Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 14, 23:48)
Yra visokiu ir blizgiu ir ne...as emiau kreminius,blizgius.. kaina 15.00 litu  4u.gif

Na nesu maciusi Ruby rose matiniu, tik blizgius arba labai blizgius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 11 23, 20:42)
sveikos . ar naudojat 4 spalvu GOSH seselius ? labai noreciau pabandyti .. dabar eurokos parduotuveje 2 beveik uz 1 kaino kainuoja. tai butu idomu suzinoti jusu nuomones . labai idomu ar ryskai dazo ir ar ta spalva laikosi ?

man jie nera pakankamai pigmentuoti, kiek esu turejus 4 spalvu ir vis dar turiu triju spalvu, jei norisi kazko ryskesnio tai kazin ar tiks, be pagrindo bent jau mantai tikrai ilgai nesilaiko schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau Inglot seselius,esu patenkinta,tik kiekiai nedideli,bet labai patogu surinkti savo miegiamu seseliuku paletuke biggrin.gif
Atsakyti
man patinka chanel seseliai ir visi tamsus atspalviai, as kazkaip vakariniam makiazui tik tamsius tonus renkuosi ax.gif
Atsakyti
Atėjau pagirti savo naujus Chanel murano keturių spalvų šešėlius

user posted image

Spalvos puikiai išsilaikė visą naktį klube, pasidažiusi 6 vakaro 5 ryto akys atrodė vis dar puikiai thumbup.gif
Labai maloniai tepasi, sklaidosi spalvos. Juoda turi žalsvų ar melsvų atspalvių, šviesiai sidabrinė labai gražiai blizga, rausva nėra labai stipriai pigmentuota, nes taip pat blizgi tačiau tikrai matosi, kad tepta rausva, o ne blizgučiai. Nors esu daugiau matinių šešėlių gerbėja, tačiau šie mane sužavėjo wub.gif
Atsakyti
Gal kas turi ar bandė Givenchy Christmas Collection Limited Edition Le Prisme Perles? Labai patiko spalvos ir pakuotė. Nesu turėjusi Givenchy šešėlių, įdomu kokie būtų atsiliepimai. Ir dar kaina domintų, jei kas užmatė blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal jau bandet Smashbox seselius, ju rinkinuka? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės...
Gal žinote kokios dar firmos apart Artdeco, Mary Kay gamina šešėlius, kuriuos galima susikomplektuoti pačiam dėžutėse????
Gal kas ką užmatėte???
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2009 12 14, 14:20)
Sveikutės...
Gal žinote kokios dar firmos apart Artdeco, Mary Kay gamina šešėlius, kuriuos galima susikomplektuoti pačiam dėžutėse????
Gal kas ką užmatėte???
4u.gif

Inglot. Yra Oze.Vilnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2009 12 14, 14:20)
Sveikutės...
Gal kas ką užmatėte???
4u.gif

Mac 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2009 12 13, 18:44)
Gal jau bandet Smashbox seselius, ju rinkinuka? bigsmile.gif
user posted image

Kristianoje mačiau, kaina 175Lt. Tokioje dėžutėje supakuota, tačiau testerio nebuvo, tai ką ten ir suprasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 13, 13:02)
Atėjau pagirti savo naujus Chanel murano keturių spalvų šešėlius

user posted image

aha, sitie man irgi atrodo neblogai, nors chanel seseliu nemegstu, nes irgi esu matiniu gerbeja... svarstau, ar man ju reikia, gal prasyt kaledi senio g.gif
O ju bizgumas gal mazesnis?

QUOTE(Argija @ 2009 12 13, 13:36)
Gal kas turi ar bandė Givenchy Christmas Collection Limited Edition Le Prisme Perles?

as juos turiu... teko palakstyt po Krsites kol Vln gavau - krize vadinasi doh.gif . Kaina ju 189... deja... dezute labai grazi, tik nelabai prakriska, nes medziagine ir nemaza... seseliai tepasi lengvai, spalvos matosi, ypac pilka man patinka (nors pirkau del sviesiu spalvu, nes pilku jau daug turiu lotuliukas.gif ). Spalvos tikrai perlines, kaip ir reklamuoja - ne blizgancios, bet labai svytincios. Ir dar - cia jau pasiskaiciau biggrin.gif - jas galima panaudoti kaip highlighterius - ant skruostu, lupu linkio ie t.t. - pabandziau - gerai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 16 gruodžio 2009 - 10:51
QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 16, 11:51)
aha, sitie man irgi atrodo neblogai, nors chanel seseliu nemegstu, nes irgi esu matiniu gerbeja... svarstau, ar man ju reikia, gal prasyt kaledi senio  g.gif
O ju bizgumas gal mazesnis?
as juos turiu... teko palakstyt po Krsites kol Vln gavau - krize vadinasi  doh.gif . Kaina ju 189... deja... dezute labai grazi, tik nelabai prakriska, nes medziagine ir nemaza... seseliai tepasi lengvai, spalvos matosi, ypac pilka man patinka (nors pirkau del sviesiu spalvu, nes pilku jau daug turiu  lotuliukas.gif ). Spalvos tikrai perlines, kaip ir reklamuoja - ne blizgancios, bet labai svytincios. Ir dar - cia jau pasiskaiciau  biggrin.gif  - jas galima panaudoti kaip highlighterius - ant skruostu, lupu linkio ie t.t. - pabandziau - gerai!

Chanel visos keturios spalvos blizgios, tačiau skirtingai. Juoda ir tamsiai pilka nėra labai blizgios, bet rožinė, o dar labiau šviesiai pilka žvilga, blizga, švyti ir t.t. lotuliukas.gif

O dėl Givenchy, tai kodėl būtent nepraktiška? tepasi ta dėžutė? Dydis man nesvarbu, namie laikau, tai galiu ir didesne pasidžiaugti lotuliukas.gif
Svarstau ar man jų reikia doh.gif
Atsakyti