Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(micefee @ 2010 01 16, 16:28)
Kokia faina paletė, kur jų yra pirkti? Dar gundausi pabandymui iš MAC...

P.S. Gal esat gyvai matę MAC juodas spalvas? Nes viena matinė, o kita aksominė, kuri geriau atrodo?

Ši paletė iš Chanel 2009 rudens kolekcijos, pirkau KristiAnoje, Klaipėdoje mirksiukas.gif Vis negaliu atsidžiaugti šia palete, nesvarbu tepsi viena, dvi, tris ar keturias spalvas, visos labai dera tarpusavi thumbup.gif Jei tepi tiesiai ant voko spalvos švelnios, jei su šešėliu pagrindu ir papudrauvus, arba užtepus odos spalvos matinio šešėlio - spalvos ryškesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek kaštavo ji Jums? ax.gif
Atsakyti
Kokia faina paletė, kur jų yra pirkti? Dar gundausi pabandymui iš MAC...

P.S. Gal esat gyvai matę MAC juodas spalvas? Nes viena matinė, o kita aksominė, kuri geriau atrodo?

Turiu Mac juoda matine spalva Carbon. Atrodo gerai, tepasi puikiai. Islieka neblogai. O chanel seseliais nusivyliau jau seniai.. Spalvos grazios pakuoteje, bet uztepus ant voko (nepriklausomai, ka dar tepciau) tampa blyskios, islieka labai jau vidutiniskai. Net dazydama su slapiu sepeteliu (kaip rekomenduotina) neisgaudavau tokiu, kaip pakuoteje. O siaip sios chanel paletes spalvos be galo grazios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 16 sausio 2010 - 17:50
QUOTE(micefee @ 2010 01 16, 18:21)
O kiek kaštavo ji Jums?  ax.gif

169Lt jei gerai pamenu ax.gif

QUOTE(Pampariskinas @ 2010 01 16, 18:49)
Turiu Mac juoda matine spalva Carbon. Atrodo gerai, tepasi puikiai. Islieka neblogai. O chanel seseliais nusivyliau jau seniai.. Spalvos grazios pakuoteje, bet uztepus ant voko (nepriklausomai, ka dar tepciau) tampa blyskios, islieka labai jau vidutiniskai. Net dazydama su slapiu sepeteliu (kaip rekomenduotina) neisgaudavau tokiu, kaip pakuoteje. O siaip sios chanel paletes spalvos be galo grazios.

Kaip keista g.gif žinot, ilgą laiką gundžiausi Chanel šešėliais, bet nepirkau, nes buvau prisiskaičiusi panašių atsiliepimų, nors nemažai ir gerų buvo (daugiau nei blogų), bet žinot, kai pamatai nors vieną blogą atsiliepimą - pristabdo.
Tad pirkau šiuos tik išbandžiusi, pasitaikė proga į kristianą užsukti, be šešėlių, tai ir išbandžiau. Konsultantė labai maloni, atnešė šepetėlių akim, dar pasiūlė kaip gražiau jais pasidažyti, patiko rezultatas ir nusipirkau. Dėl laikimosi, tai nežinau net ką pasakyti, nes beveik visada naudoju šešėlių pagrindą ax.gif
Jie nėra labai labai stipriai pigmentuoti, bet man taip labiau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 16 sausio 2010 - 18:52
Man labai patiko vienos grimeres naudojamas budas nuvalyti nuo veido dazantis prikritusius seselius. Ji juos nuima lipnia siaura medziagine juostele, kokiu buna pirkti vaistinese bigsmile.gif Seseliai prilimpa prie juostos, neissiterlioja veidas ir netenka jo taisyti pudra. Taip pat tokiu budu galima nuimti seseliu pertekliu. Pameginkit! thumbup.gif
Atsakyti

turiu MAC juoda matine spalvyte Carbon - nereali drinks_cheers.gif naudoju ir pravedimams, duminiam makiazui - nesubega, nenusitrina, laikosi nerealiai gerai thumbup.gif labai pigmentuoti, netrupa tepant - paakiai nebuna juodi jais dazant drinks_cheers.gif

user posted image

vakareliams darausi tokias akis - juodas matinis seselis ir virsuje su frost violetine

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 17 sausio 2010 - 21:09
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 01 16, 18:49)
O chanel seseliais nusivyliau jau seniai.. Spalvos grazios pakuoteje, bet uztepus ant voko (nepriklausomai, ka dar tepciau) tampa blyskios, islieka labai jau vidutiniskai. Net dazydama su slapiu sepeteliu (kaip rekomenduotina) neisgaudavau tokiu, kaip pakuoteje. O siaip sios chanel paletes spalvos be galo grazios.

