Na ir užderėjo
QUOTE(vogels @ 2009 07 28, 08:33)
super mergaitės labai dailu jau kad užderėjo po savaitgalio suknių viena už kitą gražesnės ir nuostabesnės ir mūsų suknia jau po skalbimo išdžiūvo - galim pasirodyti. aišku prieš jūsų grožius tai mums toli bet vis tiek čia močiutė papuošė anūkę
grazuoliukes abi ir suknele ir mergele
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 27, 21:48)
nu jau grazu... ir jums labai tinka melyna spalva
o as irgi kol kas TIK giriuosi, kad baigineju savo pirmaja moherinuke kaip pirmas blynas, siek tiek prisvilo, nes gavosi platoka, bet tiek to kita karta bus geriau. Fotkes bus, kai pabaigsiu apdaila
jetau, visu jusu sukneles nuostabios
nu kartais tikrai norisi sleptis su savo mezgalais..
nu kartais tikrai norisi sleptis su savo mezgalais..
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 27, 22:48)
Labai grazu Kai pamaciau foto be modelio, net neisivaizdavau, kad taip sauniai ir elegantiskai atrodys
Sveikos,
gal kas galėtų man patarti kur rasti šios suknutės nėrimo schemą? Labai man ji patiko, bet net neįsivaizduoju kur ieškoti
gal kas galėtų man patarti kur rasti šios suknutės nėrimo schemą? Labai man ji patiko, bet net neįsivaizduoju kur ieškoti
Akire3 laukiau laukiau ir sulaukiau, labai graži suknelė
dovyda jo buvo shiojia tokia proga
shi suknia buvo skitrta antrai vestuviu dienai
shi suknia buvo skitrta antrai vestuviu dienai
Ačiū merginos už įvertinimą , nors tiesa pasakius aš kritiškiau į suknę žiūriu, atrodo nors imk ir perdaryk kaiką, bet šiaip ji man patogi. turėsiu progą rūgpj - dėdės 50mety sudalyvaut, įvertinsiu labiau kas ir kaip patogume...
Viliute be žodžiu, kaip gerai atrodai ir darbeliai daug gyviau ir nuostabiau nei ant menekeno, ir spalvos kaip jau kažkas minėjo labai tau tinka ir suknytė super. dabar tikrai visad prašysim, kad gyvai rodytumeis
raudona mergytės suknelė taip pat labai žavi
Viliute be žodžiu, kaip gerai atrodai ir darbeliai daug gyviau ir nuostabiau nei ant menekeno, ir spalvos kaip jau kažkas minėjo labai tau tinka ir suknytė super. dabar tikrai visad prašysim, kad gyvai rodytumeis
raudona mergytės suknelė taip pat labai žavi
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 28, 12:19)
Zuviukas:)
niuma
dovyda
IngridaGal
Brela
Akire3
ačiū jums visoms,
kaip gerai,kad pasirodžiau,po tokių įvertinimų,vienas pirkinys jau ir atkrito.labai jau ieškojau manekeno naujo pirkti,nes senasis labai paseno.O dabar pati vietoj jo stovėsiu
niuma
dovyda
IngridaGal
Brela
Akire3
ačiū jums visoms,
kaip gerai,kad pasirodžiau,po tokių įvertinimų,vienas pirkinys jau ir atkrito.labai jau ieškojau manekeno naujo pirkti,nes senasis labai paseno.O dabar pati vietoj jo stovėsiu
as cia su klausimu ne i tema o kiek mazdaug kainuoja manekenas?
Papildyta:
QUOTE(kristilka @ 2009 07 28, 09:34)
Sveikos,
Siame puslapyje yra rusiskas aprasymas