Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Natka @ 2009 11 08, 14:42)
Del tos priezasties bijau dioro bandyt  blush2.gif

jei originalus Dior seseliukai, tai pigmento ten tikrai ne mazai... itariu, kd ne parduotuvej meginot, jei tokia nuomone susidaret
Atsakyti
[quote=Simbyte,2009 11 14, 18:16]
user posted image
[/quote]

Aš vis linkstu į šią paletęsmile.gif
gal dar yra kokių pasiūlymų, kad būtų rudi atspalviai ir matiniai?
[/quote]
as siandien tokius davau, dar nebandziau bet spalvos tai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2009 11 12, 23:50)
Ieškau dovanos Mamai. Šešėliai turėtų būti šviesūs - balti, kreminiai, dramblio kaulo ir t.t. Jokių žalsvų, melsvų.. Norėčiau paletės, bet nesu mačius niekur, kad būtų tik šviesūs šešėliai paletėje  doh.gif Kaina apie 100Lt, jei vienspalvis šešėlis, tai pigiau, kad galėčiau prigriebti kelis  blush2.gif
Pirksiu Lietuvoje, su siuntimais neprasidedu.
Lauksiu patarimų  4u.gif

p.s. Jei į temą, tai nuo to laiko, kai įsigijau Isadoros šokoladinę paletę, praktiškai kitų šešėlių neliečiu  thumbup.gif

user posted image

as ir sia palete turiu, tikiuosi ir man patiks bigsmile.gif
Atsakyti
panasia rudu atspalviu palete turi bobi brown.turiu sia isa doros palete spalvytes labai grazios, bet va dengiasi man netolygiai, gana sunku ispoliruoti gerai seseli, apie tamsius cia, naudoju seseliu pagrinda Ardeco siaip patinka jis man, bet gal labai pigmentas prilimpa ant jo del to sunkiau ispoliruoti g.gif bet pastebejau kad po kiek laiko spalvyte savaime pasilygina. siaip truputi nusivyliau isa doros seseliukais, bet pabandysiu be pagrindo dirol.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2009 11 18, 22:51)
panasia rudu atspalviu palete turi bobi brown.turiu sia isa doros palete spalvytes labai grazios, bet va dengiasi man netolygiai, gana sunku ispoliruoti gerai seseli, apie tamsius cia, naudoju seseliu pagrinda Ardeco siaip patinka jis man, bet gal labai pigmentas prilimpa ant jo del to sunkiau ispoliruoti g.gif  bet pastebejau kad po kiek laiko spalvyte savaime pasilygina. siaip truputi nusivyliau isa doros seseliukais, bet pabandysiu be pagrindo dirol.gif  mastau.gif

Man puikiai šešėliuojasi, tačiau naudoju ne pakuotėje esančius šepetėlius. ax.gif
Atsakyti
as ir tikrai ne .turiu spec skirtus sepetelius.o ar koki pagrinda tepate
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2009 11 18, 23:07)
as ir tikrai ne .turiu spec skirtus sepetelius.o ar koki pagrinda tepate

Iki šiol netepiau, šiandien nusipirkau artdeco eye shadow base, bandysiu ryt blush2.gif
Atsakyti
o as ryt bandysiu be jo ph34r.gif
Atsakyti
[quote=remygaaa,2009 11 17, 23:16]
Aš vis linkstu į šią paletęsmile.gif
gal dar yra kokių pasiūlymų, kad būtų rudi atspalviai ir matiniai?
[/quote]
as siandien tokius davau, dar nebandziau bet spalvos tai wub.gif
Papildyta:

as ir sia palete turiu, tikiuosi ir man patiks bigsmile.gif
[/quote]
siandien isbandziau, man jie patiko, ilgai nebuvau issidaziusi gal 4-5val tai tiek laiko viskas puikiai, spalvytes labai grazios visom susidaziau graziai wub.gif tai nezinau kaip visa diena ar laikytusi
Atsakyti
labas rytas wink.gif norejau pasiteirauti apie coastal scents 78 palete. Ziurejau per ebay sia palete, bet ten jos originalios nera, yra tik be firmos pavadinimo identiskos paletes. Girdejau, jog tai yra originali tiesiogiai is gamyklos, todel ji be uzraso ir truputi pigesne. Gal kuri esate bandziusi ta be uzraso, ar ka nors girdejote apie jos kokybe? nes kiek maciau youtube, tai dazniausiai tas be uzraso turi merginos, o as jos laaaaabai noriu, tik bijau del kokybes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2009 11 18, 22:51)
bet pastebejau kad po kiek laiko spalvyte savaime pasilygina. siaip truputi nusivyliau isa doros seseliukais, bet pabandysiu be pagrindo dirol.gif  mastau.gif

As turejau kitokia paletyte (berods 2 ar 4 spalvu) siso firmos, tai labai patiko seseliai, be pagrindo puikiai laikesi. O siaip siulyciau uztepus pagirnda det sviesia spalva ant jo ir tik tada norimus seselius tept - tada jie gerai skirstysis. wink.gif
Atsakyti
isbandziau isa doros sesliukus be pagrindo ir labai puiku, skyrstesi, retusavosi lengvai, nereikejo to ypatingo "zulinimo" kaip naudojant pagrinda.atlaike 6 val. be pakitimu.likau nustebinta ir patenkinta. jau padeti i mylimuku stalciuka wub.gif
Atsakyti
As siandien gavau palete is Coastal scents 88warm,tai galiu pasakyti,kad ko nesitikejau ,tai kad spalvos bus tokios grazios ir pigmentuotos 4u.gif jie tokie minksti,lygiai tepasi wub.gif zodziu meile is pirmo zvilgsnio bigsmile.gif ziuresim kaip laikysis ax.gif
Atsakyti