Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Cgirl, parodyk ka nors 4u.gif jau pasiilgau wub.gif

Saules Puga,kaip gimtadieni atsventei?

Atsakyti
Sea_, mes nuo šeštadienio arba penktadienio vakaro jau būsim Pociūnuose, tai susiskambinkim.. turi mano mobilų, nepamenu?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 15, 13:42)
Sea_, mes nuo šeštadienio arba penktadienio vakaro jau būsim Pociūnuose, tai susiskambinkim.. turi mano mobilų, nepamenu?

aš tavo ne, bet tu mano turi, ar ne? atsiųsk man sms ar skambtelk išsisaugočiau tavąjį biggrin.gif labai laukiu meeto wub.gif
tiesa ir kaktuke Birštone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 15 liepos 2009 - 13:08
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 15, 13:03)
aš tavo ne, bet tu mano turi, ar ne? atsiųsk man sms ar skambtelk išsisaugočiau tavąjį biggrin.gif labai laukiu meeto wub.gif 
tiesa ir kaktuke Birštone  biggrin.gif

tai prisigriebkit visus, kurie Birštone.. 4u.gif
šiaip jei ką, kviečiu 25 d. visus norinčius į čempionato atidarymą, būtų prikolas, sklandytojai kaip krepšinio žvaigždės pasijustų thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus mano sokancioms dulkems! 4u.gif

Vasaraite, nezinau, kaip del gamtos, bet sitas nuorodas esu issisaugojus, atrodo, C-girl jomis pasidalino:
http://blog.amandake...hotography.com/
http://www.anyawait.com/simplyblog/
http://www.stephanie...portfolio/kids/
http://findingtheartinlife.com/

Sayonara, nugi padare ispudi tavo monoklis! Dekui uz aprasyma. Foto su vienuolem thumbup.gif. Bet galvojau - visi taip giria, reikia bent man pasikabineti. Visaip sukau galva, ko cia kabintis, mad.gif biggrin.gif Bandziau dengti atseit tustoka apacia, bet greitai atgal veiksma grazinau, nes uzdengus visa vaizda sugadino. bigsmile.gif Zodziu, priekabiu neradau, super!

Paaiskinkit man kas nors, kas yra tas buitiakas? doh.gif Cia del naujuju ND. At tai turi buti buitinis vaizdelis, t.y., su buitim? Ar koks tiesiog seimyninis kadras? Pvz, ar cia buitiakai:

Traukis is mano vezimelio!
user posted image

Kaime pas seneli
user posted image
Atsakyti

Traukis is mano vezimelio!
user posted image

Kaime pas seneli
user posted image
[/quote]

Nespalvota labai faina 4u.gif
Atsakyti
Nikke, manau, kad buitiakai cia biggrin.gif nors antra gal jau ir ne prie buitiaku galetu traukt g.gif
Atsakyti
Nikke - ta kur kova dėl vežimo juokinga thumbup.gif veido išraiška superinė smile.gif Tik man erdvės norisi g.gif

Sayonaros monoklis kokius gėrius daro bigsmile.gif tos vienuolės gerulės thumbup.gif

Pamačiusi tas vienuoles lendu ir aš iš pogrindžio smile.gif

Šitas dvi merginas pastebėjom netyčia smile.gif Viena jų su tašiuku ant kurio kabo kaukuloytė smile.gif o kita su Nike sportbačiais thumbup.gif BN turės geresnį kadrą, nes ji drįso paprašyt pafotkint smile.gif

Mes stebim jas, jos stebi mus smile.gif
user posted image

Po darbo
user posted image

Kitas būdas istorijai užfiksuoti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 15, 12:08)
Cgirl, parodyk ka nors 4u.gif jau pasiilgau wub.gif

parodziau...zemiau smile.gif tik Tau matyta vistiek 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 07 15, 14:51)
Vasaraite, nezinau, kaip del gamtos, bet sitas nuorodas esu issisaugojus, atrodo, C-girl jomis pasidalino:

As tik Stephanie Rausser pasidalinau ax.gif
Kitas matau pirma karta....velgi mano nuomone naujagimiai per daug nuglamurinti...ipatingai antroje nuorodoje.

Vakar pati fotografavau 7 dienu mergyte. Mano nusivylimui namai tamsus kaip ***** doh.gif Pasikvieciau i savo namus, tai ryt pabandysim vel ax.gif

Nikke, antra man tikrai ne buitiakas. Fainas kadras mirksiukas.gif Pirma...hm, nu man irgi ne. Buitiaka daugiau viduje issivaizduoju. Bet gali buti ir lauke, bet kazkaip noretusi matyti buities, pvz. kur nors kieme, tarkim mociutes...aplink visokie daikteliu pilna, pieno asociai, kede, suolas ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 15 liepos 2009 - 18:23
Gal ir buitiakai g.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

Buitiakas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 15 liepos 2009 - 18:20
aš buitiaką įsivaizduoju tokį kaip "naminį" vaizdelį. turi matytis gyvenamoji aplinka ar daikčiukai kokie, galbūt kažkokie kasdieniniai darbai užfiksuoti. jei jau lauke, tada kaip ir c-girl sakė, vistiek turi būti kažkiek tos buities. jei versti į normalią kalbą žodį "buitiakas", gautųsi "buitis".

Sadi, man patiko tavo nuotraukos bigsmile.gif ypač paskutinė. būtų faina pamatyti daugiau, jei kelsi kur į netą, pasirodyk didesnį reportažą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 15 liepos 2009 - 18:41
QUOTE(c-girl @ 2009 07 15, 19:14)

pskutinis tai jau tikras "buitiakas" fainas thumbup.gif ryškus, spalvotas nuotaikingas thumbup.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 07 15, 19:40)
Sadi, man patiko tavo nuotraukos  bigsmile.gif  ypač paskutinė. būtų faina pamatyti daugiau, jei kelsi kur į netą, pasirodyk didesnį reportažą  mirksiukas.gif

nuotraukų tai gyvas velnias, reikia tik peržiūrėt, sudeliot smile.gif kai baigsiu krapštytis aišku įdėsiu nuorodą thumbup.gif
Atsakyti