Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Puke, Jeliuk, Sadi, C-girl, Peledike, SP - aciu!

QUOTE(c-girl @ 2009 07 15, 18:47)
namai tamsus kaip *****

C-girl, toks leksikonas is tavo lupu!? blink.gif
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Smagus tie tavo buitiakai, noriu dar! Butu super, jei ir kiti nepatingetu pakratyti archyvus ta proga parodyti savo buitiaku. bigsmile.gif

Sadi, geras, tai visgi tu su BN vaziavai? thumbup.gif Oho, tai prasom daugiau ispudziu. O foto nuotaikingos tokios, patiko!
Atsakyti
Sadi, patiko tavo vienuolės bigsmile.gif

Cgirl, su įdomumu laukiu darbų su mažyliu wub.gif buitiakai tavo liuks thumbup.gif

SP 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 07 15, 22:34)
Sadi, geras, tai visgi tu su BN vaziavai?  thumbup.gif Oho, tai prasom daugiau ispudziu. O foto nuotaikingos tokios, patiko!

aha, vežėsi mane BN žuvingų vietų rodyt smile.gif Įspūdžių daug, kelionė fantastiška smile.gif Tik kad fotkinti sunku smile.gif pvz Hagia Sophia - įeini ir amą atima pastato didybė ir grožis. Fotkini, fotkini, o nuotraukose tos didybės nesimato, nesijaučia nors pasiusk doh.gif Arba plaukimas Bosforu - visas stambulas matosi - toks nerealus skruzdelynas spalvotas thumbup.gif Fotkini fotkini, o visos nuotraukos kaip rūke, nes karšta, vanduo garuoja ir nuotraukos lyg rūke gaunas doh.gif Geriausiai aišku su vakariniais fotkinimais....... BN juokėsi kai aš ruošiausi vakaro švelnioj šviesioj miestą fotkint. Ten saulė nukrenta per kokias 5min ir tamsu....... Saulėlydžio metu tik tris kadrus nupyškint spėjau ir neliko tos saulės nei ženklo doh.gif lotuliukas.gif

Ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Labs vakarelis smile.gif

Apturejau atostogas wub.gif nuo Sm biggrin.gif pakirto mano pc eilinis virusas doh.gif brolis jau imasi uz galvos.... o as.... dziaugiaus laisve nuo sitos velnio masinos ax.gif

tik tiek, kad std apturejom trauma ir dabar musu mazoji princese savo ranka pasipuosus gipsu doh.gif sudie princesiskoms fotosesijoms pajuryje.... cool.gif

beje prisipazitu, kad Popietinis tingulys buvo mano smile.gif aciu, visoms, kas balsavo 4u.gif

o jau Sadi kaip uzpavydejau blink.gif nu bet ot kokios slapukes cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 15 liepos 2009 - 21:57
QUOTE(Valetta @ 2009 07 14, 15:36)
kokia karalaite  wub.gif spalvotos geriau  mirksiukas.gif JB suknele ant isdegimu ribos  unsure.gif

Aciu wub.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 07 14, 16:31)
*vardu ir pavarde blush2.gif  biggrin.gif

**Vasaraite, galvoji neuzfotkyta mano maze doh.gif  lotuliukas.gif dekui uz plaukucius lotuliukas.gif

* kokia pavarde ir vardas blush2.gif parasyk i az jei nenori viesintis biggrin.gif
**turi goziu grozi wub.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 07 14, 23:05)
as irgi smile.gif sustra cia kritikuot, o patart net negaliu..

dabar intensyvei "studijuoju" istrizaines kompozicija doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 15, 09:30)
jo, girdėjau, kad tepa.. aš užtepti gal ir drįsčiau, bet labai nenorėčiau paskui bandyti jo nuplauti..smile.gif))

Tepa daziausiai ne ant objektyvo, o ant filtro. Sia savaite pievoje bandysiu, bus matyt kas gausis rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 15, 10:57)
Princese labai graziios vius 4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 07 15, 19:14)
Gal ir buitiakai g.gif  biggrin.gif

antra ir trecia wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 07 15, 15:51)
Vasaraite, nezinau, kaip del gamtos, bet sitas nuorodas esu issisaugojus,

Aciu labai labai labai, is siu nuorodu tik amandos esu macius wub.gif

Nikke, tavo abi foto patiko thumbup.gif Pirmoji man nesa i buitiaka, del antros neesu tikra 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 07 15, 18:46)
Pamačiusi tas vienuoles lendu ir aš iš pogrindžio smile.gif

Ispudingi kadrai 4u.gif man labai patiko. Sadi, cia Turkijoj?
Atsakyti
Sadi, va kur tu dingus buvai bigsmile.gif thumbup.gif rodykites ka prifotkinot wub.gif thumbup.gif patirtis gera ir dar su bendrakeleive-bendraminte thumbup.gif

C-girl, kokios nuotaikingos foto thumbup.gif kokie grazus, fotogeniski tavo namai doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
Dekui visoms 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 07 15, 23:00)
C-girl, kokios nuotaikingos foto thumbup.gif kokie grazus, fotogeniski tavo namai doh.gif  biggrin.gif

Tai, kad nesimato namu... biggrin.gif tik vonia ir skalbykla biggrin.gif

sea, ne mazylis, o mazyle wub.gif Cia lelyte is tos nestukes pilvuko kur kazkada fotkinau...Negaliu patiket, kad ji tada buvo gal tik 6 men. nescia(as su visais 9 men. toki arbuzu neturejau), ...pries gala atrode oj oj, turbut nebutu sutikus fotkinimams biggrin.gif

sadi, patiko ir man tavo kadrai ax.gif

Saules Puga, paveluotai... blush2.gif , bet su Tortadieniu Mergyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 15 liepos 2009 - 23:21
QUOTE(Nikkė @ 2009 07 15, 15:51)

Traukis is mano vezimelio!

