Oj, Raige, kam Tu sitaip, dabar pasipils kruva KOMENTARU ir as galesiu mirti is gedos
Nu nesigėdink
QUOTE(raige @ 2009 06 29, 17:34)
Pasigirsiu Čia dariau pirmąjį puslapį vestuviniam albumui, bet ne tame esmė. Jame mano naujas logo, kurį man Grethenn sukūrė
Saunuoles abi
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 28, 10:18)
mintyse...
kokia susimasciusi ir pirstukai kaip gerai sudelioti
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 28, 22:16)
Imetu vasariska kadra jusu tarsymui.
idomus kadravimas, bet kazkas nesiziuri
QUOTE(c-girl @ 2009 06 29, 00:29)
negaliu atsiziuret vaikyste primena labai
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 29, 18:39)
Oj, Raige, kam Tu sitaip, dabar pasipils kruva KOMENTARU ir as galesiu mirti is gedos
ai ai kaip graziai pasidarbavot
QUOTE(raige @ 2009 06 29, 19:34)
Pasigirsiu Čia dariau pirmąjį puslapį vestuviniam albumui, bet ne tame esmė. Jame mano naujas logo, kurį man Grethenn sukūrė
gražu ... tikrai gražu... ir viršelis, ir logo.
Tai gerai, kad Raige pasigyre; o tai slapstytumeis...
Saunuoles abi!
Saunuoles abi!
sian net pas save prie konsultaciju kabineto skrajute aptikau, kur tik ta Elze neprasmunka, pagalvojau tai visoms Elzes fanems info, gal kas nores apsilankyti
"Jei vis dar tiki pasakom, pietų miegeliu, su šypsena ir nostalgišku mmmmm.... prisimeni močiutės sodą ir tenai žydinčias obelis, tuomet labai kviečiame tave užsukti į vaikų drabužėlių parduotuvėlę Happeak (kuri visai šalia...Vilniaus mokytojų namuose prie La Terasos (tinklapis www.happeak.lt) ir pamatyti mūsų nedidelę fotografijos parodą apie pasakišką vaikystę.. Vaišinsime sausainiais , o jei atsinešite savo mylimiausią puodelį, įpilsime ir labai skanios arbatos arba kakavos . Ateisi ?"
rase, kad nuo liepos 1 atsidaro.
nebanalus ir nesaldus Raiges logo, man tas patiko
"Jei vis dar tiki pasakom, pietų miegeliu, su šypsena ir nostalgišku mmmmm.... prisimeni močiutės sodą ir tenai žydinčias obelis, tuomet labai kviečiame tave užsukti į vaikų drabužėlių parduotuvėlę Happeak (kuri visai šalia...Vilniaus mokytojų namuose prie La Terasos (tinklapis www.happeak.lt) ir pamatyti mūsų nedidelę fotografijos parodą apie pasakišką vaikystę.. Vaišinsime sausainiais , o jei atsinešite savo mylimiausią puodelį, įpilsime ir labai skanios arbatos arba kakavos . Ateisi ?"
rase, kad nuo liepos 1 atsidaro.
nebanalus ir nesaldus Raiges logo, man tas patiko
QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 29, 21:04)
Man kažkodėl labai svarbu žinoti, kad jis ranka rašytas
c-girl - eina sau koks fantastiškas antras vasarotojo kadras čia nuo vandens atsispindintis vanduo taip apšvietė veiduką, ane? super
gražus ir viršelis ir logo
Duoma - paskutinė man patiko Pirma kažkokia keista, ir šešėlis tai negražiai krenta.
gražus ir viršelis ir logo
Duoma - paskutinė man patiko Pirma kažkokia keista, ir šešėlis tai negražiai krenta.
lamella, Sea_, c-girl, aciu uz komentarus
As per fotki dedu, pries tai sumazinus su microsoft office picture manager iki web-large, bet kazko man jos mazos cia isikelia , o kaip jus keliat?
Saunuoles
Duoma, man irgi paskutine patiko, bet noretusi ja nuo sienos atitraukti bent pusmetri Ir apsvietimas neesu tikra ar tinkamas
QUOTE(c-girl @ 2009 06 29, 18:46)
As ta pacia pastaba norejau duoti- nu tokias mazytes nuotraukas dedam Bet sea portretuka as dideli maciau Kudroj.
As per fotki dedu, pries tai sumazinus su microsoft office picture manager iki web-large, bet kazko man jos mazos cia isikelia , o kaip jus keliat?
Saunuoles
Duoma, man irgi paskutine patiko, bet noretusi ja nuo sienos atitraukti bent pusmetri Ir apsvietimas neesu tikra ar tinkamas
Sea, jau tavo dukryte kokia grazi foto man patiko
C-girl, visai nieko man tos foto kazkaip kabina
vasaraite, ziuris ir man tas pasvyrimas
raige, nu sauniai gaila, kad nefotkijai dar tada, kai as tekejau
C-girl, visai nieko man tos foto kazkaip kabina
vasaraite, ziuris ir man tas pasvyrimas
raige, nu sauniai gaila, kad nefotkijai dar tada, kai as tekejau