Pamačius ant monekenės pati nusiraminau ir patenkinta rezultatu likau - gražiai viskas išsiformavo, viskas savo vietose
Ta suknute žada per vestuves pasipuošti (ne savo), o vėliau, su šviesesne pasuknele ir šiaip nešiot
Na va neseniai baigtas darbas jūsų teismui vyresnėlė su nauja suknia jau prie jūros.
mmmm...net vandeniu ir gaiva pakvipo...labai daili sukniuke
QUOTE(vogels @ 2009 07 01, 15:31)
]
VAJEEEEE koks grožis ir koks gaivumas...jura smelis ir atostogos
Vogels
Dukriukas laimingas tokią gabią mamytę turėdamas
Dukriukas laimingas tokią gabią mamytę turėdamas
NIUMA - labai grazios ir dailios tavo sukneles , melynoji tokia gaivi , o mandarinine tokia skani
VILIUTEEE JUSU DARBAMS toks greitumas ,lengvumas ir dailumas
ziurejau ir seile varvinau visu jusu nuostabiais darbais visonm s visoms po baliona saunuoles
VILIUTEEE JUSU DARBAMS toks greitumas ,lengvumas ir dailumas
ziurejau ir seile varvinau visu jusu nuostabiais darbais visonm s visoms po baliona saunuoles
QUOTE(ingriduska @ 2009 06 28, 19:07)
...
QUOTE(zvirbliss @ 2009 06 28, 21:19)
...
QUOTE(Giedrutia @ 2009 06 29, 09:16)
...
QUOTE(niuma @ 2009 06 30, 17:45)
...
QUOTE(vogels @ 2009 07 01, 15:31)
...
Labai labai gražios visos suknutės, ypač vasarinės tokios spalvytės Aš kai nebandžius suknutės, tai man dar vis mistika toks mezgimas/nėrimas atrodo...ŠAUNUOLĖS
Beje, Viliutee, niu žinok vakar lėkiau mažąją užmigdžius siūlų, niu man tas pasižadėjimas jau ramiai ir miegot nebeleidžia, pažiūrėsim kokį čia anekdotą man pavyks sukurti, suknelės nesu mezgusi/nėrusi nelabai yra to laiko, kai namie 2 vaikai ir dar nuosavas namas su visu 30 arų gėlynų, nu bet aš STENGIUOSI Modeliuką maždaug jau įsivaizduoju
ADULE ar galėtumetė raštelį to sijoniuko?
LABAI dailu, taip vaikiška, taip miela..kažką gero primena, kaip gėlytės žiedas
LABAI dailu, taip vaikiška, taip miela..kažką gero primena, kaip gėlytės žiedas
Meginu visokius raštelius suknelei. Bandžiau nerti apvaliai, bet kažko negražiai gaunasi per sujungimą. Turbūt reiks nerti iš dviejų dalių