Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Žūžū @ 2009 06 27, 20:53)
Sveiki, gal kasnors turi nuoroda del fototechnikos lenkijoj?  blush2.gif Nepamenu kas, bet lyg Sansara kažkada buvo įdėjus niekaip nerandu..  blush2.gif  ax.gif

www.fotojoker.pl
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 06 27, 22:17)
www.fotojoker.pl

Galvojau pataupysiu, bet kad gaunasi tas pats kaip lt.. Bent jau žn dbr, AČIŪ smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip Londono meetas? ar ivyko? 4u.gif

vienas naujas portretas 4u.gif

mintyse...
user posted image
Atsakyti
Vasaraite, zinok, man pritruko cinkelio... blush2.gif Taip, emocija puiki, bet kazkaip nepatrauke. Dar ta dviracio detale kazkiek blasko. O jb patiko.

Sea, man tai super, tokia gracinga, aristokratiska madmuazele. thumbup.gif Galima butu ja ir i kvadrata, kad tustumos desinej pamazinti. Bet cia tik pamastymas, siaip labai patiko.

Imetu vasariska kadra jusu tarsymui.

user posted image
Atsakyti
Sea, super wub.gif Man ir kadravimas cia patinka, nes jei darytum kvadrata kaip nikke siule, nusikirptu tas geletas atlosas, kuris siam kadrui dar labai gerio priduoda mirksiukas.gif Todel viskas liuks thumbup.gif

Nikke, nu visai idomiai- is apacios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 28, 11:18)
mintyse...

man tai labai patiko kaip pirštukai sudėti smile.gif Atrodo lyg kokią melodiją deliotų mintyse thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vasaraite, man per daug virsaus, o kojytes galejai sutalpint g.gif j/b grazus wub.gif ir emocija vaiko thumbup.gif

Sea, nieko nekarpyk biggrin.gif modeliuka superini turi wub.gif

Nikke, man noretusi grabaneles vejyje visas matyt, suspaudei truputi g.gif

kaip gerai, kad nedaug priraset lotuliukas.gif
Atsakyti
vasarotojai smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
aciu 4u.gif

cgirl, sviesa ir spalvos nuostabios wub.gif pirmoje ,gal kliuna tas isdeges blynas,per kuri net ir tinklelio nesimato.
Antroje viskas man super thumbup.gif ( o jus tikrai cia ne prie Juros?)
biggrin.gif

Nikke, man per daug uzspaustas kadras ir gal rakursas nelabai 4u.gif

Vasaraite, patiko jb vertimas ir emocija, bet kadravimas ne 4u.gif

Atsakyti
Sea, zinau ta isdegusi blyna..kad ji kur galas biggrin.gif
Ne, ne prie juros... biggrin.gif namie cia(iki pelkes keletas zingsniu) tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 29 birželio 2009 - 07:09
QUOTE(c-girl @ 2009 06 28, 23:08)
Sea, zinau ta isdegusi blyna..kad ji kur galas biggrin.gif
Ne, ne prie juros... biggrin.gif namie cia(iki pelkes keletas zingsniu) tongue.gif

gaila,kad ne Jura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 28, 11:18)
Kaip Londono meetas? ar ivyko? 4u.gif
vienas naujas portretas 4u.gif

ne dar neivyko unsure.gif nenusprendem dar datos . man gal ketvirtad. arba penktad.tiktu,bet jei visa sav. bus tokie karsciai,tai kazin ar kur judesim is namu doh.gif

Atsakyti