Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 16, 09:38)
c-girl, kelios nuorodos kur naujagymiu man patinkanciu foto yra wub.gif  Turbut jau visus autorius zinai blush2.gif
Beth Jansen
amanda
Kerianne Brown

jetus man tas leliu vyniojimas i visokiu kilimus,kepures,pintines ir is vis visas tas nzn schmoll.gif nesildo tokios nuotr.visai,komercijai ,reklamai tik blush2.gif nematau as cia to naujagymio trapumo ,tyrumo,kaip su lelem zaidzia tik unsure.gif nors ir siaip man isputcintos vaiku nuotr.nlb,tai cia turbut jau pas many su skoniu negerai blush2.gif sorry,kad issiliejau cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 16, 08:19)
Cgirl, neteko matyt dar foto su  kudikiais knygu lentynose paguldytais bigsmile.gif

Va cia kaip tik idetoje vasaraites nuorodoje My Webpage
ant kavos staliuku, lentynu, spinteliu ir t.t. you name it biggrin.gif

Aciu vasaraite 4u.gif ne nezinojau siu, pasizvalgysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 07 16, 08:43)
jetus man tas leliu vyniojimas i visokiu kilimus,kepures,pintines ir is vis visas tas nzn  schmoll.gif nesildo tokios nuotr.visai,komercijai ,reklamai tik  blush2.gif nematau as cia to naujagymio trapumo ,tyrumo,kaip su lelem zaidzia tik  unsure.gif nors ir siaip man isputcintos vaiku nuotr.nlb,tai cia turbut jau pas many su skoniu negerai  blush2.gif sorry,kad issiliejau  cool.gif  4u.gif

Ne i kilimus, o i kazkokia megsta kojine yra mada dabar ikist...tipo kaip kokona padaro biggrin.gif Dar i koki pinta krepsi minkstai idetas lelius nu dar dar...ir tevai nori to tipo "clasic" baby portreto, bet man kazkaip keistai atrodo naujagimiu grudimas i lentynas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 16 liepos 2009 - 09:31
QUOTE(c-girl @ 2009 07 15, 23:15)
Tai, kad nesimato namu... biggrin.gif tik vonia ir skalbykla biggrin.gif

ne tik apie paskutines foto kalbu biggrin.gif ir apie balta sofkute ir kita biggrin.gif na, tavo buitiakai tokie ne buitiakiski, svarus wub.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 07 16, 07:42)
oj kaip laukiu tavo foto su naujagime.  blush2.gif as net neturejau noro ir jegu kazka daryt su savuoju  unsure.gif

as trecia karta gimdyciau, kad turet naujagimi "nuosava" pafotkinimui doh.gif lotuliukas.gif

man tai ziurisi tos leliuku foto visur ikistu smile.gif tik turbut paciai taip zaist su gyvu sutverimu butu keista doh.gif
Atsakyti
Na va, kaip tik i tema busiu su Baccardziuku biggrin.gif

user posted image

kazkaip nespejau nieko paziuret nete pries vaziuojant i svecius, bet pasirodo beveik madingai cia gavos... hihihi.gif

o taip mums buvo uzdetas ignoras biggrin.gif
user posted image

sorry uz kokybe ir dydzius (kazkaip be rysio sukeliau flickran sisyk)... unsure.gif salygos buvo ekstremalios, tamsus namai+audra uz lango.... unsure.gif zdz teks kartot... ax.gif vien del Baccardi mascarpones torto su melynem pasirasysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 16, 10:38)
Cia tai kudykiu net nematau, tik baldai nucackinti, raudonom rozem, auksu padabinti, zibanciais silkais, perlu karoliais biggrin.gif Nu cia matyt busimi princai ir princeses auga biggrin.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 07 16, 10:57)
Va cia kaip tik idetoje vasaraites nuorodoje My Webpage
ant kavos staliuku, lentynu, spinteliu ir t.t. you name it biggrin.gif
lotuliukas.gif kaip koks eksponatas is antikvariato
Atsakyti
Sadi, patiko man tavo kadrai bigsmile.gif bigsmile.gif labai lauksiu daugiau mirksiukas.gif

Nikke, pirmas kadras man tai is buitiaku seirjos -nor srealiai nelabai zinau, kas yra ir kas nerabuitiakas doh.gif bet siaip pirmoj mimika gera thumbup.gif lotuliukas.gif

c-girl foto neberodo kazkodel unsure.gif
Atsakyti
Cgirl prajuokino ta foto lotuliukas.gif bet as bijociau taip daryti...
o man patinka nuotraukos kur leliai visokiuose megztuose nertuose kokonuose ir dar su kepuriukais panasiais, tik va kai ant kailiu visokiu padeti,tai net nupurto schmoll.gif mane dusina tokie dalykai,tai atrodo ir kudikiui oro truksta ax.gif
Papildyta:
Peperoni,pirmoji man nelabai, kazkaip ta gele man prie koju nesiziuri biggrin.gif
O antroji jau rasiau,kad labai labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 16, 08:42)
o man Ca_girl foto neatrodo "buitiakas"  blush2.gif

jos neatrodo buitiakais, nes namai yra "nebuitiakiški" o tiesiog idealūs fotosesijoms smile.gif thumbup.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 07 16, 09:57)
Ne i kilimus, o i kazkokia megsta kojine yra mada dabar ikist...tipo kaip kokona padaro biggrin.gif  Dar i koki pinta krepsi minkstai idetas lelius nu dar dar...ir tevai nori to tipo "clasic" baby portreto, bet man kazkaip keistai atrodo naujagimiu grudimas i lentynas doh.gif

Man tai tokie minkšti įvyniojimai patinka smile.gif Lentynoj kadras gal ir įdomus, bet su savo vaiku to neleisčiau daryt smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 07 16, 10:36)
o taip mums buvo uzdetas ignoras biggrin.gif

jau tas ignoras tas gerulis lotuliukas.gif matyt dar pilve nusprednė Baccardžiukas nepasiduot paparacams lotuliukas.gif thumbup.gif

Čia Galatos tiltas. Labai fotogeniškas dangus tą dieną pasitaikė, tai mano akim toks kadravimas vykęs, tas debesėlis priduoda gyvumo, erdvės. Kaip?
user posted image
Atsakyti
Sveikos.

Apkalbinėjat žiūriu biggrin.gif Peperoni, juodai balta reikėjo dėt - ten ir ne ignoras ir gražiai kniaukia biggrin.gif O torto bus, tik pranešk wink.gif 4u.gif
Atsakyti
man nelabai ... unsure.gif

Nei debesėlis nei tiltas, na bendram vaizde kažko nėr mano akim blush2.gif
Atsakyti

parodysiu ir aš vieną kadrą biggrin.gif

alkis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ir aš vieną parodysiu biggrin.gif kelyje (čia kas darosi nuo motinystės, kai neturi ką fotografuot smile.gif ) lotuliukas.gif
user posted image

ir dar turim naują gyventoją (gal jau ir matėt ) smile.gif nemoku iš flicr įkelt kad matytusi foto blush2.gif

http://farm4.static....ca37f79eb_o.jpg

http://farm3.static....be218c595_o.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 16 liepos 2009 - 12:47