Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Oj, Raige, kam Tu sitaip, dabar pasipils kruva KOMENTARU ir as galesiu mirti is gedos biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Nu nesigėdink wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 06 29, 17:34)
Pasigirsiu  blush2.gif Čia dariau pirmąjį puslapį vestuviniam albumui, bet ne tame esmė. Jame mano naujas logo, kurį man Grethenn sukūrė  wub.gif

user posted image

thumbup.gif Saunuoles abi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 28, 10:18)
mintyse...

kokia susimasciusi ir pirstukai kaip gerai sudelioti thumbup.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 06 28, 22:16)
Imetu vasariska kadra jusu tarsymui.

idomus kadravimas, bet kazkas nesiziuri unsure.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 29, 00:29)
vasarotojai smile.gif
user posted image

negaliu atsiziuret thumbup.gif vaikyste primena labai rolleyes.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 06 29, 18:39)
Oj, Raige, kam Tu sitaip, dabar pasipils kruva KOMENTARU ir as galesiu mirti is gedos biggrin.gif

ai ai kaip graziai pasidarbavot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 06 29, 19:34)
Pasigirsiu  blush2.gif Čia dariau pirmąjį puslapį vestuviniam albumui, bet ne tame esmė. Jame mano naujas logo, kurį man Grethenn sukūrė  wub.gif

gražu smile.gif... tikrai gražu... ir viršelis, ir logo.
Atsakyti
Tai gerai, kad Raige pasigyre; o tai slapstytumeis...
Saunuoles abi!
Atsakyti
sian net pas save prie konsultaciju kabineto skrajute aptikau, kur tik ta Elze neprasmunka, pagalvojau biggrin.gif tai visoms Elzes fanems info, gal kas nores apsilankyti smile.gif

"Jei vis dar tiki pasakom, pietų miegeliu, su šypsena ir nostalgišku mmmmm.... smile.gif prisimeni močiutės sodą ir tenai žydinčias obelis, tuomet labai kviečiame tave užsukti į vaikų drabužėlių parduotuvėlę Happeak (kuri visai šalia...Vilniaus mokytojų namuose prie La Terasos (tinklapis www.happeak.lt) ir pamatyti mūsų nedidelę fotografijos parodą apie pasakišką vaikystę.. Vaišinsime sausainiais smile.gif, o jei atsinešite savo mylimiausią puodelį, įpilsime ir labai skanios arbatos arba kakavos smile.gif. Ateisi ?"

rase, kad nuo liepos 1 atsidaro.

nebanalus ir nesaldus Raiges logo, man tas patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 29, 21:04)

nebanalus ir nesaldus Raiges logo, man tas patiko mirksiukas.gif

Man kažkodėl labai svarbu žinoti, kad jis ranka rašytas wub.gif
Atsakyti
IŠ šiandienos.
Modelis - Monika. 4u.gif

Pasakykit dėl šių dviejų kaip dėl kompozicijos. Nieka nebesupratu. doh.gif
Ir nepykit, jeigu su spalvom labai nusivažiavau (Mano monitorius sugedo. Dabartinis kažkaip keistai rodo).

user posted image

user posted image

O šita man labai patinka.. ax.gif

user posted image
Atsakyti
c-girl - eina sau koks fantastiškas antras vasarotojo kadras wub.gif wub.gif čia nuo vandens atsispindintis vanduo taip apšvietė veiduką, ane? super thumbup.gif

thumbup.gif gražus ir viršelis ir logo thumbup.gif

Duoma - paskutinė man patiko thumbup.gif Pirma kažkokia keista, ir šešėlis tai negražiai krenta.
Atsakyti
lamella, Sea_, c-girl, aciu uz komentarus 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 29, 18:46)
As ta pacia pastaba norejau duoti- nu tokias mazytes nuotraukas dedam doh.gif  Bet sea portretuka as dideli maciau Kudroj.

As per fotki dedu, pries tai sumazinus su microsoft office picture manager iki web-large, bet kazko man jos mazos cia isikelia g.gif , o kaip jus keliat? blush2.gif

bigsmile.gif Saunuoles 4u.gif

Duoma, man irgi paskutine patiko, bet noretusi ja nuo sienos atitraukti bent pusmetri g.gif Ir apsvietimas neesu tikra ar tinkamas unsure.gif
Atsakyti
Sea, wub.gif jau tavo dukryte kokia grazi wub.gif wub.gif foto man patiko thumbup.gif

C-girl, visai nieko man tos foto wub.gif kazkaip kabina wub.gif thumbup.gif

vasaraite, ziuris ir man tas pasvyrimas thumbup.gif

raige, nu sauniai thumbup.gif wub.gif gaila, kad nefotkijai dar tada, kai as tekejau tongue.gif
Atsakyti