Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

Šiuo metu naudoju Izadoros šokoladinę paletę, Loreal ir Ruby Rose šešelius. Su pagrindu visi gerai laiko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 19 gruodžio 2009 - 18:07
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 01, 16:21)
man sitie pagal kaina ir kokybe isvis nerealus  ax.gif

Ir man drinks_cheers.gif Su pagrindu Ruby rose laikosi tikrai gerai. O kaina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 19 gruodžio 2009 - 18:06
Jau turiu is JAV uzsisakyta, pacios sukomplektuota MAC 15 spalvu palete. Idedu foto smile.gif Spalvos is tikruju daugiau skiriasi negu atrodo nuotraukose, vienos blizgesnes, kitos matines wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
be blykstes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 20, 16:57)
Jau turiu is JAV uzsisakyta, pacios sukomplektuota MAC 15 spalvu palete. Idedu foto smile.gif  Spalvos is tikruju daugiau skiriasi negu atrodo nuotraukose, vienos blizgesnes, kitos matines wub.gif

Sveikinu su puikiu pirkiniu bigsmile.gif wub.gif
Kiek sumokėjote už paletę su spalvomis? ir kiek už siuntimą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 20, 17:24)
Sveikinu su puikiu pirkiniu  bigsmile.gif  wub.gif
Kiek sumokėjote už paletę su spalvomis? ir kiek už siuntimą?  blush2.gif

Apie 480lt uz viska. Palete 177 doleriai kainuoja mac puslapy. Seseliai tikrai labai pigmentuoti, is iprocio daug tepu, o to visai nereikia biggrin.gif
Daug dar dalykeliu sakiaus is mac, tai viskas labai patiko ir tiko bigsmile.gif

O nuotrauku idesiu butinai kai tik surasiu laiko nusifotografuoti doh.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 20, 18:27)
Apie 480lt uz viska. Palete 177 doleriai kainuoja mac puslapy. Seseliai tikrai labai pigmentuoti, is iprocio daug tepu, o to visai nereikia biggrin.gif
Daug dar dalykeliu sakiaus is mac, tai viskas labai patiko ir tiko bigsmile.gif
O nuotrauku idesiu butinai kai tik surasiu laiko nusifotografuoti  doh.gif  blush2.gif

Tai kaip supratau apie 60Lt už siuntimą? o gal čia dar mokesčiai prisideda? g.gif
Ar atitinka spalvos MAC puslapyje su gautomis, man atrodo sunku išsirinkti gyvai nematant atspalvių doh.gif
Ir žinoma lauksim nuotraukų bigsmile.gif

p.s. šiemet buvote labai gera, dėl to Kalėdų senelis nepagailėjo dovanų lotuliukas.gif 4u.gif

p.s. gal galit bent kelių spalvų pavadinimus, palyginčiau jūsų foto ir mac puslapyje rodomas spalvas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 20 gruodžio 2009 - 17:55
QUOTE(Argija @ 2009 12 20, 18:50)
Tai kaip supratau apie 60Lt už siuntimą? o gal čia dar mokesčiai prisideda?  g.gif
Ar atitinka spalvos MAC puslapyje su gautomis, man atrodo sunku išsirinkti gyvai nematant atspalvių  doh.gif
Ir žinoma lauksim nuotraukų  bigsmile.gif

p.s. šiemet buvote labai gera, dėl to Kalėdų senelis nepagailėjo dovanų  lotuliukas.gif  4u.gif

p.s. gal galit bent kelių spalvų pavadinimus, palyginčiau jūsų foto ir mac puslapyje rodomas spalvas  blush2.gif

Taip, kazkur apie 60 lt prisidejo uz tarpininkavima ir siuntima.
Mano akimis ziurint tai tikrai atitinka smile.gif daug padeda ir aprasymai prie spalvu.
Surasiau visas spalvas MAC temoje skyrelyje Kosmetikos gamintojai, jei nesunku ten paziurekite smile.gif
O siaip spalvas rinkausi dar remdamasi youtube idetais makiazais su mac seseliais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 20, 19:03)
Taip, kazkur apie 60 lt prisidejo uz tarpininkavima ir siuntima.
Mano akimis ziurint tai tikrai atitinka smile.gif  daug padeda ir aprasymai prie spalvu.
Surasiau visas spalvas MAC temoje skyrelyje Kosmetikos gamintojai, jei nesunku ten paziurekite  smile.gif
O siaip spalvas rinkausi dar remdamasi youtube idetais makiazais su mac seseliais  rolleyes.gif

Radau sąrašiuką spalvų.
Čia palyginimui ax.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
mano akimis spalvos labai neatitinka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 20, 19:40)
Radau sąrašiuką spalvų.
Čia palyginimui  ax.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
mano akimis spalvos labai neatitinka  blink.gif

Zinokit tikrai atitinka, labiau mano nuotraukas reiketu kaltint rolleyes.gif Dabar kai ziuriu i realius seselius ,tai labai panasios spalvos, tik sviesios is tikruju kazkiek mano akimis skiriasi smile.gif
Beto blizgumo parodyt niekada neiseina tiksliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 20 gruodžio 2009 - 19:01
user posted image

Vis gundausi sita palete, bet dvejoju, ar tinka tokios spalvos prie pilksvu akiu? Ir ka daryti su ta tamsiausia spalva - kaip seselis ji man per tamsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2009 12 20, 22:27)
user posted image

Vis gundausi sita palete, bet dvejoju, ar tinka tokios spalvos prie pilksvu akiu? Ir ka daryti su ta tamsiausia spalva - kaip seselis ji man per tamsi g.gif

Naudoju šią paletę nuo pavasario. Mano akys žaliai pilkos. Kadangi šešėliai matiniai, juos šiek tiek sunkiau išsklaidyti, bet jei naudojate savus spec. akim šepetėlius, tai viskas labai gerai pavyksta (su pridėtiniu šepetėliu, man neina gražiai pasidažyti schmoll.gif ) einamiausios spalvos pirma, antra ir ketvirta iš kairės, pačia tamsiausia kartais darau pravedimą, o su trečia paryškinu antakius.
Manau, kad keturios spalvytės baigsis daug greičiau nei ta tamsi, bet kai baigsis tada ir galvosiu ką daryti su ja blush2.gif
Palete esu tikrai patenkinta, tik, kad ima pabosti diena iš dienos tas pats akių makiažas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 12 17, 20:43)
o rimmel nivea nera matiniu?  g.gif

man regis yra lumene matiniai dvieju spalvu
Atsakyti