Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2009 07 16, 14:11)
tikra verta  thumbup.gif
tikrai nenormali lotuliukas.gif

Baccardi, siulau provokacija mums dviems (A.M. dar ijungsim, jei apsireiks;)) nufotkinti savo vaikus ir pacioms su jais nusifotkint. skelbiam spec tema mums "as ir mano sviezutelis, siltutelis, neseniai iskeptas, dar neisejes is galiojimo kudikis"  lotuliukas.gif gal bent taip prisiversim iamzinti savo vaikus tobulai, kad turetu i ka uzauge ziuret  lotuliukas.gif ir bliaunantys tinka  lotuliukas.gif o tai pas mane kudikio nuotrauku sriityje - juodoji skyle

pritariu thumbup.gif

as rasaus i komisija hihihi.gif
Atsakyti
ir as i komisija biggrin.gif

Jeliuk, ta su suniuku faina,tik maza labai 4u.gif

Sansara,aciu 4u.gif
Atsakyti
tema nelabai tiksliai suformulavau biggrin.gif
"mano sviezutelis, siltutelis, neseniai iskeptas, dar neisejes is galiojimo kudikis". esme kudikio nufotografavimas. o "as" kadre nebutina, bet pageidaujamas ir nors vienas toks kadras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 16, 14:24)
"mano sviezutelis, siltutelis, neseniai iskeptas, dar neisejes is galiojimo kudikis". esme kudikio nufotografavimas. o "as" kadre nebutina, bet pageidaujamas ir nors vienas toks kadras wink.gif

kudykis cia iki kokio amziaus g.gif
Papildyta:
Sea aciu, didesnio tokio tai yra foto o stai iki kokiu 3 men nieko gero blush2.gif labai jis buvo rieksnis, tai kazkaip net ne galvoj man buvo menine fotografija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 16, 14:24)

o gal jūs palaukit Pūkės, kol ji trečią ratą užsuks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 16 liepos 2009 - 13:55
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 16, 13:49)
o gal jūs palaukit Pūkės, kol ji trečią ratą užsuks biggrin.gif

tu cia baik taip juokaut blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif viskas, du ir daugiau ne pro kur lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 16, 11:30)
  kaip koks eksponatas is antikvariato

lotuliukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 07 16, 12:52)

Čia Galatos tiltas. Labai fotogeniškas dangus tą dieną pasitaikė, tai mano akim toks kadravimas vykęs, tas debesėlis priduoda gyvumo, erdvės. Kaip?

ir debesis ir tiltas grazus ,bandei 2 zuikius nusaut? mirksiukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 16, 13:10)

isalkes fotografas,fainai smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 07 16, 13:42)
Ir aš vieną parodysiu kelyje (čia kas darosi nuo motinystės, kai neturi ką fotografuot

ir dar turim naują gyventoją (gal jau ir matėt ) smile.gif  nemoku iš flicr įkelt kad matytusi foto 

lotuliukas.gif pas mane irgi yra tokiu kadru,va vienas su sturmanu biggrin.gif
user posted image

p.s. labai grazus siucka

QUOTE(Peperoni @ 2009 07 16, 13:50)

wub.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 07 16, 13:54)
Būna kartais, kad turi minutę kokią smile.gif tai ir gaudai momentus. Va vienas iš tokių, kai nemiega ir nebliauna

Norėjau paklaust ar čia tinka tas high key actionas ar ne?

grazu wub.gif

jetus dekit kuo daugiau tokiu mazuliuku sviezuliuku!!!! wub.gif taip grazu ziureti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 07 16, 14:59)
tu cia baik taip juokaut blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif viskas, du ir daugiau ne pro kur lotuliukas.gif

tongue.gif biggrin.gif

Ediper, supratai teisingai thumbup.gif
Atsakyti
Jeginis sturmanas biggrin.gif

Gerai jus cia Pukei bandot liga ipiršt biggrin.gif
Atsakyti
nesviezias tiks? lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

pirma buitiakas ar ne?
Atsakyti
Puke, man ne buitikas znk smile.gif buities nesimato - tik gamta smile.gif