Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ediper @ 2009 06 29, 08:04)
ne dar neivyko  unsure.gif  nenusprendem dar datos . man gal ketvirtad. arba penktad.tiktu,bet jei visa sav. bus tokie karsciai,tai kazin ar kur judesim is namu  doh.gif

O man zinok niekaip neiseis si karta doh.gif Vasara,atostogu metas reikia padirbti uz kazka,kad paskui galeciau as iseiti atostogauti.Nelikimas si karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 06 29, 02:29)
vasarotojai smile.gif
As tai cia neturiu prie ko prikibt, patinka man viskas smile.gif
O cia juosta gal?
Atsakyti
Sea_,
mintyse... labai grazus mazosios paneles portretukas wub.gif

Nikkė, Pukė, Sea_, aciu uz komentarus. Niekaip neiseina man su kadravimu susidraugauti verysad.gif Maniau nuotraukose didziausias demesys tenka apsvietimui, bet ziuriu reik studijuot kadravimo mena biggrin.gif

Nikkė, tavo grazuoliui man erdves truksta 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 29, 01:29)
vasarotojai smile.gif
user posted image

Man antra pasakiska bigsmile.gif apsvietimas...spalvos... wub.gif

Atsakyti
O kaip jums sios foto kadravimas unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 29 birželio 2009 - 11:36
Sea, gražu, ką daugiau galiu pasakyt, nu bet mergaitė kokia fotogeniška smile.gif
c-girl, antra labai patinka, nieks nekliūna. O pirmoje tas išdegęs blynas biški maišo. smile.gif
Nikke, man tai labai erdvės trūksta, norisi daugiau vietos garbanėlėm smile.gif

Vasaraite, aš nieko negaliu pasakyt apie kadravimą, nes pati neišmanau jo blush2.gif Siužetas tai patinka smile.gif
Atsakyti
pralekiau per judesio albuma su komentarais.... karsta.gif ale jau aptingom kaip... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 29, 13:23)
pralekiau per judesio albuma su komentarais.... karsta.gif  ale jau aptingom kaip...  cool.gif

aha...
nors aš vis pasižiūriu ten, bet vis nesiryžtu komentuoti, laukiu įkvėpimo.. turiu porą favoričių..
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 29, 09:45)
As tai cia neturiu prie ko prikibt, patinka man viskas smile.gif
O cia juosta gal?

Skaitmena cia 4u.gif

As uzmirsus buvau apie "Judesio" ND doh.gif Pabandysim komentuot veliau... ax.gif
Atsakyti
Vasaraite, man virsuje noretusi erdves daugiau, bet siaip mielas momentas ,patinka wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ziuriu apie meeta kalbat - aha, ziauriai karsta visa savaite zada, per toki ora i centra su vaikais vaziuot neprotinga g.gif Manau laukiam kol siek tiek atves g.gif smile.gif

Ca-girl, niu gi labai man wub.gif
O va Sea nuotraukos didesnes noriu biggrin.gif Nieko neiziuriu toj mirksiukas.gif
Atsakyti
sea, tik dabar daejo apie kuria "Jura" kalbejai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 29, 17:41)
O va Sea nuotraukos didesnes noriu biggrin.gif Nieko neiziuriu toj mirksiukas.gif

As ta pacia pastaba norejau duoti- nu tokias mazytes nuotraukas dedam doh.gif Bet sea portretuka as dideli maciau Kudroj.
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 29, 11:31)
O kaip jums sios foto kadravimas unsure.gif

Man gerai, pasvirimas tinka, bet sutinku sea, kad siek tiek daugiau virsaus noretusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 29 birželio 2009 - 17:45
Pasigirsiu blush2.gif Čia dariau pirmąjį puslapį vestuviniam albumui, bet ne tame esmė. Jame mano naujas logo, kurį man Grethenn sukūrė wub.gif

user posted image

Atsakyti