Atnešu parodyt naująją suknelę..
bielra Nepakartojamai graaaži suknutė
Bielra, fantastiška suknelė
QUOTE(bielra @ 2009 06 25, 10:47)
super ir suknyte ir spalvyte - viskas pagal mane. ir geles del kuriu pergyvenai liuks atrodo.
BIELRA nugi dar kartą sakau bravo.
IŠ tavo pusės viskas liuks. Ir gražu ir dailu ir labai estetiška, atlikta nepriekaištingai. Visi įliemenavimai, skeltukas, krūtinė....
DAbar tik mergaitei reikia kiek pasideginti, papuošalus pasiderinti ir bus gražiausia viešnia baliuje
AŠ pasigirsiu kad pabaigiau žydrosios suknios kūnelį )) Liko rankovytes
O tai nelabai jau man patinka, nes vašeliu reikia atskirai nerti...matuoti, delioti
IŠ tavo pusės viskas liuks. Ir gražu ir dailu ir labai estetiška, atlikta nepriekaištingai. Visi įliemenavimai, skeltukas, krūtinė....
DAbar tik mergaitei reikia kiek pasideginti, papuošalus pasiderinti ir bus gražiausia viešnia baliuje
AŠ pasigirsiu kad pabaigiau žydrosios suknios kūnelį )) Liko rankovytes
O tai nelabai jau man patinka, nes vašeliu reikia atskirai nerti...matuoti, delioti
QUOTE(ingriduska @ 2009 06 25, 11:47)
Bielra šaunuolė
laaaabai grazi suknele
Sveikos, jau sukneliu garzumas
Mezgejeles reikia pagalbos, neriu sesei Karen Milen suknele, va sita
Kas neret sita suknele, gal atsimenat, is kiek pinuciu daret lankelius pereinant nuo gelyciu i tarpini rasta Aciu
Mezgejeles reikia pagalbos, neriu sesei Karen Milen suknele, va sita
Kas neret sita suknele, gal atsimenat, is kiek pinuciu daret lankelius pereinant nuo gelyciu i tarpini rasta Aciu
Laba turiu klausimuka Viliuutei arba kitoms, kurios mezga "servetelines" moherinukes sumasciau ir as isbandyt, tik klausimas - kaip pradet ja megzt? Ta prasme - turiu serveteles schema ir mastau, kaip pradet? kiek isivaizduoju, reikia pradet ne nuo pirmos eiles, o nuo ten, kur gaunasi tau reikalingas akiu skaicius... taip?
Bielra, fantastiska suknute , spalva labai grazi , mielai sitoki grazuma priglausciau savo spintoje
Atnešu parodyt naująją suknelę..
Gražiai seksuali, vasariškai gaivi ir elegantiškai puošni