Kaime pas seneli

man tavo dulkes t.p. patiko smile.gif ir sios foto fainos,ta su seneliu is vis gerule tokia smile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 07 15, 18:46)

Šitas dvi merginas pastebėjom netyčia smile.gif Viena jų su tašiuku ant kurio kabo kaukuloytė smile.gif o kita su Nike sportbačiais  thumbup.gif BN turės geresnį kadrą, nes ji drįso paprašyt pafotkint smile.gif

tai va kur pradingus buvai smile.gif grazios foto,ypac su vienuolem istrigo,ta kur ji stebi biggrin.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 07 15, 19:14)
Gal ir buitiakai

Buitiakas

uiui kokie sterilus buitiakai bigsmile.gif grazu! c-girl tikrai parodyk daugiau savo kokiu nuotr. mirksiukas.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 15, 20:23)
Ačiū už sveikinimus... Sea, nešvenčiua aš to gimtadienio. Todėl man dar nėra tiek metų. ax.gif 

R. Avedon yra fotografavęs lietuvių aktorius. Pvz., Dalią Storyk. Gal kas nors kur nors matė kokių nors? Labai smalsu pasidarė smile.gif (googlinėjau, bet...)

lotuliukas.gif as taip kas met save apgaudineju lotuliukas.gif ale metai vis vien nestoja,o dar net visais metais senesne uz tamsta unsure.gif

nu tikrai butu idomu pamatyti kaip jis musu aktorius nufotografavo smile.gif
Atsakyti
Sadi, tikrai puikios foto. kokybe - ideali mirksiukas.gif o labiausiai patiko ta foto su piesianciu vyru per peti nufotografuota thumbup.gif

sayonara, pirmoji patiko. tokia, "tikrai monokliska", o antroji jau dirbtinesne atrodo, butent del tu sonu isplovimo, o centras ryskus ir siuzetas nepaliete.

o man Ca_girl foto neatrodo "buitiakas" blush2.gif jos man daugiau pozuotos vaiku/vaiko nuotraukos, tik tiek, kad buto aplinkoje. buitiake turi jaustis kasdienine buitis, net tokia nepasaldinta (na gal cia pas mane toks nuolatinis bardakas bute, kad kiti atrodo per saldus ir per tvarkingi blush2.gif ), pagrindinis objektas neturi but taip akcentuotas, manau ir diafragma priverta turi buti normaliai, kad matytusi konkretus buities daiktai ir objektas taptu vieningu su aplinka, o ne issisokti virs jos.... blem nemoku pasakyt ka noriu, matyt ne pilnatis lotuliukas.gif doh.gif
oj kaip laukiu tavo foto su naujagime. blush2.gif as net neturejau noro ir jegu kazka daryt su savuoju unsure.gif
Atsakyti
Sansara, nepozuotos tos nuotraukos...jei vaika prigavau atsisukusi i kadra kodel iskart pozuotos... doh.gif
Del "buitiako".... tai as suprantu ka nori pasakyti. Pirmas dvi turbut nei as nepriskirciau "buitiakui". Del trecios...hm... g.gif man tai buitiakas biggrin.gif Turbut kiekvienas pagal mus supancia aplinka sprendziam... biggrin.gif

Naujagime, jei niekas nepasikeis, rytoj ryte fotografuosiu. Ideju 0.... doh.gif Ziurineju dabr websaitus fotografu...ziuriu mada dabar leliukus i knygu lentynas guldyti ar pan. g.gif taip nesaugiai atrodo cool.gif
Atsakyti
Cgirl, neteko matyt dar foto su kudikiais knygu lentynose paguldytais bigsmile.gif
Smagu bus rytoj tau, tikiu,kad sugalvosi ka idomaus 4u.gif

Tiesa, zinau,kad Elze Birstone buvo ir vestuves fotografavo, maciau ja nuotraukose biggrin.gif
tikiuos pavyks pamatyti jos darytus darbus bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 07 16, 09:06)
Naujagime, jei niekas nepasikeis, rytoj ryte fotografuosiu. Ideju 0.... doh.gif Ziurineju dabr websaitus fotografu...ziuriu mada dabar leliukus i knygu lentynas guldyti ar pan. g.gif  taip nesaugiai atrodo cool.gif

c-girl, kelios nuorodos kur naujagymiu man patinkanciu foto yra wub.gif Turbut jau visus autorius zinai blush2.gif
Beth Jansen
amanda
Kerianne Brown
Atsakyti