Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveiki gyvi smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 07, 17:26)

labai gražios spalvos, atvirukai smile.gif

Jelena, sveika atvykusi, kolega biggrin.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 10, 13:49)
Na dedu as tokia nedidele portretu serija, noriu ispeti, kad nera labai jau sudetingu pozu, kadangi panele 8 nestumo menesi smile.gif

1,2 ir 4 per daug nukarpytos mano nuomone
patiko 3-ios rakursas tik šviesa ten balamutina

na mes grįžom šeštadienį, miegojau dvi paras, daug įspūdžių, turėjom kompanjonų auto įvykį Italijos keliuose...visa kita gerai smile.gif labai patiko Austrija ir Kroatija...Italija nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 07 13, 22:44)
turiu ir as tokia princese, kaip tik siandien ikeliau i flickra lotuliukas.gif

Plaukuciu grozis wub.gif Tokia princese pievoje uzfotkinciau biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 07 14, 00:09)
Man spalvoti variantai labiau smile.gif jb irgi gerai butu, bet man kiek pilkoki. o siaip ir man noretusi sukneles daugiau ir su kompozicija negerai kazkas

Aciu 4u.gif Su kompozicija sunkiai man einasi... Niekaip nesusidraugauju blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 14, 10:14)
ant sutaršymo. 4u.gif
viena matyta kūdroje, kita nematyta niekur.
čia su mano nauju žaisluku monokliu pirmieji bandymai.

sayonara, man pirmoji fantastiska bigsmile.gif

QUOTE(peppi @ 2009 07 14, 13:15)
sveiki gyvi smile.gif

aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 13, 20:52)
Viena diena princese
user posted image

kokia karalaite wub.gif spalvotos geriau mirksiukas.gif JB suknele ant isdegimu ribos unsure.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 07 13, 21:44)
turiu ir as tokia princese, kaip tik siandien ikeliau i flickra lotuliukas.gif

plaukuciai thumbup.gif o kaip flickr pasivadinusi g.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 14, 09:14)
čia su mano nauju žaisluku monokliu pirmieji bandymai.
user posted image

si labai faina. o antroji tokia pykts poks, nieko nejauciu ziurint blush2.gif doh.gif

QUOTE(peppi @ 2009 07 14, 12:15)
na mes grįžom šeštadienį, miegojau dvi paras, daug įspūdžių

sveika pargrizusi, lauksim foto reportazo dabar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 07 14, 14:36)
plaukuciai  thumbup.gif o kaip flickr pasivadinusi  g.gif

vardu ir pavarde blush2.gif biggrin.gif

Vasaraite, galvoji neuzfotkyta mano maze doh.gif lotuliukas.gif dekui uz plaukucius lotuliukas.gif
Atsakyti
Sayonara,man ta su mazom vienuolem faina,o zaisliukas tavo idomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 14, 14:55)
Su kompozicija sunkiai man einasi... Niekaip nesusidraugauju blush2.gif
as irgi smile.gif sustra cia kritikuot, o patart net negaliu..
Atsakyti
Sayonara,man abi tavo monoklines patiko 4u.gif

Atsakyti
Sayonara, o man tavo antroji labai faina. Toks vaizdelis kaip is 60-uju metu filmo.
O kas čia per būdas fotografavimo?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 07 15, 07:49)
Sayonara, o man tavo antroji labai faina. Toks vaizdelis kaip is 60-uju metu filmo.
O kas čia per būdas fotografavimo?

tai vadinamas monoklinis obektyvas, lietuviškai - vienalęšis.
tai objektyvas, duodantis minkštą nevisada ryškų su visais iškraipymais vaizdą...
gaminamas labai paprastai - išardomas objektyvas ir išimamas vienas iš jo lęšių.
galima tiesiog išimti vieną lęšį, o kitą apversti, galima skirtingose vietose tą vieną likusį lęšį dėti, žaidžiant su diafragmos pridarymu ir atidarymu išgaunamas spindėjimo, švytėjimo, aureolės efektas. monokliui tinkami lęšiai, kurie yra išgaubti į vieną pusę. monoklio diafragma turi stoveti objektyvo pradzioje, t.y. prieš lęšį, kad būtų gaunamas norimas efektas. šiaip Rusijoje, sako, labai populiaru tarp fotografų naudoti šį žaisliuką. pasigaminti jį trunka apie vieną minutę, bet reik žinoti, ką darai smile.gif
mano atveju žinovas išardė helios 44-2 objektyvą ir padarė man monoklį. aš nusipirkau adapterį nuo m42 sriegio, kurį turi šis objektyvas, ir suku jį ant savo juostinio ir skaitmeninio canon'ų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 15, 08:12)
tai vadinamas monoklinis obektyvas, lietuviškai - vienalęšis.
tai objektyvas, duodantis minkštą nevisada ryškų su visais iškraipymais vaizdą...
gaminamas labai paprastai - išardomas objektyvas ir išimamas vienas iš jo lęšių.
galima tiesiog išimti vieną lęšį, o kitą apversti, galima skirtingose vietose tą vieną likusį lęšį dėti, žaidžiant su diafragmos pridarymu ir atidarymu išgaunamas spindėjimo, švytėjimo, aureolės efektas. monokliui tinkami lęšiai, kurie yra išgaubti į vieną pusę. monoklio diafragma turi stoveti objektyvo pradzioje, t.y. prieš lęšį, kad būtų gaunamas norimas efektas. šiaip Rusijoje, sako, labai populiaru tarp fotografų naudoti šį žaisliuką. pasigaminti jį trunka apie vieną minutę, bet reik žinoti, ką darai smile.gif
mano atveju žinovas išardė helios 44-2 objektyvą ir padarė man monoklį. aš nusipirkau adapterį nuo m42 sriegio, kurį turi šis objektyvas, ir suku jį ant savo juostinio ir skaitmeninio canon'ų smile.gif

Arba kiek supratau(jei gerai supratau) kiti vazelina ant stiklo tepa My Webpage
as tai nedrisciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 07 15, 08:20)
Arba kiek supratau(jei gerai supratau) kiti vazelina ant stiklo tepa My Webpage
as tai nedrisciau doh.gif

jo, girdėjau, kad tepa.. aš užtepti gal ir drįsčiau, bet labai nenorėčiau paskui bandyti jo nuplauti..smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 07 14, 13:15)
sveiki gyvi smile.gif

Jelena, sveika atvykusi, kolega biggrin.gif
1,2 ir 4 per daug nukarpytos mano nuomone
patiko 3-ios rakursas tik šviesa ten balamutina

na mes grįžom šeštadienį, miegojau dvi paras, daug įspūdžių, turėjom kompanjonų auto įvykį Italijos keliuose...visa kita gerai smile.gif labai patiko Austrija ir Kroatija...Italija nelabai...

O sveika kolega 4u.gif , vel susitikome lotuliukas.gif
Aciu uz komentarus smile.gif
Papildyta:
Princese labai graziios vius 4u.gif
Atsakyti