niumos suknelę jau gyriau,dar kartą pagirsiu,nebus per daug,
na ir rodausi,kai kas jau gal ir matyta
[URL=http://hotimg25.fotki.com/p/a/86_38/83_177/5e0237aa1718314671.jpg]
panaši mano suknutė savo misijoj
suknelė paskatinusi mane išbandyti šakutę,pradėjau nuo A
[/URL]
Viliuteee aš parpalį gavau
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 23, 15:51)
niumos suknelę jau gyriau,dar kartą pagirsiu,nebus per daug,
Fantastika. Gražesnė už tą kur ant podiumo.
Aš kaip tik ruošiuosi šakę pirkt
Viliuteee nuostabiai(net pele suradau )
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 23, 17:27)
Pamačiusios tokį grožį, turbūt ne viena eis šakių pirkt
Viliuteee, man irgi akys ant kaktos issprogo, be zodziu super.
Niuma,ar iškarpą darei suknelei ar benerdama ant savęs matavai?
QUOTE(Akire3 @ 2009 06 23, 13:33)
Labas merginos,
kol kaime patupejau, i nauja temuke issikraustet. o jau sukneliu rodytu grozis neispasakytas....
maniskei liko tik rankoves,kurios pacios nenusineria, tai teks nunert...bet ner kada nert per visokias iskylas.siandien i sodyba joniniu svest, savaitgali baidarem plauksim.
bet 'auksines' vaizdas pagrazejo kai apsinere kaklo iskirpte.tai upas irgi grizo...geda jau man cia ir rasinet kai suknes nebaigus, o bendraut tai norisi...
kol kaime patupejau, i nauja temuke issikraustet. o jau sukneliu rodytu grozis neispasakytas....
maniskei liko tik rankoves,kurios pacios nenusineria, tai teks nunert...bet ner kada nert per visokias iskylas.siandien i sodyba joniniu svest, savaitgali baidarem plauksim.
bet 'auksines' vaizdas pagrazejo kai apsinere kaklo iskirpte.tai upas irgi grizo...geda jau man cia ir rasinet kai suknes nebaigus, o bendraut tai norisi...
Labukas, o aš saviškę auksinukę jau baigiau, beliko tik nufotkint ir jums pasirodyt Ir taip pat labai noriu padėkoti tau ir Ingriduskai už pagalbą ir aprašytą šios suknelės nėrimo procesą Nes manau tik jūsų dėka suknelę nusinėriau be jokių ardymų (na tik pradžia, kol atitaikiau plotį) ir trikampiukas gavosi labai vykusiai
sveikos.Man siandien sove tokia mintis nusinet korseta sukneles virsu,o apacioje det koki silko ilga sijona....Ka jus galvojat?Kaip atrodytu...Gal turit kokiu korsetu schemu?
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 06 23, 17:35)
Labukas, o aš saviškę auksinukę jau baigiau, beliko tik nufotkint ir jums pasirodyt Ir taip pat labai noriu padėkoti tau ir Ingriduskai už pagalbą ir aprašytą šios suknelės nėrimo procesą Nes manau tik jūsų dėka suknelę nusinėriau be jokių ardymų (na tik pradžia, kol atitaikiau plotį) ir trikampiukas gavosi labai vykusiai
Kokia gera zinia:) Labai laukiam pasirodant..oj kaip laukiu...
o mano pagalba tai labai menka ir labai simboline, ko gero cia tavo talentas leido viska padaryti puikiai.
Dziaugiuosi uz tave:)
Viliuteee.....
Na cia kazkas toookiooo, dar nematyto, tokio romantiskai, nostalgiskai elegantisko...
Tokia suknia kaip is kokio Oskaro iskilmiu. Su ja tik raudonu kilimu zengti ir gaudyti fotografu blykstes:)
Sveikos merginos Gal kas nors yra uzmates sitos sukneles schema arba bent jau geresnes kokybes foto? Buciau be galo dekinga!