Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peledike @ 2009 07 12, 21:52)
nauja tema tegul bus "Buitiakas".

patinka man tema biggrin.gif thumbup.gif

o atstogos, manau, turetu testis visa vasara, juk daug kas dar net neatostogavo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
Sveikinu ir as ND nugaletojas 4u.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 11, 10:06)

si man geriausia mirksiukas.gif nors siaip katinus nelabai megstu blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 11, 11:23)
nors yra atvirkščiai - reportažas yra gyviausias įmanomas fotografijos žanras..smile.gif))

tai tokia foto i reportaza tiktu g.gif biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Nikkė @ 2009 07 11, 19:39)

faina serija thumbup.gif sitos labai labai patiko...labai vaikystes atsiminimus sukele, sieno vezima doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 07 12, 09:55)
Vienitelė aguona, kurią pavyko šiemet pagauti

tamsoka unsure.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 12, 13:55)
Sveikutes, turiu toki klausima, gal kuri turit kokiu nuorodu flickr'e kur galima paziureti graziu foto sesiju gamtoje su moterimis ir vaikais? Kazkada kazkuri buvo idejus nuoroda, labai graziu foto su vaikais... Buciau labai dekinga 4u.gif

http://www.flickr.co...threezawadzkis/ turbut zinai sia 4u.gif

QUOTE(lamella @ 2009 07 12, 16:20)

kokia grazi sviesa spinduliuoja rolleyes.gif sutinku del bardakelio, bet itariu, tokiuose renginiuose labai sunku kazka be bardakelio ir parodyti 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 07 13, 14:54)
patinka man tema biggrin.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi patinka, bus proga kazka toje srityje pasibandyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 13 liepos 2009 - 16:25
QUOTE(Pukė @ 2009 07 13, 16:54)
o atstogos, manau, turetu testis visa vasara, juk daug kas dar net neatostogavo ax.gif  blush2.gif
nu.. ir as nesupratau, kaip cia tos atostogos baigesi, man tai tik rugpjuti prasides schmoll.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 07 13, 18:23)
tai tokia foto i reportaza tiktu  g.gif  biggrin.gif
njo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 07 12, 17:20)
Reportažas iš Akacijų alėjos smile.gif
Kritikuokit biggrin.gif

Man antra pati fainiausia 4u.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 07 12, 22:52)
nauja tema tegul bus "Buitiakas".

4u.gif

Jeliukas, Elzes nuotraukytes macius mirksiukas.gif Labai grazios wub.gif Bet truputi ne to ieskau smile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 07 13, 17:23)

Aciu 4u.gif

Keli Viena diena princese portretukai, kaip geriau sp ar j/b g.gif Tarsykit doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vasaraite, man pirma 4u.gif ir spalvotas var man geriau smile.gif antroj norisi suknytes apacios visos, ir veiduko ne centre g.gif

turiu ir as tokia princese, kaip tik siandien ikeliau i flickra lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 13, 22:52)
Keli Viena diena princese portretukai, kaip geriau sp ar j/b g.gif 
Man spalvoti variantai labiau smile.gif jb irgi gerai butu, bet man kiek pilkoki. o siaip ir man noretusi sukneles daugiau ir su kompozicija negerai kazkas

QUOTE(Pukė @ 2009 07 13, 23:44)
turiu ir as tokia princese, kaip tik siandien ikeliau i flickra lotuliukas.gif
Vaje kokie plaukuciai bigsmile.gif bet irgi, arba jau daug aplink suknele, arba reik ja pakirpt, dabar kzkaip nei sis nei tas, kairej visai suknele i krasta beveik bedas, desinej biski palikta
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 13, 23:09)
Vaje kokie plaukuciai  bigsmile.gif bet irgi, arba jau daug aplink suknele, arba reik ja pakirpt, dabar kzkaip nei sis nei tas, kairej visai suknele i krasta beveik bedas, desinej biski palikta

o kaip karpytum? jau ta vaika Priverst pakelt galva, tai kazkas TOKIO doh.gif
Atsakyti
oi kokios princeses grazios wub.gif

Atsakyti
atrodo rugpjuti vel man teks krikstynas pafokinti g.gif labai artima drauge praso, tai atsisakyti kaip ir neiseina. kazkaip is pradziu labai susinervinau, kad vel teks... o dabar kuo toliau, tuo didesnis azartas atsiranda ir vel noras to "ekstrymo" smile.gif kai retai ir po truputi, visai patraukliai atrodo biggrin.gif

tiesa, nuo vestuviu fotkinimo atsisakiau grieztai (irgi drauge prase), visu pirma del atsakomybes, visu antra, del mano zinduklio (gerai atrodytu fotografe isbeganti kas pora val pamaitinti vaiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Dėkui už komentarus 4u.gif
Atsakyti
ant sutaršymo. 4u.gif
viena matyta kūdroje, kita nematyta niekur.
čia su mano nauju žaisluku monokliu pirmieji bandymai.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sayonara,

Man tai abi labai labai ax.gif
Atsakyti