Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Pro_race @ 2009 12 29, 12:13)
man regis yra lumene matiniai dvieju spalvu

taipogi catrice, artdeco 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri esat turejusios ar turit sitoki is DEBORAH :My Webpage
Kokie atsiliepimai butu? rolleyes.gif Mano pirmas pirkinys sios firmos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 29 gruodžio 2009 - 20:02
QUOTE(diamondness @ 2009 12 29, 21:01)
Gal kuri esat turejusios ar turit sitoki is DEBORAH :My Webpage
Kokie atsiliepimai butu? rolleyes.gif Mano pirmas pirkinys sios firmos blush2.gif

Jeigu jau įsigijote, tai ir išmėginkite. O išmėginusi lėkit į supermamas įspūdžiais pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 29, 22:07)
Jeigu jau įsigijote, tai ir išmėginkite. O išmėginusi lėkit į supermamas įspūdžiais pasidalinti  mirksiukas.gif

Dar ir su kitu tikslu klausiau,gal kas turi,bet cia nelabai galbut i tema...ten yra tam apatiniam rate parasyta,kad yra 2 powders,2 compact powders ir 1 rouge,tik nesuprantu kurie ten yra kurie doh.gif biggrin.gif poster_offtopic.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri turit stai tokius seselius Sleek Storm blush2.gif ar kokybiski jie, na ar gerai issilaiko, ar spalvos ryskios...ACIU
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 03 sausio 2010 - 11:19
Vakar nusipirkau dior'o 2 couleurs "matte and shiny". Ten juodas su tokiu perlamutru, tikiuosi bus gerai, nes aš daugiau pravedimui naudosiu. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=gudre755,2010 01 03, 13:18]
Sveikutes, gal kuri turit stai tokius seselius Sleek Storm blush2.gif ar kokybiski jie, na ar gerai issilaiko, ar spalvos ryskios...ACIU
NEJAU NIEKAS NEBANDET g.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=gudre755,2010 01 04, 13:04]
[quote=gudre755,2010 01 03, 13:18]
NEJAU NIEKAS NEBANDET g.gif 4u.gif
[/quote]

Kazkada gundziaus, bet taip ir neisigijau unsure.gif

Cia siokia tokia apzvalga ir spalvu swatchai: Apzvalga Sleek paleciu,
Youtubej labai daug Sleek apzvalgu... galima dar kazka paziureti ir susidaryti nuomone
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 20, 23:52)
Kadangi šešėliai matiniai, juos šiek tiek sunkiau išsklaidyti, bet jei naudojate savus spec. akim šepetėlius, tai viskas labai gerai pavyksta (su pridėtiniu šepetėliu, man neina gražiai pasidažyti  schmoll.gif  )

Ir man neišeidavo gražiai pasidažyt su pridėtu šepetėliu. schmoll.gif Kurį laiką nė nenaudojau šios paletės. O va, dabar įsigijau porą šepetėlių iš CS, tai visai kitas reikalas, šešėliai dengiasi puikiai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie šią 88 spalvų paletę?

čia 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo(ni)ka: 15 sausio 2010 - 16:01
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 15, 16:52)
Kokie atsiliepimai apie šią 88 spalvų paletę?

geri:) pigmentuoti, gerai laikosi. galima ir is ebay parsisiust tokius, truputi pigiau, su nemokamu siuntimu, kokybe ta pati, tik nebus ant dezutes uzraso coastal scents.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 13, 14:02)
Atėjau pagirti savo naujus Chanel murano keturių spalvų šešėlius

user posted image

Kokia faina paletė, kur jų yra pirkti? Dar gundausi pabandymui iš MAC...

P.S. Gal esat gyvai matę MAC juodas spalvas? Nes viena matinė, o kita aksominė, kuri geriau atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 16 sausio 2010 - 15:58