rodausi savo nerta suknele,ji buvo uzsakyta...bet kliente kazkur pradingo... ...siuliukai viskoze,dydis S...dar nuneriau prie jos is pilko biserio kolje su raudona gele..
cia is zurnalo nuotrauka ,ar bent jau man taip atrodo
QUOTE(Jollyk @ 2009 07 18, 19:59)
rodausi savo nerta suknele,ji buvo uzsakyta...bet kliente kazkur pradingo... ...siuliukai viskoze,dydis S...dar nuneriau prie jos is pilko biserio kolje su raudona gele..
daili, gaila nuotrauka nekokybiska, gal galima butu kita pabandyt ir tikrai pati nesiok
Papildyta:
QUOTE(keir@ @ 2009 07 18, 20:24)
cia is zurnalo nuotrauka ,ar bent jau man taip atrodo
turi tokia pat nuotrauka?
QUOTE(keir@ @ 2009 07 18, 21:32)
Gal tai ir yra jos darbelis viršelyje
QUOTE(Jollyk @ 2009 07 18, 19:59)
dėl klientės užuojauta, suknė labai faina, jei tikrai čia tavo darbas....aš jos irgi nroiu raudonos blizgios, kada nors, nes niekaip nepabaigiu 'amžiaus projekto' ir juokinga jau ir pikta pačiai ant savęs.
dar merginų patarimo noriu - sukne nerta ratu, siut nereikia, o rankovės kaip gražiau ar susiut siuvimo siūlu ar sunert, ne per stora?
kur Bielra dingusi?
šiurpinau anadien pležą jei taip galima išsireikšt, nuvarėm prie karjero, kas degintis, kas maudytis, o kas po skėčiu nert nebuvo nei vieno kas praeidamas nepažiūrėtų, ką veikiu? įmitavau senutę turbūt, bet man dzin, man suknės reik pabaigos.
QUOTE(keir@ @ 2009 07 18, 21:32)
taip nuotrauka ta pati na bet gal ji autore
Sveikos, reikia jusu patarimo Neriu sesei Karen Milen suknele, bet kazkaip lievai gaunas As labiau mezgeja nei nereja, visi tie siaurinimo, modeliavimo triukai nelabai pazystami Va kas gaunas, kol kas... Susiaurinau is 12 geliu i 10, bet man kazkaip per staigiai atrodo, gal ilgesni nert ta tanku rasta?( pvz tai tokio pat aukscio kip ir geles)Geliu plotis 11cm
Va taip atrodo mano siaurinimas, gal kaip kitaip reiktu daryt?
QUOTE(hakura @ 2009 07 18, 23:09)
Sveikos, reikia jusu patarimo Neriu sesei Karen Milen suknele, bet kazkaip lievai gaunas As labiau mezgeja nei nereja, visi tie siaurinimo, modeliavimo triukai nelabai pazystami Va kas gaunas, kol kas... Susiaurinau is 12 geliu i 10, bet man kazkaip per staigiai atrodo, gal ilgesni nert ta tanku rasta?( pvz tai tokio pat aukscio kip ir geles)Geliu plotis 11cm
chmmm ir man regis kad per staigiai susiaurinta...gal megink siaurinti ir nuimineti tik po 1 gele? 12,11, 10...
QUOTE(Limit @ 2009 07 18, 23:16)
Manau, kad tikrai turi
Čia 588 žinutė
O šiaip tai manau, kad palaukim, pati ateis ir viską papasakos
Čia 588 žinutė
O šiaip tai manau, kad palaukim, pati ateis ir viską papasakos
na as ir sakau...laukiam gal zmogus kuklus, nepasidare nuotraukyciu...