BBCODE photo for forums:
Aciu uz pagiras . prasom ie shemute
Ir vėl naujų suknių pilna. Ir žydroji, ir persikinė, ir mažoji tiesiog fantastiškos O mane šiandien ištiko trauma. Pasibaigiau aš savo lininę suknikę. Nėriau gerokai laisvesnę, juk linas traukiasi, bet nemaniau, kad tiek. Išskalbiau ir šokas. Susitraukė kokiais 4-5 dydžiais . Ir vėl mano sesei pasisekė Tik čia dar be pasuknelės. Aišku, ji liko labai patenkinta
QUOTE(ingriduska @ 2009 06 29, 12:38)
aš jau kaupiuosi mocherai, o tai tik virbalais gražiai gaunasi???
Noriu su vašeliu:)
Noriu su vašeliu:)
sveikos merginos, nicku jau nebeisvardinsiu todel noriu pagirti VISAS be isimties parodytas suknutes jus nerealios, kiek laiko nebuvau uzsukusi tai dabar tik paziopcioju man teko svociauti vestuvese tai labai uzsiemusi buvau bet dabar jau pilnu tempu vyksta gamyba todel neuzilgo pasirodysiu tiesa su vaikiskom suknutem..
ingriduska nezinau ar matei bet va sita vaseliu mocherinuke... tik vienas dalykas: jei nersi is kid mocheros tai turi buti tiksli kaip laikrodis nes jau nebeisardysi....
La Perla, nuostabus komplektukas mažajai princesei:super
QUOTE(naiste777 @ 2009 07 01, 22:53)
Nėriau gerokai laisvesnę, juk linas traukiasi, bet nemaniau, kad tiek. Išskalbiau ir šokas. Susitraukė kokiais 4-5 dydžiais . Ir vėl mano sesei pasisekė Tik čia dar be pasuknelės. Aišku, ji liko labai patenkinta
Merginos pasisakykite siuo klausimu, prasau...negi niekaip neimanoma isvengti to susitraukimo. neriu ir as is lino, ir vietomis (per krutine) tik tik ant manes, jei suitrauks bus ne kas.Gal skalbti rankomis, ar vos siltu vandeniu? Naiste 777 kaip tu skalbei?
QUOTE(rasaj @ 2009 07 02, 07:09)
Merginos pasisakykite siuo klausimu, prasau...negi niekaip neimanoma isvengti to susitraukimo. neriu ir as is lino, ir vietomis (per krutine) tik tik ant manes, jei suitrauks bus ne kas.Gal skalbti rankomis, ar vos siltu vandeniu? Naiste 777 kaip tu skalbei?
Geriau išsimegzti pavyzdėlį ir išskalbti, išdžiovinti. Ir pažiūrėti kiek susitrauks. O tada, įvertinus susitraukimą , nerti tokio dydžio suknelę, kad nereiktų ardyti. Linas stipriai traukiasi. Traukiasi ir medvilnė. Nėriau dukrai suknelę iš LINATE gold medvilnės, tai iš 10cm pločio pavyzdėlio, išskalbus teliko 7,5 cm.
QUOTE(rasaj @ 2009 07 02, 08:09)
Tai va, kad skalbiau rankomis ir vėsiam vandeny. Bet su tuo linu įdomiai yra. Pernai nėriau sijoną iš atskirų motyvų, tai po skalbimo ištįso Nepatinka man taip, kai dydžiai skiriasi po skalbimo. Na jei ir pasimatuoji, kiek ten turėtų susitraukt, juk baisiai nepatogu matuot
nu bet man kiek medvilnė susitraukia, tiek aš ją šlapią, išskalbtą į vietą atgal ištampau.. Visada formuoju paguldytą ir viską į savo vietas sustatau atgal.
Oj, pamiršau :
žydriukę pamačius- iš karto prie jūros užsimaniau - toooookia gaiva padvelnė.
Naiste, nu pasisekė tavo sesei
Oj, pamiršau :
žydriukę pamačius- iš karto prie jūros užsimaniau - toooookia gaiva padvelnė.
Naiste, nu pasisekė tavo sesei
sveikutes kokie groziai kokios nuostabiso sukneles visu
NAiste kad man tokią sesę. LIUKS merginai įtaisei labai dailią suknią.
SAu gauni meistrauti kitą
ADULE, UŽ SCHEMUTE LABAI DEKOJU.
La Perla...labai dailus komplektas mažiukei gražuoliukei:)
Aš tai kiek esu nėrusi iš mocheros megztukų šalių, visada vargstu, nes išardyti jų nemoku ,užkimba ir basta.
TAi jau čia aišku.
GAlvoju apie mocherinę suknią ADULES rašteliu jis man kiek virbalinį primena. KĄ MANAI?
SAu gauni meistrauti kitą
ADULE, UŽ SCHEMUTE LABAI DEKOJU.
La Perla...labai dailus komplektas mažiukei gražuoliukei:)
Aš tai kiek esu nėrusi iš mocheros megztukų šalių, visada vargstu, nes išardyti jų nemoku ,užkimba ir basta.
TAi jau čia aišku.
GAlvoju apie mocherinę suknią ADULES rašteliu jis man kiek virbalinį primena. KĄ MANAI?
LA PERLA koks lengvumas ir svelnumas kaip pukas nuostabu
QUOTE(naiste777 @ 2009 07 01, 22:53)
O mane šiandien ištiko trauma. Pasibaigiau aš savo lininę suknikę. Nėriau gerokai laisvesnę, juk linas traukiasi, bet nemaniau, kad tiek. Išskalbiau ir šokas. Susitraukė kokiais 4-5 dydžiais .
suknyte puiki, bet kad susitrauke tai sunervinai. pas mane irgi linas eilej stovi, reiks turbut tikrai pvz skalbt ir ziuret
QUOTE(niuma @ 2009 07 02, 08:40)
nu bet man kiek medvilnė susitraukia, tiek aš ją šlapią, išskalbtą į vietą atgal ištampau.. Visada formuoju paguldytą ir viską į savo vietas sustatau atgal.
as irgi taip darau