Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikos, reikia patyrusiu pagalbos blush2.gif Isigijom Tamron SP AF70-200mm F/2.8 Di LD(IF) MACRO. Ziurint i nuotraukas atrodo, kad jis labai minkstas (soft) g.gif Kadangi tai pirmas musu teleobjektyvas, nelabai turim su kuo palygint unsure.gif Sakau, gal kuri galetumet zvilgtelt i nuotraukas ir pakomentuot? Atsiusciau emailu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 25, 19:14)
ana mielesne emocija  smile.gif bet siaip abi fainos  mirksiukas.gif niu bet ta mazoji sesute,tai i tave panasi  g.gif  smile.gif

Nepanaši, Tu manęs gyvai nemačius, visai mes nepanašios schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 06 25, 19:23)
Sveikos, reikia patyrusiu pagalbos blush2.gif

patarciau nukreipt si klausima i objektyvu tema 4u.gif http://www.supermama...?...4817&st=360

ten greit ir issamiai paaiskins, patars ir atsakys i papildomus klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 25, 20:02)
Horizontalios neturiu, bet turiu nepakreiptą, gal ši geresnė...?
Man tj si geresne smile.gif
Atsakyti
Man šita nuotrauka labai patinka. Ypač fonas. Vienas iš tų retų kartų, kai gaunasi išplaukęs fonas ir dar tie burbuliukai. ax.gif
Bet dėl spalvų labai abejoju.
j.b man visiškai nesižiūri. g.gif
IR dar jaučiu grandinėlė trukdo.

Vasara kvepianti neužmirštuolėmis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 06 25, 22:30)
Vasara kvepianti neužmirštuolėmis.http://img530.imageshack.us/img530/3451/img3981d.jpg[/img][/url]
O kas kokybei? Juk sauleta diena buvo, o rodos jog iso iki 400 uzkelus buvai..arba nebuvo kokybes ir smarkiai persharpinai. spalvos tai tikrai fe, paziurek i plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 25, 13:19)
O kas kokybei? Juk sauleta diena buvo, o rodos jog iso iki 400 uzkelus buvai..arba nebuvo kokybes ir smarkiai persharpinai. spalvos tai tikrai fe, paziurek i plaukus smile.gif

sutinku 4u.gif
Atsakyti
na iso 100. Tik buvo tamsi nuotrauka todėl teko nemažai šviesint gal dėl to.
O dėl šarpinimo, tai tik gėles ir akį. :}
Nu Einu su spalvom kažką daryt.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 25, 18:02)
Horizontalios neturiu, bet turiu nepakreiptą, gal ši geresnė...?

user posted image

man sita labiau patiko, vyresnioji tokia koketiska, o maziuke vaikiska dar smile.gif tu jas dar pakankink abi biggrin.gif

nors paziurejau dar karta, kad ir mazajai koketiskumo netruksta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 26 birželio 2009 - 08:31
boruzka, Zitlali! Saunuoles, be galo grazi istorija wub.gif Nu bet muzika, mane pralinksino biggrin.gif

Degutė, super diptikas ziurisi, o jei komentuoti atskirai, tai man pirmoji wub.gif

O, o man antra ir trecia labai patiko
Si labai labai miela, vaikystes prisiminimai wub.gif
user posted image
Si del grazios sonines sviesos, labai graziai ant veiduko seseliukai pasiskirste
user posted image
O, o kodel nori RAW atsisakyti g.gif

Nikkė, is tavo portretuku man pirmas patiko, ir spalvos ir sviesa, viskas super. Antram kliuna spalvos ir sviesa kiek supratau sklido is galo g.gif , man cia labiau sonine ziuretusi, bet modeliukas wub.gif

QUOTE([B)
O,[/B]2009 06 25, 00:48]
As vel su foto  bigsmile.gif
*ar labai trukdo zmogutis antrame plane? Nes man asmeniskai labai patinka pirmas planas, bet vat del antro sunku apsispresti

**cia vel sviesa blush2.gif o kaip pati foto, ar turi ka nors savyje?

nu ir paskutine siai dienai biggrin.gif 
***Spliakst

* Sutinku su epider... mergyte is antro plano tikrai vagia demesi unsure.gif As bandyciau desines iki mergytes antrame plane pakirpti g.gif

**Nezinau blush2.gif nekabina

***Nu si tai thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Keliu ir as savo blush2.gif Lauksiu komentaru 4u.gif

ha ha ha
user posted image
Atsakyti
Vasaraite, aciu uz komentarus,
RAW uzima labai daug laiko, kol ten pakoreguoji, kol i jpg pervedi, po to dar PS kai ka pareguliuoji doh.gif o atsisakyti negaliu, nes nemoku fotografuoti blush2.gif

As isimsiu viena savo foto is atostogu, negalesiu balsuoti, o parodyti baisiai norisi biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kasnors turi nuoroda del fototechnikos lenkijoj? blush2.gif Nepamenu kas, bet lyg Sansara kažkada buvo įdėjus niekaip nerandu.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti