Sveikos, reikia patyrusiu pagalbos Isigijom Tamron SP AF70-200mm F/2.8 Di LD(IF) MACRO. Ziurint i nuotraukas atrodo, kad jis labai minkstas (soft) Kadangi tai pirmas musu teleobjektyvas, nelabai turim su kuo palygint Sakau, gal kuri galetumet zvilgtelt i nuotraukas ir pakomentuot? Atsiusciau emailu
QUOTE(ediper @ 2009 06 25, 19:14)
ana mielesne emocija bet siaip abi fainos niu bet ta mazoji sesute,tai i tave panasi
Nepanaši, Tu manęs gyvai nemačius, visai mes nepanašios
QUOTE(Agniulyte @ 2009 06 25, 19:23)
Sveikos, reikia patyrusiu pagalbos
patarciau nukreipt si klausima i objektyvu tema http://www.supermama...?...4817&st=360
ten greit ir issamiai paaiskins, patars ir atsakys i papildomus klausimus
QUOTE(lamella @ 2009 06 25, 20:02)
Horizontalios neturiu, bet turiu nepakreiptą, gal ši geresnė...?
Man tj si geresne QUOTE(Duoma @ 2009 06 25, 22:30)
Vasara kvepianti neužmirštuolėmis.http://img530.imageshack.us/img530/3451/img3981d.jpg[/img][/url]
O kas kokybei? Juk sauleta diena buvo, o rodos jog iso iki 400 uzkelus buvai..arba nebuvo kokybes ir smarkiai persharpinai. spalvos tai tikrai fe, paziurek i plaukus QUOTE(Grethenn @ 2009 06 25, 13:19)
O kas kokybei? Juk sauleta diena buvo, o rodos jog iso iki 400 uzkelus buvai..arba nebuvo kokybes ir smarkiai persharpinai. spalvos tai tikrai fe, paziurek i plaukus
sutinku
na iso 100. Tik buvo tamsi nuotrauka todėl teko nemažai šviesint gal dėl to.
O dėl šarpinimo, tai tik gėles ir akį. :}
Nu Einu su spalvom kažką daryt.
O dėl šarpinimo, tai tik gėles ir akį. :}
Nu Einu su spalvom kažką daryt.
QUOTE(lamella @ 2009 06 25, 18:02)
man sita labiau patiko, vyresnioji tokia koketiska, o maziuke vaikiska dar tu jas dar pakankink abi
nors paziurejau dar karta, kad ir mazajai koketiskumo netruksta
boruzka, Zitlali! Saunuoles, be galo grazi istorija Nu bet muzika, mane pralinksino
Degutė, super diptikas ziurisi, o jei komentuoti atskirai, tai man pirmoji
O, o man antra ir trecia labai patiko
Si labai labai miela, vaikystes prisiminimai
Si del grazios sonines sviesos, labai graziai ant veiduko seseliukai pasiskirste
O, o kodel nori RAW atsisakyti
Nikkė, is tavo portretuku man pirmas patiko, ir spalvos ir sviesa, viskas super. Antram kliuna spalvos ir sviesa kiek supratau sklido is galo , man cia labiau sonine ziuretusi, bet modeliukas
* Sutinku su epider... mergyte is antro plano tikrai vagia demesi As bandyciau desines iki mergytes antrame plane pakirpti
**Nezinau nekabina
***Nu si tai
Papildyta:
Keliu ir as savo Lauksiu komentaru
ha ha ha
Degutė, super diptikas ziurisi, o jei komentuoti atskirai, tai man pirmoji
O, o man antra ir trecia labai patiko
Si labai labai miela, vaikystes prisiminimai
Si del grazios sonines sviesos, labai graziai ant veiduko seseliukai pasiskirste
O, o kodel nori RAW atsisakyti
Nikkė, is tavo portretuku man pirmas patiko, ir spalvos ir sviesa, viskas super. Antram kliuna spalvos ir sviesa kiek supratau sklido is galo , man cia labiau sonine ziuretusi, bet modeliukas
QUOTE([B)
O,[/B]2009 06 25, 00:48]
As vel su foto
*ar labai trukdo zmogutis antrame plane? Nes man asmeniskai labai patinka pirmas planas, bet vat del antro sunku apsispresti
**cia vel sviesa o kaip pati foto, ar turi ka nors savyje?
nu ir paskutine siai dienai
***Spliakst
As vel su foto
*ar labai trukdo zmogutis antrame plane? Nes man asmeniskai labai patinka pirmas planas, bet vat del antro sunku apsispresti
**cia vel sviesa o kaip pati foto, ar turi ka nors savyje?
nu ir paskutine siai dienai
***Spliakst
* Sutinku su epider... mergyte is antro plano tikrai vagia demesi As bandyciau desines iki mergytes antrame plane pakirpti
**Nezinau nekabina
***Nu si tai
Papildyta:
Keliu ir as savo Lauksiu komentaru
ha ha ha
Sveiki, gal kasnors turi nuoroda del fototechnikos lenkijoj? Nepamenu kas, bet lyg Sansara kažkada buvo įdėjus niekaip nerandu..