delfyje pradetas V.Biveinio blogas apie fotografija. gal bus naudinga paskaitaliot
labai Degute norisi pagirti. turbut jau medziagos gerai parodai turi prisirinkus pavydziu atkaklumo, ideju ir aiskaus kurso
Nikkes pirma foto man patiko kur cia tuos vaikus gaudei/rikiavai
O, mano galva netrukdo antras planas pirmojoje
Degutes foto vaiko man visgi daugiau noretus
O, mano galva netrukdo antras planas pirmojoje
Degutes foto vaiko man visgi daugiau noretus
Sea, O, Lamella, Jurina, Puke, aciu! Puke, cia pro vaiku zaidimu aikstele prasinesiau.
O, man labiausiai patiko trecia, tokia tikrai nuotaikinga! Pirmos zinok as nelabai pagaunu emocija - ar mergaite nusiminus, ar nori kazka paimti, bet nedrista, ar kazka turi, bet slepia ir gaili? Antroj sviesa liuks, bet paprasta tokia foto, neradau kabliuko...
Ikeliu dar pora zvejo dukreliu arsiai kritikai.
O, man labiausiai patiko trecia, tokia tikrai nuotaikinga! Pirmos zinok as nelabai pagaunu emocija - ar mergaite nusiminus, ar nori kazka paimti, bet nedrista, ar kazka turi, bet slepia ir gaili? Antroj sviesa liuks, bet paprasta tokia foto, neradau kabliuko...
Ikeliu dar pora zvejo dukreliu arsiai kritikai.
Nikkė, man labiau patiko antroji ir norėčiau daugiau dešinės
Jaučiu vėl per daug suspaudžiau viską.
Sesės
Sesės
Lamella, foto palikciau seimos albume bet perdaryciau Viskas labai gerai, tik nereikejo fotika kreipti mano galva
Hm, tik dabar pamaciau Nikkes posta
Foto kokybiskos, splavos naturalios, bet... matau tik kazkieno vaika ir tiek
Del savo pirmos foto, man patinka kaip gavosi visa ka isvardinai irgi maciau, tik turbut truksta kokios detales, kad gautusi ta tikra istorija galvojau gausiu cia patarimu
Hm, tik dabar pamaciau Nikkes posta
Foto kokybiskos, splavos naturalios, bet... matau tik kazkieno vaika ir tiek
Del savo pirmos foto, man patinka kaip gavosi visa ka isvardinai irgi maciau, tik turbut truksta kokios detales, kad gautusi ta tikra istorija galvojau gausiu cia patarimu
QUOTE(Sansara @ 2009 06 25, 12:11)
delfyje pradetas V.Biveinio blogas apie fotografija. gal bus naudinga paskaitaliot
labai Degute norisi pagirti. turbut jau medziagos gerai parodai turi prisirinkus pavydziu atkaklumo, ideju ir aiskaus kurso
Dėkui
O. , man tai kazkaip neuzsimirsta is tavo anu pirmu tryju foto, ta pirma su zemuogem gaila, kad ten akys (na bent mano ) krypsta is karto i pakausiuka, o ne pvz i rankyte su zemuoge (ar net zemuoges kruma -cia ajukas ka noretu pasakyt gal) bet siaip man ana tokia iskalbinga foto visumoj
antroj ta sviesa graziai zaidzia ir ta puokste kazkaip maloni man , bet dar kazko reiktu -nzn tik ko
antroj ta sviesa graziai zaidzia ir ta puokste kazkaip maloni man , bet dar kazko reiktu -nzn tik ko
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 24, 22:04)
sis labiausiai patiko sava nuotaika, tik spalvos ne ka pridirbai
o su zvejo dukra tai antroji patrauke aki, tik nzn del kadravimo
QUOTE(O @ 2009 06 24, 23:48)
1.ar labai trukdo zmogutis antrame plane? Nes man asmeniskai labai patinka pirmas planas, bet vat del antro sunku apsispresti
2.cia vel sviesa o kaip pati foto, ar turi ka nors savyje?
3.nu ir paskutine siai dienai
Spliakst
2.cia vel sviesa o kaip pati foto, ar turi ka nors savyje?
3.nu ir paskutine siai dienai
Spliakst
1.pirmiausia antraji plana ir pastebejau bet man tas netrukdo
2. grazi sviesa , bet foto nekabina
3. labai faina, nuotaikinga
QUOTE(lamella @ 2009 06 25, 13:38)
grazios sesutes, geras JB tik galva krypsta beziurint foto horizontalios nebandei daryt?
QUOTE(O @ 2009 06 25, 15:41)
Lamella, foto palikciau seimos albume bet perdaryciau Viskas labai gerai, tik nereikejo fotika kreipti mano galva
QUOTE(Valetta @ 2009 06 25, 16:45)
grazios sesutes, geras JB tik galva krypsta beziurint foto horizontalios nebandei daryt?
Horizontalios neturiu, bet turiu nepakreiptą, gal ši geresnė...?
QUOTE(lamella @ 2009 06 25, 19:02)
ana mielesne emocija bet siaip abi fainos niu bet ta mazoji sesute,tai i tave panasi