Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Dovkyte @ 2009 11 23, 10:55)
As siandien gavau palete is Coastal scents 88warm,tai galiu pasakyti,kad ko nesitikejau ,tai kad spalvos bus tokios grazios ir pigmentuotos 4u.gif jie tokie minksti,lygiai tepasi wub.gif zodziu meile is pirmo zvilgsnio bigsmile.gif ziuresim kaip laikysis ax.gif

gerai turetu laikytis. as ir antakius paryskinu su seseliais is sitos paletukes, su spec. sepeteliu. ilgai laikos bet as dar primeri naudoju pries tepant seseliukus:)
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2009 11 23, 12:02)
gerai turetu laikytis. as ir antakius paryskinu su seseliais is sitos paletukes, su spec. sepeteliu. ilgai laikos bet as dar primeri naudoju pries tepant seseliukus:)

Jau isbandziau,neblogai tikrai atlaike visa diena bigsmile.gif bet spalvu grozis wub.gif wub.gif wub.gif tiesiog vos ne visos tokios kurias tikrai naudosiu ax.gif negaliu atsidziaugt biggrin.gif
Atsakyti
sveikos . ar naudojat 4 spalvu GOSH seselius ? labai noreciau pabandyti .. dabar eurokos parduotuveje 2 beveik uz 1 kaino kainuoja. tai butu idomu suzinoti jusu nuomones . labai idomu ar ryskai dazo ir ar ta spalva laikosi ?
Atsakyti
Sveikos,
labai reiktu patarimo: noriu padovanoti draugei seselius, o jos akys labai jautrios, daugelis seseliu, akiu piestuku stipriai alergizuoja, taciau pasigrazinti juk vistiek norisi... Gal galetumete ka nors patarti ax.gif Galvoju apie Bare Escentuals bareMinerals akiu seselius, gal esate kas isbande?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirana: 28 lapkričio 2009 - 23:42
QUOTE(Sirana @ 2009 11 29, 00:41)
Sveikos,
labai reiktu patarimo: noriu padovanoti draugei seselius, o jos akys labai jautrios, daugelis seseliu, akiu piestuku stipriai alergizuoja, taciau pasigrazinti juk vistiek norisi... Gal galetumete ka nors patarti ax.gif Galvoju apie Bare Escentuals bareMinerals akiu seselius, gal esate kas isbande?

Dr. Hauschka dar tinka labai jautrioms, tik, kad pasirinkimas spalvų menkas.
Štai jų puslapis
Atsakyti
gal kas galite patart gerus ir nebrangius seselius, kuriu butu musu parduotuvese? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotryna0 @ 2009 11 30, 23:34)
gal kas galite patart gerus ir nebrangius seselius, kuriu butu musu parduotuvese?  g.gif  4u.gif

na supermamose tenka dažnai matyti skirtingai įvardijamus "nebrangius" daiktus. Geriau pasakykite maždaug sumą. Vienoms nebrangi 'droginė' kosmetika, nes prekinasi tik Kristianoje, o kitos ir droge išskiria, brangias - nebrangias kosmetikos firmas.
Mano atradimas yra šešėlių pagrindas, su juo man šešėliai laikosi visą dieną nepriklausomai nuo šešėlių firmos. (ačiū už atradimą supermamoms 4u.gif )
Man patinka Borjois ir Isadora šešėliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 01, 00:57)
na supermamose tenka dažnai matyti skirtingai įvardijamus "nebrangius" daiktus. Geriau pasakykite maždaug sumą. Vienoms nebrangi 'droginė' kosmetika, nes prekinasi tik Kristianoje, o kitos ir droge išskiria, brangias - nebrangias kosmetikos firmas.
Mano atradimas yra šešėlių pagrindas, su juo man šešėliai laikosi visą dieną nepriklausomai nuo šešėlių firmos. (ačiū už atradimą supermamoms  4u.gif  )
Man patinka Borjois ir Isadora šešėliai  ax.gif

Ir aš turiu borjois ir kažkada turėjau isadora man jie buvo geri.
Atsakyti
QUOTE(kotryna0 @ 2009 11 30, 22:34)
gal kas galite patart gerus ir nebrangius seselius, kuriu butu musu parduotuvese?  g.gif  4u.gif

Tikrai nebrangus ir geri Ruby Rose, Maybelline, Nivea, Inglot. Su seseliu pagrindu isvis super! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 12 01, 14:53)
Tikrai nebrangus ir geri Ruby Rose

man sitie pagal kaina ir kokybe isvis nerealus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 01, 15:21)
man sitie pagal kaina ir kokybe isvis nerealus  ax.gif

Bet uz tai pagal sudeti didziausias nuodas odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 12 01, 15:30)
Bet uz tai pagal sudeti didziausias nuodas odai  ax.gif

Mano hiperalergiskos odos nesualergizavo, o chemijos yra visur. Seseliai, kuriu pagrindas kokybiskos naturalios medziagos, ir kainuoja atatinkamai...
Atsakyti