

As situ Maybelline seseliuku neturiu,bet turiu dvispalvus tokius pavasarinius wub.gif Rozine ir alyvine spalvytes.Tai labai garziai tepa ir tikrai nesubega.Mano lukescius pateisino,nes nenorejau ryskiu spalvu,o tokiu lengvu.Tai turimu pigmentacija nestipri,man rodosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 03 18, 11:44)
kaip manot, ar originalus sie seseliai? garantuoja, kad taip is Kristes, bet kirminas abejoniu grauzia man sirdi  g.gif
user posted image
user posted image

Laba, tikrai neorginalūs, aš jau apsipirkau doh.gif , byra labai, sunkiai tepasi....
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 03 26, 00:18)
graziai dezutej atrodo  wub.gif

Aha, ir man patinka. ax.gif cool.gif

Dar sitie labai megstami mano,pastaruoju metu kasdiena naudojami.

Bourjois 08 Beige Rose spalvyte. wub.gif Dazau juos su siek tiek suslapintu sepeteliu. Labai graziai zvilga. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti