Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(čelsė @ 2010 02 03, 12:37)
Sveikos  4u.gif 
Dieniniam makijažui norėčiau kreminių šešėlių. Bet ne per daug blizgių. Kažkada esu mačiusi merginą, kurios akių pasidažymas man labai patiko - šešėliai buvo kreminiai, bet matiniai, jie ne blizgėjo, o švetėjo tiesiog vokai. Kaip norėčiau kažko tokio  blush2.gif Gal kas ką patarsit?

Cia SM pas viena mamyte maciau tokius Chanel seselius.
user posted image
Tai man atrodo ten spalvos daug nebus tik svytejimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 02 03, 12:16)
Cia SM pas viena mamyte maciau tokius Chanel seselius.
[Tai man atrodo ten spalvos daug nebus tik svytejimas 4u.gif

4u.gif ačiū, reikės parduotuvėje pabandyti testerį.

Gal dar kas pasiūlymų turit?
Atsakyti
Pries pora dienu gavau sia palete :
user posted image
vakar isbandziau, tai laikosi super, spalvos grazios, nenusitrina, beja net tos ryskios spalvos ant voku graziai ziurisi, kazkaip prisitaiko prie odos thumbup.gif o kaina juokinga 10 usd doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 01 17, 21:06)
Man labai patiko vienos grimeres naudojamas budas nuvalyti nuo veido dazantis prikritusius seselius. Ji juos nuima lipnia siaura medziagine juostele, kokiu buna pirkti vaistinese bigsmile.gif Seseliai prilimpa prie juostos, neissiterlioja veidas ir netenka jo taisyti pudra. Taip pat tokiu budu galima nuimti seseliu pertekliu. Pameginkit! thumbup.gif

O pudra, maskavimas nenusipesa kartu? g.gif skamba tai visai neblogai ax.gif
Nu kokie man tie murano grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skarlet: 12 vasario 2010 - 17:47
Aš taip pat turiu 88 spalvų paletę
user posted image
Esu labai patenkinta, kažkaip nesitikėjo, kad jie tokie geri bus. Tepu ant ardeco akių makiažo bazės, laikosi labai gerai ir gerai pigmentuoti, labai gražiai pasidengia. thumbup.gif Tikrai nesigailiu, kad įsigyjau.

Užsimaniau įsigyti kreminius šešėlius, gal galite parekomenduoti kokius neblogus nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlinakė: 13 vasario 2010 - 22:47
Sveikos merginos 4u.gif

gal kas gales padeti . SM isparduotuvei nusipirkau seselius, labai patiko, tik nezinau kokios firmos, kur dar ju ieskoti, pagal uzrasa kitoj pusei nieko internete negaliu rasti

gal kas zinos ax.gif

user posted imageuser posted image

aciu
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 01 28, 00:01)
as ir laukiu sios paletes, kita savaite manau gausiu
http://www.coastalsc...dow-palette.cfm

pati sakeis ar per tarpininke?
as taip pat noreciau tokios ar kazka panasaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2010 02 14, 14:21)
Sveikos merginos 4u.gif

gal kas gales padeti . SM isparduotuvei nusipirkau seselius, labai patiko, tik nezinau kokios firmos, kur dar ju ieskoti, pagal uzrasa kitoj pusei nieko internete negaliu rasti

gal kas zinos  ax.gif

user posted imageuser posted image

aciu

Čia mirksiukas.gif
Beauty innovations parašyta ant jūsų pakuotės, o jie prekiauja keliais "brendais", gali būti, kad tie šešėliai iš kokio tai rinkinio g.gif

pvz.:
1

2
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 02 14, 19:16)
Čia  mirksiukas.gif
Beauty innovations parašyta ant jūsų pakuotės, o jie prekiauja keliais "brendais", gali būti, kad tie šešėliai iš kokio tai rinkinio  g.gif 

pvz.:
1

2

aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kurioj parduotuvei intenete ju butu galima nusipirkti?
gal kas zinos g.gif ax.gif
Atsakyti
gal kuri turite tokius seselius chanel? 4u.gif
http://www.beautyenc...010.html?search
ir gal galite pasakyti kaip jie dengiasi ryskiai? pigmentuotai? ir kodel tokia maza kaina? g.gif gal cia labai mazas kiekis? unsure.gif
Atsakyti
Labukas, gal kuri pasakysite ką tepa prieš naudojant šešėlius. Klausaus klausaus, bet niekaip neįsikertu, kažkas dark brown blush2.gif video iškart 2,40 min galite žiūrėt, nes labai ilgai kalba doh.gif Ačiukas
Atsakyti
QUOTE(umberta @ 2010 02 19, 10:52)
gal kuri turite tokius seselius chanel? 4u.gif
http://www.beautyenc...010.html?search
ir gal galite pasakyti kaip jie dengiasi ryskiai? pigmentuotai? ir kodel tokia maza kaina? g.gif gal cia labai mazas kiekis? unsure.gif

Gal labai sena kolekcija, arba ne originalai, nes nepamenu tokių spalvų chanel kolekcijos g.gif
Kaina iš ties maža, mūsų Kristutėje mokėjau berods 169Lt, tik mano spalvos kitokios ax.gif
Atsakyti