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Man lygiai tas pats smile.gif
QUOTE(Argija @ 2010 01 16, 19:52)
Konsultantė labai maloni, atnešė šepetėlių akim, dar pasiūlė kaip gražiau jais pasidažyti, patiko rezultatas ir nusipirkau. Dėl laikimosi, tai nežinau net ką pasakyti, nes beveik visada naudoju šešėlių pagrindą  ax.gif
Jie nėra labai labai stipriai pigmentuoti, bet man taip labiau patinka  mirksiukas.gif

Saunu, kad patinka Agrijai, nes man tai butent nepatinka, kad jie nepigmentuoti ir sunkiai tepasi smile.gif
Kaip as sakau, kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 17 sausio 2010 - 21:04
Labas vakaras 4u.gif Prisiskaiciau as apie 88 palete ir ka man irgi jos reikejo doh.gif doh.gif doh.gif , isigijau, tai gi patirtis tokia: pakol atkeliavo iki manes kelios spalvos susidauze verysad.gif , tepant ant Lumene seseliu pagrindo spalvos tepasi gan sunkiai ir blankiai unsure.gif , tai geriau jau be pagrindo smile.gif ir ji tikrai neverta tu pinigu kurios mergaites moka LT, as ja gavau dovanu bet daugiau tokios dovanos tikrai nenoreciau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif jau geriau Ruby Rose nei sitos isgirtos paletes.
P.S cia mano patirtis nepriimkite asmeniskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvakuska: 27 sausio 2010 - 17:26
QUOTE(Kvakuska @ 2010 01 27, 19:25)
Labas vakaras  4u.gif  Prisiskaiciau as apie 88 palete ir ka man irgi jos reikejo doh.gif  doh.gif  doh.gif , isigijau, tai gi patirtis tokia: pakol atkeliavo iki manes kelios spalvos susidauze  verysad.gif , tepant ant Lumene seseliu pagrindo spalvos tepasi gan sunkiai ir blankiai  unsure.gif , tai geriau jau be pagrindo  smile.gif ir ji tikrai neverta tu pinigu kurios mergaites moka LT, as ja gavau dovanu bet daugiau tokios dovanos tikrai nenoreciau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  jau geriau Ruby Rose nei sitos isgirtos paletes.
P.S cia mano patirtis nepriimkite asmeniskai  mirksiukas.gif

manes ir nevilioja tos paletes, geriau jau paciai susirinkti megiamas spalvytes, ir geresnes firmos, nes gi ilgam uztenka tu seseliu, tai galima ir pataupius isigyti geresni daikta 4u.gif bet kiekvienas renkasi tai ko jam reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2010 01 27, 17:25)
Labas vakaras  4u.gif  Prisiskaiciau as apie 88 palete ir ka man irgi jos reikejo doh.gif  doh.gif  doh.gif , isigijau, tai gi patirtis tokia: pakol atkeliavo iki manes kelios spalvos susidauze  verysad.gif , tepant ant Lumene seseliu pagrindo spalvos tepasi gan sunkiai ir blankiai  unsure.gif , tai geriau jau be pagrindo  smile.gif ir ji tikrai neverta tu pinigu kurios mergaites moka LT, as ja gavau dovanu bet daugiau tokios dovanos tikrai nenoreciau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  jau geriau Ruby Rose nei sitos isgirtos paletes.
P.S cia mano patirtis nepriimkite asmeniskai  mirksiukas.gif

na galiu pasakyti, kad man viskas patinka: ir tepimas ia laikymas. Gal skiriasi gamintojas, nesvarbu kad visos is Kinijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2010 01 27, 18:40)
na galiu pasakyti, kad man viskas patinka: ir tepimas ia laikymas. Gal skiriasi gamintojas, nesvarbu kad visos is Kinijos g.gif

man irgi patinka ta paletuke drinks_cheers.gif naudoju su seseliu pagrindu ir viskas liuks. na aisku patrupa siek tiek dazantis, bet laikosi idealiai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dieniniam makijažui norėčiau kreminių šešėlių. Bet ne per daug blizgių. Kažkada esu mačiusi merginą, kurios akių pasidažymas man labai patiko - šešėliai buvo kreminiai, bet matiniai, jie ne blizgėjo, o švetėjo tiesiog vokai. Kaip norėčiau kažko tokio blush2.gif Gal kas ką patarsit?
Atsakyti