ačiū,La perla,čia tas pats rūbelis,kurį sakiau vilksiu ant trumpos baltos suknelės,nes su savo amželiu,jau nedrįstu puoštis trumpa suknele,o taip norėjosi, tad sugalvojau išeitį.TRUMPA IR NETRUMPA
įvertinimai buvo labai geri
ačiū,La perla,čia tas pats rūbelis,kurį sakiau vilksiu ant trumpos baltos suknelės,nes su savo amželiu,jau nedrįstu puoštis trumpa suknele,o taip norėjosi, tad sugalvojau išeitį.TRUMPA IR NETRUMPA
įvertinimai buvo labai geri
Eisiu atsiprašyt Vernito tada Aš matai, 100 proc medvilnę tik tą storą išbandžius ir taip nelabai vykusiai.... Mano žydroji bangelių suknutė iš jos. Ir dabar dar iš likusių tuniką (ilgą, iki kelių) pasigaminau. Bet vaizdelių įdėsiu tik po savaitgalio. Pažadu dviejų suknelių prezentaciją
Eisiu atsiprašyt Vernito tada Aš matai, 100 proc medvilnę tik tą storą išbandžius ir taip nelabai vykusiai....
Mano žydroji bangelių suknutė iš jos. Ir dabar dar iš likusių tuniką (ilgą, iki kelių) pasigaminau. Bet vaizdelių įdėsiu tik po savaitgalio. Pažadu dviejų suknelių prezentaciją
Tikiuosi
Nes viena puošiuosiu per vestuves pirmą dieną (svečiais būsim), o antroji tunika- suknelė, antrai dienai. Bet noriu su visais 'atributais' (papuošalais, bateliais ir pan) pasirodyt