sugalvojau ir sukneliu temoje parodyti savo suknute
QUOTE(X-iuke @ 2009 07 27, 16:48)
kaip gražu
QUOTE(Capricorn @ 2009 07 27, 15:34)
Vargo vakarienė pačiai save fotkint, tas pats kas balerina išmokt būt iš penkiolikos fotkių, viena tik gavos arčiau tiesos
Mano naujoji suknutė
Mano naujoji suknutė
ABALDIETI kokia graži.
Tikrai tokia graži, tokia mini, sexy užmušianti..
labai tinkanti labai pabrėžianti visą tavo grožį ir eleganciją
X-iuke.....gražu ir nekalta...
Tos dvi suknios viena paskui kita,,,
kaip geros mergaites
ir blogos mergaitės
QUOTE(Capricorn @ 2009 07 27, 15:34)
QUOTE(X-iuke @ 2009 07 27, 15:48)
super ir suknytės irjų nešiotojos, abi labai elegantiškos
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 27, 15:45)
[color=yellow]gal reiktų ir man pačiai pabandyt,gal čia kiti tik mane taip negražiai nufotkina
aš ir nefotogeniška bet man dzin
rodaus ir aš, nors po tokių grožių su savo lįst
išskalbiau, tai truputį tikrai pasitraukė, nors manau atsistatys į vietą dar. rodos ir rankoves iki alkunių dariau ir laisvesnes, dabar pažiūrėjus nepatinka, bet jau neardysiu, bandysiu lygintuvu padėtį taisyt. tiesa aš be pasuklnelės, maniau taip ir būsiu, nes gyvai apatiniai nešviečia ( tik liemenukas), o foto žiūriu, kad viskas matos...
smarkiai neteiskit, tik antras blynas
Capricorn suknele tiesiog pritrenkianti, taip idealiai pritaikyta figurai
kad išlindo visos po savaitgalio iš pogrindžio. suknutės visiems skoniams ir visiems gyvenimo atvejams
Neišskiriant nei vienos atkirai galiu tik trumpai pakomentuot- dailu, krupštu, idealiai pritaikytos figūroms. TIESIOG TOBULA
Neišskiriant nei vienos atkirai galiu tik trumpai pakomentuot- dailu, krupštu, idealiai pritaikytos figūroms. TIESIOG TOBULA
QUOTE(Akire3 @ 2009 07 27, 15:09)
super ir suknytės irjų nešiotojos, abi labai elegantiškos
išskalbiau, tai truputį tikrai pasitraukė, nors manau atsistatys į vietą dar. rodos ir rankoves iki alkunių dariau ir laisvesnes, dabar pažiūrėjus nepatinka, bet jau neardysiu, bandysiu lygintuvu padėtį taisyt. tiesa aš be pasuklnelės, maniau taip ir būsiu, nes gyvai apatiniai nešviečia ( tik liemenukas), o foto žiūriu, kad viskas matos...
Graži suknutė, nereikia kuklintis. Man tai klausimuks iškilo dėl batelių - man jie pasirodė skirtingi
QUOTE(Jūržolė @ 2009 07 27, 16:29)
Graži suknutė, nereikia kuklintis. Man tai klausimuks iškilo dėl batelių - man jie pasirodė skirtingi
aha, nes žiūrejau kurie labiau tinka, tamsesni man patogesni, bet rodos šviesesni prie suknės labiau. dar basutes ryškiai raudonas turiu
man iš tikro trūksta kažkokio ryškumo, ieškosiu papuošalo gal kokio, gal norėtus kokių gėlių ant vieno papo, nežinau...bet bijau padaugint.
Akire3, suknute puiki, tokia grazi spalva, ir modeliukas labai tinka
QUOTE(Akire3 @ 2009 07 27, 15:32)
aha, nes žiūrejau kurie labiau tinka, tamsesni man patogesni, bet rodos šviesesni prie suknės labiau. dar basutes ryškiai raudonas turiu
man iš tikro trūksta kažkokio ryškumo, ieškosiu papuošalo gal kokio, gal norėtus kokių gėlių ant vieno papo, nežinau...bet bijau padaugint.
Man tai patinka ramios spalvos, o abiejų batelių spalvos visai tinka. Kai norėsi būti pastebima, pasiryškinsi kokį papą ir bus . O suknutė iš ties daili ir keičiant aksesuarus galima vis naujai atrodyti.
QUOTE(Akire3 @ 2009 07 27, 17:09)
na tikrai darbelis jau nieko čia nebepridursi. na o bateliai tai gal šviesesni labiau nors ir tamsūs žiūrisi
QUOTE(Akire3 @ 2009 07 27, 17:17)
dar brolienės pirmą blyną įdėsiu, čia gal spalva ne tokia ryški, gyvai man dar gražesnė.
o šita jau tikrai eilėj