sveikos.noriu tokios sukneles.Radau schema ranka rasyta,bet as ten nieko nesuprantu..gal kuri turit geresne?
Turiu sita schema,bet ten taip man niekas neaisku....
čia kaip tas karbatkas padaryt, neri juostele ir pagal schemą žemyn, ar ženklų reikšmių reik pumpuriukai matos kaip daryt
QUOTE(Lutė @ 2009 07 03, 22:06)
čia kaip tas karbatkas padaryt, neri juostele ir pagal schemą žemyn, ar ženklų reikšmių reik pumpuriukai matos kaip daryt
reiksmes tai kaip ir zinau,tik nelabai matau ten kiek tu pyneles kilpu reikia...vienur kaip ir taskiukas kitur burbuliukas....
QUOTE(Ristina @ 2009 07 03, 22:05)
Ateinu pas sukneliautojas ir atsinešu parodyt neseniai baigtą suknutę
Labai graži lengvutė vasariška suknelė
labukas visom
ateinu parodyti savo darbeli,gal ka nors ikveps.zinoma su jusu darbeliais nesilygint,bet vis gi
ikvepimas
mano darbelis,tik dar neskalbtas ir krastelis sukasi
ateinu parodyti savo darbeli,gal ka nors ikveps.zinoma su jusu darbeliais nesilygint,bet vis gi
ikvepimas
mano darbelis,tik dar neskalbtas ir krastelis sukasi
labai paprastute ir grazute. as ir zadejau sau tokia, bet taip ir nepradejau
QUOTE(jolitag @ 2009 07 03, 17:05)
sveikos.noriu tokios sukneles.Radau schema ranka rasyta,bet as ten nieko nesuprantu..gal kuri turit geresne?
cia visa tema yra
QUOTE(Ristina @ 2009 07 03, 22:05)
Labai graži , o siūliukai kokie?
QUOTE(jolitag @ 2009 07 03, 21:27)
reiksmes tai kaip ir zinau,tik nelabai matau ten kiek tu pyneles kilpu reikia...vienur kaip ir taskiukas kitur burbuliukas....
tai ar taškiukas ar burbuliukas - ten pynelės kilpa, o kur raštelio apačioj - pabaigoje tas burbuliukas, tai ten kilpelė iš 3 pynelės kilpų
Užsidegiau noru ir aš suknytę nusimegzti, tik noriu paklausti, gal kuti žinote kaip daryti V formos iškirptę?