Bielra,labai grazu
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 06 25, 15:42)
Super labai gražu, o svarbiausia - spalvos
Bielra, nelabai supratau kur schema Nr.1, kaip nuo pradžių nerti?
kokie grožiai
QUOTE(vilma Liu @ 2009 06 26, 15:12)
Bielra, nelabai supratau kur schema Nr.1, kaip nuo pradžių nerti?
Nelabai aš skaičiau.., tiesiog į paveiksliuką žiūriu ir neriu..
Schema Nr. 1, tai manyčiau yra gėlytės.., bet aš naudojau kitas, tai nesukau sau galvos, kad jos nėra..
O maniškė tai nerta nuo krūtinės juostos žemyn paliekant "skylę" skeltukui.., o po to į viršų nėriau krūtinę..
QUOTE(zemga @ 2009 06 26, 17:43)
Niekaip nesuprantu, merginos, kaip jus idedate nuotraukas ? As puse dienos vargstu, taciau neiseina
kadangi esi naujoke, tai tau dar nuotrauku neleidzia deti. Geriausiu atveju gali ideti nuorodas po tam tikro zinuciu skaiciaus galesi deti ir nuotraukas
QUOTE(zemga @ 2009 06 26, 17:43)
Niekaip nesuprantu, merginos, kaip jus idedate nuotraukas ? As puse dienos vargstu, taciau neiseina
Gali įdėt foto. Aš keliu per www.keep4u.ru - įsikelk foto iš kompo ir nuo viršaus 2 arba 3 eilutę nukopijuok į žinutę.
agnieszka.v
ačiū
o šakutę būtinai išbandyk Sėkmės
bielra,
Lyurdes 72
Jūsų suknelės puikios puikiausios
Papildyta:
pradedu megzti maždaug nuo 15-20 eilės nuo kokių 130-150 akių
ačiū
o šakutę būtinai išbandyk Sėkmės
bielra,
Lyurdes 72
Jūsų suknelės puikios puikiausios
Papildyta:
QUOTE(Brela @ 2009 06 25, 12:40)
Laba turiu klausimuka Viliuutei arba kitoms, kurios mezga "servetelines" moherinukes sumasciau ir as isbandyt, tik klausimas - kaip pradet ja megzt? Ta prasme - turiu serveteles schema ir mastau, kaip pradet? kiek isivaizduoju, reikia pradet ne nuo pirmos eiles, o nuo ten, kur gaunasi tau reikalingas akiu skaicius... taip?
pradedu megzti maždaug nuo 15-20 eilės nuo kokių 130-150 akių
bielra, suknelė nuostabi Labai gražiai skeltukas užpildytas