Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS

QUOTE(La Perla @ 2009 07 27, 10:25)
Viliuteee - super  wub.gif

ačiū,La perla,čia tas pats rūbelis,kurį sakiau vilksiu ant trumpos baltos suknelės,nes su savo amželiu,jau nedrįstu puoštis trumpa suknele,o taip norėjosi, biggrin.gif tad sugalvojau išeitį.TRUMPA IR NETRUMPA smile.gif
įvertinimai buvo labai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 27, 09:28)
ačiū,La perla,čia tas pats rūbelis,kurį sakiau vilksiu ant trumpos baltos suknelės,nes su savo amželiu,jau nedrįstu puoštis trumpa suknele,o taip norėjosi, biggrin.gif tad sugalvojau išeitį.TRUMPA IR NETRUMPA smile.gif
įvertinimai buvo labai geri smile.gif

o jau buvai pasipuosusi? bigsmile.gif pasirooooodyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 07 27, 10:38)
o jau buvai pasipuosusi?  bigsmile.gif  pasirooooodyk  ax.gif

blush2.gif pasirodykit, jūsų darbeliai visi wub.gif

Aš dabar irgi suku galvą, kokio ilgio nert suknutę doh.gif ir beveik apsisprendžiau nersiu iki kelių ax.gif
Atsakyti
Viliuteee, gražūs mezginukai thumbup.gif

Eisiu atsiprašyt Vernito tada hihihi.gif Aš matai, 100 proc medvilnę tik tą storą išbandžius ir taip nelabai vykusiai....
Mano žydroji bangelių suknutė iš jos. Ir dabar dar iš likusių tuniką (ilgą, iki kelių) pasigaminau. Bet vaizdelių įdėsiu tik po savaitgalio. Pažadu dviejų suknelių prezentaciją ax.gif
Atsakyti
Viliutee kaip visada super thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2009 07 27, 11:33)
Viliuteee, gražūs mezginukai  thumbup.gif

Eisiu atsiprašyt Vernito tada hihihi.gif Aš matai, 100 proc medvilnę tik tą storą išbandžius ir taip nelabai vykusiai....
Mano žydroji bangelių suknutė iš jos. Ir dabar dar iš likusių tuniką (ilgą, iki kelių) pasigaminau. Bet vaizdelių įdėsiu tik po savaitgalio.  Pažadu dviejų suknelių prezentaciją  ax.gif

o jeiii na tu su savo sukniukais irgi versi is koto, jau nujauciu doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 27, 12:01)
o jeiii na tu su savo sukniukais irgi versi is koto, jau nujauciu doh.gif  drinks_cheers.gif

Tikiuosi hihihi.gif blush2.gif
Nes viena puošiuosiu per vestuves pirmą dieną (svečiais būsim), o antroji tunika- suknelė, antrai dienai. Bet noriu su visais 'atributais' (papuošalais, bateliais ir pan) pasirodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 27, 11:08)
nesutinku smile.gif

ir naujas mano darbelis,čia nerta iš kitokių siūliukų smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai laukiam pasirodant apsirengus first.gif
Atsakyti
būtinai būtinai pasirodysiu,nors esu labai nefotogeniška schmoll.gif (o gal tik geriau apie save galvoju nei esu iš tikrųjų biggrin.gif )
Atsakyti
Viliuteee>kaip grazu blink.gif : blink.gif blink: blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Vargo vakarienė doh.gif doh.gif doh.gif pačiai save fotkint, tas pats kas balerina išmokt būt doh.gif iš penkiolikos fotkių, viena tik gavos arčiau tiesos doh.gif
Mano naujoji suknutė smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 07 27, 16:34)
Vargo vakarienė doh.gif  doh.gif  doh.gif pačiai save fotkint, tas pats kas balerina išmokt būt doh.gif iš penkiolikos fotkių, viena tik gavos arčiau tiesos doh.gif
Mano naujoji suknutė smile.gif

rezultatas vertas pastangų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif first.gif
Atsakyti
labai netgi gražu thumbup.gif thumbup.gif ir suknelė ir jos šeimininkė.

gal reiktų ir man pačiai pabandyt,gal čia kiti tik mane taip negražiai nufotkina biggrin.gif

o jei rimtai,tai jaunystės grožio joks fotografas nebesugrąžins verysad.gif .kai pasirodai tarp tokių manemkenių tai gėda į svae ir pažiūrėti blush2.gif
Atsakyti