Sveikos, rodausi savo pirma moherini blyna pirma
Is arciau
ir dar viena
tik pritrukau juosteles rankoviu apsiuvimui ir manau dar koki "dirzeli" padaryt, nes ji man platoka, tai gal juostele-dirzelis pagelbetu
Eferika, labai daili suknutė.
Pas mane ji viena iš dviejų, kurią demonstruosiu po savaitgalio Pradėjau, kaip tuniką, baigiau, kaip suknelę Mano siūliukai storoki buvo, tai per savaitę pasigaminau
Brela, labai gražu, tik nesvietiškai smalsu pamatyt ant modelio. Superiškai gražiai spalvytės dera. Pati keitinėjai siūliukus, ar tokiu margučius pirkai? Žodžiu, dar laukiu vaizdų ant monekenės.
Pas mane ji viena iš dviejų, kurią demonstruosiu po savaitgalio Pradėjau, kaip tuniką, baigiau, kaip suknelę Mano siūliukai storoki buvo, tai per savaitę pasigaminau
Brela, labai gražu, tik nesvietiškai smalsu pamatyt ant modelio. Superiškai gražiai spalvytės dera. Pati keitinėjai siūliukus, ar tokiu margučius pirkai? Žodžiu, dar laukiu vaizdų ant monekenės.
QUOTE(Brela @ 2009 07 29, 08:56)
Is arciau
ir dar viena
tik pritrukau juosteles rankoviu apsiuvimui ir manau dar koki "dirzeli" padaryt, nes ji man platoka, tai gal juostele-dirzelis pagelbetu
Is arciau
ir dar viena
kaip gražu spalvas keitei pati, ar čia tas siūliukas toks pereinantis?
QUOTE(Brela @ 2009 07 29, 07:56)
Is arciau
ir dar viena
Is arciau
ir dar viena
Kaip gražu,o spalvos Taip ir norisi apsirengt
Kur ta griuvanti pelė!?
jau raustu smagu girdet ivertinimus. Cia siuliukai tokie marguciai labai smagiai mezgesi, nors beproto ploni. ir mano didziai nuostabai sitas daiktas isejo is mazdaug 1100 metru - ciut daugiau nei 200 gr o suknele kazkur 40 dydzio ir islyginus gavosi zemiau keliu
Ant monekenes pasifotkinsiu savaitgali
QUOTE(Brela @ 2009 07 29, 09:20)
jau raustu smagu girdet ivertinimus. Cia siuliukai tokie marguciai labai smagiai mezgesi, nors beproto ploni. ir mano didziai nuostabai sitas daiktas isejo is mazdaug 1100 metru - ciut daugiau nei 200 gr o suknele kazkur 40 dydzio ir islyginus gavosi zemiau keliu
labai geraa išeiga
Na jūs man pasakykit, kaip nešiojasi "servėtėlinės" suknelės iš moheros? Gražios man jos labai, bet man šalikas iš plonos moheros susinešioja per sezoną, susivelia ir toks negražus gaunasi. Kažin kaip su suknele, darbo reikalauja daug, o kaip nešiojasi?
O aplamai, tai net nespėju pagyrų visoms rašyti - visos suknelės gražios ir svarbiausia originalios. Gali kas kaip nori šnekėti, rankų darbas
O aplamai, tai net nespėju pagyrų visoms rašyti - visos suknelės gražios ir svarbiausia originalios. Gali kas kaip nori šnekėti, rankų darbas
Is arciau
ir dar viena
Is arciau
ir dar viena
Fantastiškai graaaaažu
Mocherinuke tiesiog pasaka, spalvos be galo graziai dera, galvojau, kad is dvieju splavu megzta, o cia pasirodo tas pats siulas
Is arciau
ir dar viena
Is arciau
ir dar viena
labai gražu.Šaunuolė
tiesiog pasaka suknytes
Macherinukė
kodėl tik dvi rankos moterims ir 24 valandos paroje ???
kodėl tik dvi rankos moterims ir 24 valandos paroje ???