Kolkas labiausiai patiko lancome seseliai. siltos spalvos, gerai laikosi.
Noreciau paklausti del Chanel seseliu originalumo, turiu vienus, tai ju apacia yra tokia pat kaip paveikslelyje, o viename skelbime jis siek tiek kitoks
Ar tai gali buti originalumo/neoriginalumo rodiklis
QUOTE(Minx @ 2010 03 10, 17:37)
O iš kur jus savo siuntėt? Turiu iš CS tokią blizgią paletę, tai ir spalvos ryškios ir tepasi gerai, o laikosi taip kaip ir visi kiti šešėliai ant manęs
is ebay
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 11, 11:14)
is ebay
Aš irgi iš pradžių norėjau pirkti ebay, bet kažkaip pagalvojau kad dar nusipirksiu kokį fufeliuką, o CS puslapy nemažai komentarų buvo, tai ir nenusivyliau jais
atejau pagirti matinius Inglot seselius - paliko didesni ispudi uz blizgius-perlamutrinius nerealiai pigmentuoti, graziai dengiasi, tik, zinoma, reikia priprasti, kad matiniais dazytis reikia ismokti, nes kur kas sudetingiau (is pradziu) nei su perlamutriniais kazkaip ilgai nemastydama isigijau 10 spalvyciu palete, tiksliau - susikomplektavau ir tikrai neapsirikau juos pasirinkdama
Mano patys pačiausi - MAC, Guerlain, Kanebo, o paskutiniu metu įsimylėjau Inglot turiu 3 rudus atspalvius, tai labai fainučiai, gražiai dengiasi, neblogai išlaiko, nors jokio pagrindo nenaudoju niekada neseniai ilgą kelionę apturėjau, nemiegojau beveik 24val, o mano Inglot atlaikė nepaisant oro kaitos, šalčio, vėjo, karščio ar kondicionierių
esu bandžiusi kažkada Pierre Cardin, labai gerai laikydavo, gražiai dengdavosi ir Maybelline, nors pigmento nėra daug, bet dengdavosi labai labai švelniai, išsilaikydavo puikiai pamenu,kad iš Lumene bandyti nepatiko nei vienas
Planuoju bandyti iš Benefit..
esu bandžiusi kažkada Pierre Cardin, labai gerai laikydavo, gražiai dengdavosi ir Maybelline, nors pigmento nėra daug, bet dengdavosi labai labai švelniai, išsilaikydavo puikiai pamenu,kad iš Lumene bandyti nepatiko nei vienas
Planuoju bandyti iš Benefit..
Gal kas nors parekomenduotumėt šešėlius, kurie duotų tik blizgesį, na kad ant matinių šešėlių užsitepus, nekristų į akis ryškumas
QUOTE(Tiffany @ 2010 03 15, 22:56)
atejau pagirti matinius Inglot seselius - paliko didesni ispudi uz blizgius-perlamutrinius nerealiai pigmentuoti, graziai dengiasi, tik, zinoma, reikia priprasti, kad matiniais dazytis reikia ismokti, nes kur kas sudetingiau (is pradziu) nei su perlamutriniais kazkaip ilgai nemastydama isigijau 10 spalvyciu palete, tiksliau - susikomplektavau ir tikrai neapsirikau juos pasirinkdama
kokia kainyte gavos?ir ar nezinot,jie vizazistams kosmetologams nuolaidzikes kokias taiko?
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 03 11, 02:29)
Noreciau paklausti del Chanel seseliu originalumo, turiu vienus, tai ju apacia yra tokia pat kaip paveikslelyje, o viename skelbime jis siek tiek kitoks
Kaip paveikslelyje -seseliai neoriginalus,kitos nuotraukos nematau
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 03 18, 12:28)
Kaip paveikslelyje -seseliai neoriginalus,kitos nuotraukos nematau
Sveikos merginos Kaip jums padumavusiu akiu makiazas?nes man atsmenisai tai labai grazu kokius seselius naudojat siam makiazui?