Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sadi @ 2009 07 15, 19:46)
Šitas dvi merginas pastebėjom netyčia smile.gif
Patiko man is tu merginu antra foto smile.gif sportbatukai ir zvilgnis patraukia

QUOTE(c-girl @ 2009 07 15, 20:14)
Gal ir buitiakai g.gif  biggrin.gif
Na paskutinis kadras man puikiai atspindi buitikia smile.gif
Ei, california, ar pavyko instaliuotis lightrooma?

Norejau, kad pasamprotautumet, as niekaip nenusiraminu del to objektyvo biggrin.gif kaip manot, taip isgirtas isliaupsintas, jis negali pabrangt? Nes kaip ir nikon d40, d40x ir d60 turetojai neturi kitu alternatyvu, bet to sis 35mm net lenkijoj brangesnis, gi taip nebuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 15, 20:00)
Norejau, kad pasamprotautumet, as niekaip nenusiraminu del to objektyvo biggrin.gif kaip manot, taip isgirtas isliaupsintas, jis negali pabrangt? Nes kaip ir nikon d40, d40x ir d60 turetojai neturi kitu alternatyvu, bet to sis 35mm net lenkijoj brangesnis, gi taip nebuna  g.gif

Tai gal nelabai jį LT perka? g.gif Aš kai ieškojau, fotofabrike buvo pigiausiai. Užsakiau... Po kiek dienų skambina su visa istorija: jo nėra, nes nėr paklausus, kol atvešim, bet iš kur vešim irgi nėra, tai jei rasim kitur, tai gali pabrangti... ir t.t. Atsisakiau aš to užsakymo, ir kitą dieną fotofabrike pakeitė kainą (kaip ir visur tapo)...

Jei neduoda ramybės, galim susitikti (jei Vilniuje), pabandysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 15 liepos 2009 - 19:06

eilini karta,zaidziu ir mokinuosi
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmiuke: 15 liepos 2009 - 19:13
Ačiū už sveikinimus... Sea, nešvenčiua aš to gimtadienio. Todėl man dar nėra tiek metų. ax.gif

R. Avedon yra fotografavęs lietuvių aktorius. Pvz., Dalią Storyk. Gal kas nors kur nors matė kokių nors? Labai smalsu pasidarė smile.gif (googlinėjau, bet...)

C-girl, puikūs Tavo buitiakai. Viskuo: herojais, šviesa, skaidrumu, aplinka, spalvomis.

Ai, rašiau čia visko ir susipykau su netu, tai atsiprašau, kad nebekomentuoju kitų foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 07 15, 21:05)
Tai gal nelabai jį LT perka?  g.gif Aš kai ieškojau, fotofabrike buvo pigiausiai. Užsakiau... Po kiek dienų skambina su visa istorija: jo nėra, nes nėr paklausus, kol atvešim, bet iš kur vešim irgi nėra, tai jei rasim kitur, tai gali pabrangti... ir t.t. Atsisakiau aš to užsakymo, ir kitą dieną fotofabrike pakeitė kainą (kaip ir visur tapo)...

Jei neduoda ramybės, galim susitikti (jei Vilniuje), pabandysi  mirksiukas.gif
Tai as rami kai belgas biggrin.gif tikrai jo noriu smile.gif
Siaip skaitau vien gerus atsiliepimus ir visi labai liaupsina, atseit labai geras kainos ir kokybes santykis, tai va ir baiminuos, kad nepabrangtu smile.gif Ir siaip, praso vestuves pafotkint, tai be jo as paprasciausiai atsisakysiu sad.gif

QUOTE(elmiuke @ 2009 07 15, 21:15)
eilini karta,zaidziu ir mokinuosi
Geriau nezaisk, cia ne mokslas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 15, 21:23)
Tai as rami kai belgas biggrin.gif tikrai jo noriu smile.gif
Siaip skaitau vien gerus atsiliepimus ir visi labai liaupsina, atseit labai geras kainos ir kokybes santykis, tai va ir baiminuos, kad nepabrangtu smile.gif Ir siaip, praso vestuves pafotkint, tai be jo as paprasciausiai atsisakysiu sad.gif
Geriau nezaisk, cia ne mokslas biggrin.gif

baisu pasirode? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2009 07 15, 21:28)
baisu pasirode? blush2.gif
Nevartoju sito zodzio biggrin.gif Greiciau neskoninga smile.gif Tokiu budu dazniau nuotrauka pritaikoma grafiniams sprendimams, bet tai jau profesionalumo reikalaujantis reikalas
Atsakyti
tai vat, kad as ne profesionalas,o megejas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2009 07 15, 21:36)
tai vat, kad as ne profesionalas,o megejas mirksiukas.gif
Na zinoma, juk ir fotografai cia ne profesionalai, nors dauguma kaip ir jau galetu tokiais vadintis hihihi.gif
Tiesiog manau, jog jei cia mokinames fotografuoti tai ir mokinames fotografuoti, o ne 3d is foto spausti. Zinoma niekas nedraudzia to daryti, bet ir as nuomone galiu isakyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 07 15, 18:46)
Šitas dvi merginas pastebėjom netyčia smile.gif Viena jų su tašiuku ant kurio kabo kaukuloytė smile.gif o kita su Nike sportbačiais  thumbup.gif BN turės geresnį kadrą, nes ji drįso paprašyt pafotkint smile.gif

man visai patiko. laukiu daugiau. tai jūs kartu buvot su BN? BN, kur tavo nuotraukos? smile.gif

california, man ir patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 15, 21:41)
Na zinoma, juk ir fotografai cia ne profesionalai, nors dauguma kaip ir jau galetu tokiais vadintis hihihi.gif
Tiesiog manau, jog jei cia mokinames fotografuoti tai ir mokinames fotografuoti, o ne 3d is foto spausti. Zinoma niekas nedraudzia to daryti, bet ir as nuomone galiu isakyti wink.gif

na kur gi jau cia ne profisionalai mirksiukas.gif ,man ner ka lygiuotis i jusu gretas...ir ikeliau foto ne i ta tema doh.gif biggrin.gif pasiziuriu,juk pazengusiems prasyta...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 15, 20:44)
man visai patiko. laukiu daugiau. tai jūs kartu buvot su BN? BN, kur tavo nuotraukos? smile.gif

ačiū 4u.gif
Aha, buvom su BN - likau sužavėta wub.gif BN tik ryt grįžta thumbup.gif
Atsakyti