O kaip idomu Givenchy seseliai?
Ir kokie geriausi?
Ir kokie geriausi?
QUOTE(Lillijana @ 2009 06 29, 17:18)
O kaip idomu Givenchy seseliai?
As turiu 9 spalvu GIVENCHY, gerai ant akiu issilaiko, puikios spalvos, jei norima intensyvesnes spalvos galima uztepti daugiau,patinka nes daug spalvu ir galima derinti jas Kitokiu nebandziusi
Gal kas naudoja tokius GIVENCHY vienspalvius seselius, idomu jie matiniai ar blizgus?
QUOTE(ViShy @ 2009 06 29, 18:03)
As turiu 9 spalvu GIVENCHY, gerai ant akiu issilaiko, puikios spalvos, jei norima intensyvesnes spalvos galima uztepti daugiau,patinka nes daug spalvu ir galima derinti jas Kitokiu nebandziusi
Aciu.........., idomu kaip sitie labai tokiu noreciau , reikutu i Kristiana nuvaryti paziueti ka jie turi
QUOTE(Lillijana @ 2009 06 29, 17:18)
AS bandzius 9 spalvu kvadratelius (ten pudra, bronzatas, seseliai - zodziu naudot galima bet kaip), tai man nepatiko dengimas naudojant kaip seselius....
QUOTE(shopingas @ 2009 06 30, 01:05)
AS bandzius 9 spalvu kvadratelius (ten pudra, bronzatas, seseliai - zodziu naudot galima bet kaip), tai man nepatiko dengimas naudojant kaip seselius....
tie is 9 spalvu vieni populiariausiu bent Lietuvoje,geri atsiliepimai,ko negaleciau pasakyti apie likusia dekorayvine Givency(ne i tema,bet dar tusai tie apvalus buvo patys populiariausi vienu momentu)
QUOTE(vetruze @ 2009 06 30, 11:05)
tie is 9 spalvu vieni populiariausiu bent Lietuvoje,geri atsiliepimai,ko negaleciau pasakyti apie likusia dekorayvine Givency(ne i tema,bet dar tusai tie apvalus buvo patys populiariausi vienu momentu)
Man ta 9 spalvu veidukui patiko (dabar dar gundausi nauju bronzatu, bet nezinau ar bandysiu), o daugiau tai nieko is ju neturiu. Blzigiai itin nepatiko tekstura ir skoniu, lupdazis pora kartu smagus buvo, o veliau tai siaubingai denge.
Man patinka Lancome Colour Focus seseliai, ypac graziai atrodo metalic spalvos
QUOTE(ViShy @ 2009 06 29, 19:03)
As irgi turiu 9 spalvų, tai esu labai patenkinta, laikosi gerai, o ir spalvu pasirinkimas pakankamas
Sveikos, turiu tokia problemele kazkada seniai (gal pries metus gal daugiau) gavau dovanu Maybelline expert wear mono seselius seashell spalvos ir isimylejau juos, bet dabar jie pasibeige ir nbegaliu niekur tokiurasti arba bent jau panasios (tokios pacios)spalvos kokiu kitokius seselius, gal galit kuo pagelbeti?
O man patinka 120 spalvų paletė siųsta iš ebay.
Nu super
Nu super
Sveikutes norejau paklausti gal kas uzsisakinejot 88 shimmer palete arba 120spalvu palete? Labai noreciau tik nzn kur gauti nes paciai siustis is uzsienio ar abay yra tankus miskas gal kas saketes per tarpininkes ir kokias ar gal galetumet padet uzsisakyti?