Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Dai'na @ 2010 02 20, 17:32)
user posted image

Kaip laikosi sitie seseliai g.gif siandien parduotuvej pabandziau tik ant rankos...tai spalvytes tokios siltos svelnios  wub.gif gundausi isigyti smile.gif

turiu situos ax.gif man vieni is geriausiu seseliu 4u.gif gerai laikosi,smagiai tepasi,naturaliai atrodo thumbup.gif as su jais pasidazau taip,kad atrodyciau nepasidazius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 20, 16:32)
user posted image

Kaip laikosi sitie seseliai g.gif siandien parduotuvej pabandziau tik ant rankos...tai spalvytes tokios siltos svelnios  wub.gif gundausi isigyti smile.gif

kokia cia firma?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 03 01, 10:03)
kokia cia firma?

Isadora 4u.gif Mano sitie vieni megstamiausiu irgi wub.gif
Atsakyti
pagalaiu nusipirkau savo taip noretus siuos seselius user posted image turiu zalius ir tamsesnius rudus, spalvos nuostabios, dengiasi labai graziai tik kad mano issvajotieji seseliai pasirodo linke siek tik subegti i rauksles
Atsakyti
O as parsisiunciau is CS mineraliniu biriu seseliu meginuku bigsmile.gif Labai faini, tik kai kurie ypac blizgus, bet man tokie patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 20, 17:32)
user posted image

isadoros šešėliai čia?
jeigu taip, tai tada rekomenduoju tikrai. wink.gif gražios matinės spalvos, puikiai tinka tiek dieniniam makiažui, tiek ryškesniam. lengvai tepasi ir laikosi pakankamai gerai, nesubėga į raukšlę.
Papildyta:
QUOTE(atira01 @ 2010 02 19, 19:03)
o gal zinot kokiu reikia seseliu duminiam makiazui?

aš naudoju make up store juodą, dior tamsiai pilką ir švelniai pilką, bet jeigu tingi žaisti su spalvom tai puikiai tiks http://www.kosmetika...ova.html?lang=2
turiu kelias spalvas ir esu labai patenkinta. laikosi puikiai, dengiasi dar puikiai. dūminės akys per 5 minutes wink.gif
tik nepamršk pieštuko akims palei blakstienų augimo liniją, ir išretušuok kuo arčiau jų ;]
Atsakyti
Gal kas siuntetes seseliu meginuka is http://www.everydayminerals.com ? Ar ten ju labai mazai iberia, ar uzenka normaliam pasibandymui, bent vienam kartui pasidazyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 03 07, 17:34)
Gal kas siuntetes seseliu meginuka is http://www.everydayminerals.com ? Ar ten ju labai mazai iberia, ar uzenka normaliam pasibandymui, bent vienam kartui pasidazyt?  biggrin.gif

as turiu labai daug seseliu - meginuku ir ten ju uztenka tikrai ilgam. man sakyciau normali pakuote netgi per didele , nes megstu tureti ivairesniu spalvu. jei turi parsisiuntus pudros meginukus tai seseliu dezutes tokios pacios gal ciut maziau ten ju bet beveik tas pats. laikosi sie seseliai taip pat neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 03 08, 15:40)
as turiu labai daug seseliu - meginuku ir ten ju uztenka tikrai ilgam. man sakyciau normali pakuote netgi per didele , nes megstu tureti ivairesniu spalvu. jei turi parsisiuntus pudros meginukus tai seseliu dezutes tokios pacios gal ciut maziau ten ju bet beveik tas pats. laikosi sie seseliai taip pat neblogai smile.gif

Ne, neturiu parsisiuntus pudros meginuku, bet is Jusu aprasymo supratau, kad apsimoka siustis smile.gif O jie kiek supratau i dezutes buna iberti, o ne i maiselius?
Is http://www.barexminerals.lt buvau uzsisakius pudros meginuku, tai buvo iberti i tokius sandarius mazus maiselius ir visos tos pudrytes prilipe prie ju, tai net neisejo normaliai pabandyti, nes sepetelis net nelindo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 15, 16:52)
Kokie atsiliepimai apie šią 88 spalvų paletę?

čia 4u.gif

user posted image

As irgi turiu sia palete ir mano nuomone apie ja nelabai kokia, dengiasi blogai, laikosi taip pat nekaip, spalvos nera tokios ryskios, zodziu guli jie pas mane nenaudojami.
O dar ir siunciant kelios spalvos sutrupejo unsure.gif
Atsakyti
Labai patiko "Smashbox" šešėliai, gražiai išsilaikė visą dieną, nesubėgo į raukšleles,bet minusas kad ir kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 09, 22:45)
As irgi turiu sia palete ir mano nuomone apie ja nelabai kokia, dengiasi blogai, laikosi taip pat nekaip, spalvos nera tokios ryskios, zodziu guli jie pas mane nenaudojami.
O dar ir siunciant kelios spalvos sutrupejo  unsure.gif

O iš kur jus savo siuntėt? Turiu iš CS tokią blizgią paletę, tai ir spalvos ryškios ir tepasi gerai, o laikosi taip kaip ir visi kiti šešėliai ant manęs
Atsakyti