Šiuo metu naudoju Izadoros šokoladinę paletę, Loreal ir Ruby Rose šešelius. Su pagrindu visi gerai laiko.
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 01, 16:21)
man sitie pagal kaina ir kokybe isvis nerealus
Ir man Su pagrindu Ruby rose laikosi tikrai gerai. O kaina
Jau turiu is JAV uzsisakyta, pacios sukomplektuota MAC 15 spalvu palete. Idedu foto Spalvos is tikruju daugiau skiriasi negu atrodo nuotraukose, vienos blizgesnes, kitos matines
be blykstes
be blykstes
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 20, 16:57)
Jau turiu is JAV uzsisakyta, pacios sukomplektuota MAC 15 spalvu palete. Idedu foto Spalvos is tikruju daugiau skiriasi negu atrodo nuotraukose, vienos blizgesnes, kitos matines
Sveikinu su puikiu pirkiniu
Kiek sumokėjote už paletę su spalvomis? ir kiek už siuntimą?
QUOTE(Argija @ 2009 12 20, 17:24)
Sveikinu su puikiu pirkiniu
Apie 480lt uz viska. Palete 177 doleriai kainuoja mac puslapy. Seseliai tikrai labai pigmentuoti, is iprocio daug tepu, o to visai nereikia
Daug dar dalykeliu sakiaus is mac, tai viskas labai patiko ir tiko
O nuotrauku idesiu butinai kai tik surasiu laiko nusifotografuoti
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 20, 18:27)
Apie 480lt uz viska. Palete 177 doleriai kainuoja mac puslapy. Seseliai tikrai labai pigmentuoti, is iprocio daug tepu, o to visai nereikia
Tai kaip supratau apie 60Lt už siuntimą? o gal čia dar mokesčiai prisideda?
Ar atitinka spalvos MAC puslapyje su gautomis, man atrodo sunku išsirinkti gyvai nematant atspalvių
Ir žinoma lauksim nuotraukų
p.s. šiemet buvote labai gera, dėl to Kalėdų senelis nepagailėjo dovanų
p.s. gal galit bent kelių spalvų pavadinimus, palyginčiau jūsų foto ir mac puslapyje rodomas spalvas
QUOTE(Argija @ 2009 12 20, 18:50)
Tai kaip supratau apie 60Lt už siuntimą? o gal čia dar mokesčiai prisideda?
Ar atitinka spalvos MAC puslapyje su gautomis, man atrodo sunku išsirinkti gyvai nematant atspalvių
p.s. gal galit bent kelių spalvų pavadinimus, palyginčiau jūsų foto ir mac puslapyje rodomas spalvas
Taip, kazkur apie 60 lt prisidejo uz tarpininkavima ir siuntima.
Mano akimis ziurint tai tikrai atitinka daug padeda ir aprasymai prie spalvu.
Surasiau visas spalvas MAC temoje skyrelyje Kosmetikos gamintojai, jei nesunku ten paziurekite
O siaip spalvas rinkausi dar remdamasi youtube idetais makiazais su mac seseliais
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 20, 19:03)
Taip, kazkur apie 60 lt prisidejo uz tarpininkavima ir siuntima.
Surasiau visas spalvas MAC temoje skyrelyje Kosmetikos gamintojai, jei nesunku ten paziurekite
O siaip spalvas rinkausi dar remdamasi youtube idetais makiazais su mac seseliais
Radau sąrašiuką spalvų.
Čia palyginimui
Papildyta:
mano akimis spalvos labai neatitinka
QUOTE(Argija @ 2009 12 20, 19:40)
Zinokit tikrai atitinka, labiau mano nuotraukas reiketu kaltint Dabar kai ziuriu i realius seselius ,tai labai panasios spalvos, tik sviesios is tikruju kazkiek mano akimis skiriasi
Beto blizgumo parodyt niekada neiseina tiksliai
QUOTE(Ryza_Lape @ 2009 12 20, 22:27)
Vis gundausi sita palete, bet dvejoju, ar tinka tokios spalvos prie pilksvu akiu? Ir ka daryti su ta tamsiausia spalva - kaip seselis ji man per tamsi
Naudoju šią paletę nuo pavasario. Mano akys žaliai pilkos. Kadangi šešėliai matiniai, juos šiek tiek sunkiau išsklaidyti, bet jei naudojate savus spec. akim šepetėlius, tai viskas labai gerai pavyksta (su pridėtiniu šepetėliu, man neina gražiai pasidažyti ) einamiausios spalvos pirma, antra ir ketvirta iš kairės, pačia tamsiausia kartais darau pravedimą, o su trečia paryškinu antakius.
Manau, kad keturios spalvytės baigsis daug greičiau nei ta tamsi, bet kai baigsis tada ir galvosiu ką daryti su ja
Palete esu tikrai patenkinta, tik, kad ima pabosti diena iš dienos tas pats akių makiažas
QUOTE(Eveliina @ 2009 12 17, 20:43)
o rimmel nivea nera matiniu?
man regis yra lumene matiniai dvieju spalvu