Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

Kolkas labiausiai patiko lancome seseliai. siltos spalvos, gerai laikosi.
Atsakyti
Gal kuri jau isbandet Lumene Natural Code akiu seselius? Ar stipriai pigmentuoti,ryskiai ant akiu atrodo? ax.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti del Chanel seseliu originalumo, turiu vienus, tai ju apacia yra tokia pat kaip paveikslelyje, o viename skelbime jis siek tiek kitoks
user posted image
Ar tai gali buti originalumo/neoriginalumo rodiklis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2010 03 10, 17:37)
O iš kur jus savo siuntėt? Turiu iš CS tokią blizgią paletę, tai ir spalvos ryškios ir tepasi gerai, o laikosi taip kaip ir visi kiti šešėliai ant manęs

is ebay unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 11, 11:14)

Aš irgi iš pradžių norėjau pirkti ebay, bet kažkaip pagalvojau kad dar nusipirksiu kokį fufeliuką, o CS puslapy nemažai komentarų buvo, tai ir nenusivyliau jais smile.gif
Atsakyti
atejau pagirti matinius Inglot seselius - paliko didesni ispudi uz blizgius-perlamutrinius wub.gif nerealiai pigmentuoti, graziai dengiasi, tik, zinoma, reikia priprasti, kad matiniais dazytis reikia ismokti, nes kur kas sudetingiau (is pradziu) nei su perlamutriniais ax.gif kazkaip ilgai nemastydama isigijau 10 spalvyciu palete, tiksliau - susikomplektavau ir tikrai neapsirikau juos pasirinkdama thumbup.gif

Atsakyti
Mano patys pačiausi - MAC, Guerlain, Kanebo, o paskutiniu metu įsimylėjau Inglot biggrin.gif turiu 3 rudus atspalvius, tai labai fainučiai, gražiai dengiasi, neblogai išlaiko, nors jokio pagrindo nenaudoju niekada blush2.gif neseniai ilgą kelionę apturėjau, nemiegojau beveik 24val, o mano Inglot atlaikė nepaisant oro kaitos, šalčio, vėjo, karščio ar kondicionierių wub.gif
esu bandžiusi kažkada Pierre Cardin, labai gerai laikydavo, gražiai dengdavosi ir Maybelline, nors pigmento nėra daug, bet dengdavosi labai labai švelniai, išsilaikydavo puikiai wub.gif pamenu,kad iš Lumene bandyti nepatiko nei vienas schmoll.gif

Planuoju bandyti iš Benefit.. blush2.gif
Atsakyti
Gal kas nors parekomenduotumėt šešėlius, kurie duotų tik blizgesį, na kad ant matinių šešėlių užsitepus, nekristų į akis ryškumas rolleyes.gif
Atsakyti
kaip manot, ar originalus sie seseliai? garantuoja, kad taip is Kristes, bet kirminas abejoniu grauzia man sirdi g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 03 15, 22:56)
atejau pagirti matinius Inglot seselius - paliko didesni ispudi uz blizgius-perlamutrinius  wub.gif nerealiai pigmentuoti, graziai dengiasi, tik, zinoma, reikia priprasti, kad matiniais dazytis reikia ismokti, nes kur kas sudetingiau (is pradziu) nei su perlamutriniais  ax.gif kazkaip ilgai nemastydama isigijau 10 spalvyciu palete, tiksliau - susikomplektavau ir tikrai neapsirikau juos pasirinkdama  thumbup.gif

kokia kainyte gavos?ir ar nezinot,jie vizazistams kosmetologams nuolaidzikes kokias taiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 03 11, 02:29)
Noreciau paklausti del Chanel seseliu originalumo, turiu vienus, tai ju apacia yra tokia pat kaip paveikslelyje, o viename skelbime jis siek tiek kitoks
user posted image
Ar tai gali buti originalumo/neoriginalumo rodiklis  g.gif

Kaip paveikslelyje -seseliai neoriginalus,kitos nuotraukos nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 03 18, 12:28)
Kaip paveikslelyje -seseliai neoriginalus,kitos nuotraukos nematau smile.gif

Sveikos merginos smile.gif Kaip jums padumavusiu akiu makiazas?nes man atsmenisai tai labai grazu kokius seselius naudojat siam makiazui? mirksiukas.gif
Atsakyti