Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

delfyje pradetas V.Biveinio blogas apie fotografija. gal bus naudinga paskaitaliot 4u.gif

labai Degute norisi pagirti. turbut jau medziagos gerai parodai turi prisirinkus thumbup.gif pavydziu atkaklumo, ideju ir aiskaus kurso mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikkes pirma foto man patiko wub.gif kur cia tuos vaikus gaudei/rikiavai biggrin.gif

O, mano galva netrukdo antras planas pirmojoje g.gif

Degutes foto vaiko man visgi daugiau noretus g.gif
Atsakyti
Sea, O, Lamella, Jurina, Puke, aciu! Puke, cia pro vaiku zaidimu aikstele prasinesiau. biggrin.gif

O, man labiausiai patiko trecia, tokia tikrai nuotaikinga! thumbup.gif Pirmos zinok as nelabai pagaunu emocija - ar mergaite nusiminus, ar nori kazka paimti, bet nedrista, ar kazka turi, bet slepia ir gaili? g.gif Antroj sviesa liuks, bet paprasta tokia foto, neradau kabliuko... blush2.gif

Ikeliu dar pora zvejo dukreliu arsiai kritikai. ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu, Puke,Lamella,Jurina,Ediper 4u.gif

Au, dekit daugiau foto rolleyes.gif
Atsakyti
Nikkė, man labiau patiko antroji ir norėčiau daugiau dešinės
Atsakyti
Jaučiu vėl per daug suspaudžiau viską. g.gif

Sesės smile.gif
user posted image
Atsakyti
Lamella, foto palikciau seimos albume wink.gif bet perdaryciau tongue.gif Viskas labai gerai, tik nereikejo fotika kreipti mano galva ax.gif

Hm, tik dabar pamaciau Nikkes posta g.gif
Foto kokybiskos, splavos naturalios, bet... matau tik kazkieno vaika ir tiek blush2.gif
Del savo pirmos foto, man patinka kaip gavosi biggrin.gif visa ka isvardinai irgi maciau, tik turbut truksta kokios detales, kad gautusi ta tikra istorija unsure.gif galvojau gausiu cia patarimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 25 birželio 2009 - 14:47
QUOTE(Sansara @ 2009 06 25, 12:11)
delfyje pradetas V.Biveinio blogas apie fotografija. gal bus naudinga paskaitaliot  4u.gif

labai Degute norisi pagirti. turbut jau medziagos gerai parodai turi prisirinkus  thumbup.gif pavydziu atkaklumo, ideju ir aiskaus kurso  mirksiukas.gif

Dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
O. , man tai kazkaip neuzsimirsta is tavo anu pirmu tryju foto, ta pirma su zemuogem wub.gif gaila, kad ten akys (na bent mano ax.gif ) krypsta is karto i pakausiuka, o ne pvz i rankyte su zemuoge mirksiukas.gif (ar net zemuoges kruma -cia ajukas ka noretu pasakyt gal) mirksiukas.gif bet siaip man ana tokia iskalbinga foto visumoj mirksiukas.gif
antroj ta sviesa graziai zaidzia ir ta puokste kazkaip maloni man thumbup.gif , bet dar kazko reiktu -nzn tik ko g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 25 birželio 2009 - 14:54
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 24, 22:04)

sis labiausiai patiko sava nuotaika, tik spalvos ne blush2.gif ka pridirbai g.gif biggrin.gif
o su zvejo dukra tai antroji patrauke aki, tik nzn del kadravimo g.gif

QUOTE(O @ 2009 06 24, 23:48)
1.ar labai trukdo zmogutis antrame plane? Nes man asmeniskai labai patinka pirmas planas, bet vat del antro sunku apsispresti

2.cia vel sviesa blush2.gif o kaip pati foto, ar turi ka nors savyje?

3.nu ir paskutine siai dienai biggrin.gif 
Spliakst

1.pirmiausia antraji plana ir pastebejau rolleyes.gif bet man tas netrukdo mirksiukas.gif

2. grazi sviesa , bet foto nekabina blush2.gif

3. bigsmile.gif labai faina, nuotaikinga

QUOTE(lamella @ 2009 06 25, 13:38)
Jaučiu vėl per daug suspaudžiau viską. g.gif

Sesės smile.gif

grazios sesutes, geras JB mirksiukas.gif tik galva krypsta beziurint foto g.gif horizontalios nebandei daryt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 25 birželio 2009 - 15:46
QUOTE(O @ 2009 06 25, 15:41)
Lamella, foto palikciau seimos albume wink.gif bet perdaryciau tongue.gif  Viskas labai gerai, tik nereikejo fotika kreipti mano galva ax.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 06 25, 16:45)
grazios sesutes, geras JB  mirksiukas.gif tik galva krypsta beziurint foto  g.gif horizontalios nebandei daryt?  smile.gif

Horizontalios neturiu, bet turiu nepakreiptą, gal ši geresnė...?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 25, 19:02)
Horizontalios neturiu, bet turiu nepakreiptą, gal ši geresnė...?

ana mielesne emocija smile.gif bet siaip abi fainos mirksiukas.gif niu bet ta mazoji sesute,tai i tave panasi g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 25 birželio 2009 - 18:14