Sveikinu (paveluotai) SP su gimtadieniu
Sveikinu ND laimetojus
Aguonu lauka, tiesa, pernai maciau visai salia Utenos... Ir dar kazkur maciau, vaziuodama i Ryga.
Sveikutes, turiu toki klausima, gal kuri turit kokiu nuorodu flickr'e kur galima paziureti graziu foto sesiju gamtoje su moterimis ir vaikais? Kazkada kazkuri buvo idejus nuoroda, labai graziu foto su vaikais... Buciau labai dekinga
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 12, 12:19)
Norėjau nusipirkti šviesų zoominį 17-50 f2.8 Tamroną ar Sigmą. bet nepavyko. Neįsivaizduoju kaip kiti nusiperka objektyvą internetu
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 10, 17:50)
O va lt niekur tokio grozio nemaciau, vos viena kita aguona
Yra yra lt, tik nenufotkinau gražiai, nemoku aš gėlių laukų fotkint (išvis nieko nebemoku ) , čia gal prieš 2 sav. Čia ne tiek nuotraukas rodau, kiek kad yra kur ir pas mus aguonlaukių gausių.
Panevėžio r., kitur
QUOTE(Amise @ 2009 07 10, 22:31)
užteks tiek?
gražu
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 07 11, 11:49)
kazkur is Vilniaus i Panevezi vaziuojant pakeliui yra aguonu didziuliiis laukas Tevai buvo trumpam sustoje dukryte fotografavo......
o iš Vilniaus link Kauno pilnos pakelės lubinų laukų buvo, irgi nepaprastai gražu.
Reportažas iš Akacijų alėjos
Kritikuokit
Labai gražių aguonų laukų pridėjot
Kritikuokit
Labai gražių aguonų laukų pridėjot
QUOTE(lamella @ 2009 07 12, 18:20)
man niekas neprilimpa nu toks bardaku bardakas. bet va antra pasiverciau jb - ispudinga spalvotoj spindulius man nustelbia margumynas antram plane
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 12, 10:29)
Man ZIAURIAI reikia to Nikon AF-S 35mm F1.8G objektyvo!
Puke, o kur pirkai, kiek mokejai? 800? pigiau neiseina?
Puke, o kur pirkai, kiek mokejai? 800? pigiau neiseina?
maciau pigiau fotofabrikas ji pardavinejo, tik dar kovo men neturejo atsiveze, man vyras gimatdieniui is Vilbros nupirko nes jau man kai uzsireikia tai dabar pat, sia sekunde ir ne kitaip bandau ir su fotiku ta pati prasukt, bet nepavyksta
aha, aguonu laukai fantastiski o Lamellos man antra irgi krito i aki, graziai tie spinduliai, net ir spalvota man patinka, kitur bardakelis ir siaip nieko kabinancio
gaila, kad ND Atostogos tiek mažai nuotraukų buvo nauja tema tegul bus "Buitiakas". turbūt vasarą sunku prisiversti nd daryti, o šita tema visiems labai lengvai prieinama, tad tikiuosi, kad dalyvių bus daugiau. padariau albume aplankus naujiems nd, datas parinkau kad nesidubliuotų balsavimas. jei kas nors negerai, ryt vakare pakeisiu.
Nikke, man irgi trečia ir paskutinė patiko, kitos nelabai.
Lamella, jungiuos prie kitų - per didelis bardakėlis.
Nikke, man irgi trečia ir paskutinė patiko, kitos nelabai.
Lamella, jungiuos prie kitų - per didelis bardakėlis.
[quote=Vasaraitė,2009 07 11, 11:06]
Teko pirma karta fotografuoti koncerta, apsvietimas buvo tragiskas blykstes neturejau... keli kadrai...
Kaip be blico manau visai puikiai
Papildyta:
ar macius Elzes Jasiukenaites foto maziuku? Ja galima rasti Supermamoi, nikas jos Avytess, kazkaip taip, bet vat tiksliai neatsimenu, ji idejus skelbima kur fotopaslaugos Supermamoi. Su maziukais ispudingos jos foto
Teko pirma karta fotografuoti koncerta, apsvietimas buvo tragiskas blykstes neturejau... keli kadrai...
Kaip be blico manau visai puikiai
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 12, 14:55)
Sveikutes, turiu toki klausima, gal kuri turit kokiu nuorodu flickr'e kur galima paziureti graziu foto sesiju gamtoje su moterimis ir vaikais? Kazkada kazkuri buvo idejus nuoroda, labai graziu foto su vaikais... Buciau labai dekinga
ar macius Elzes Jasiukenaites foto maziuku? Ja galima rasti Supermamoi, nikas jos Avytess, kazkaip taip, bet vat tiksliai neatsimenu, ji idejus skelbima kur fotopaslaugos Supermamoi. Su maziukais ispudingos jos foto
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 13, 10:34)
http://www.supermama...howtopic=459142