Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 11, 11:25)
nes mano fotikas nerodo jokių 1/60 s, 1/100 s ar pan. aš randu tik 1, 2, 3, 4... 10, 50, 100... ir dar į kitą pusę sukant ratuku 1", 2"... na ir diafragma f2, f4...

Tie 1, 2, 3, 4 ir yra sekundės dalys (1 s, 1/2, 1/3 ir t.t.).
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 11, 12:23)
Vasaraite, kokybė labai nebloga, spalvos visai mielos, bet.. nepatinka turinys.. jis joks.. "katinai" ir tiek wink.gif))
iki reportažo tikrai netempia.. iš Tavo atsakymo supratau, kad jei kadrai be gyvybės, tai reportažas? nors yra atvirkščiai - reportažas yra gyviausias įmanomas fotografijos žanras..smile.gif))

4u.gif Sutinku, cia siaip pirmas bandymas buvo. Turiu viena ideja fotoreportazo pasakojimui, viliuos pavyks ka isgauti unsure.gif kai padarysiu, butinai parodysiu. Ech kiek ideju galvoj, tik kaip igyvendint doh.gif laiko stoka, sviesa tinkama rytine ar vakarine... zodz tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 07 11, 12:30)
Tie 1, 2, 3, 4 ir yra sekundės dalys (1 s, 1/2, 1/3 ir t.t.).

aha... g.gif dėkui, bet kaip tada suprasti, kai būtent su tokiu kaip mano fotiku žmogus fotkino gėlę su macro ir kitiems pasakė kaip:
f8, 400 mm, 1/181s, iso 200, mode A, mesure pattern, EV0/10
f8, 400 mm, 1/855s, iso 200, mode A, mesure pattern, EV0/10

tai kaip čia jau atsidalinti tas sekundes doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 11 liepos 2009 - 11:52
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 11, 11:50)
4u.gif  Sutinku, cia siaip pirmas bandymas buvo. Turiu viena ideja fotoreportazo pasakojimui, viliuos pavyks ka isgauti unsure.gif  kai padarysiu, butinai parodysiu. Ech kiek ideju galvoj, tik kaip igyvendint doh.gif  laiko stoka, sviesa tinkama rytine ar vakarine... zodz  tongue.gif

svarbiausia noras yra..
vakar vieną filmą žiūrėjau, apie mokymąsi šokti. mergina pasakė, kad niekada neišmoks gerai šokti, mokytojas jos paklausė: ar nori šokti? ji atsakė: žinoma, labiau negu bet ko kito. jis atsakė: vadinasi turi viską, ko reikia mokantis. tik noro. 4u.gif
zaprosto biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 10, 16:50)
  O va lt niekur tokio grozio nemaciau, vos viena kita aguona

buvo buvo ir LT mirksiukas.gif bet dauguma jau baigai prazydet, nebent kokios velyvosios gal like 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(Degutė @ 2009 07 10, 17:44)
  palei Klp gal jos tiesiog vėliau žydi. ten viskas vėliau. gal dar užmatysi.
važiuosiu ir aš ryt į tą pusę porai savaičių, dairysiuosi aguonų  ax.gif

yra rugiageliu nerealus laukas palei autostrada mirksiukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif ties raseiniais kazkur mirksiukas.gif mirksiukas.gif bet melyna melyna wub.gif wub.gif

QUOTE(Amise @ 2009 07 10, 21:31)
užteks tiek?  biggrin.gif

wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 07 11, 10:31)
Sveikinu ir as nugaletojas  4u.gif

itariu, kad pirmos vietos autore Jurina galetu buti  ax.gif net nezinau kodel taip galvoju  rolleyes.gif

Sveiki visi smile.gif
Sveikinu dalyves ir laimėtojus 4u.gif
Ne Boruzka, tai ne aš , aš bais bijau aukščio smile.gif
Ačiū už balus ir kometarus "Šlapiai vasarai" blush2.gif
Amise aguonų laukai įspūdingi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 11 liepos 2009 - 14:40
QUOTE(boruzka @ 2009 07 11, 11:49)
kazkur is Vilniaus i Panevezi vaziuojant pakeliui yra aguonu didziuliiis laukas  wub.gif Tevai buvo trumpam sustoje dukryte fotografavo......

QUOTE(sayonara @ 2009 07 11, 12:23)
taip, yra, nerealiai didelis ir tankus aguonų miškas yra važiuojant iš Vilniaus pro Panevėžio aplinkelį link Šiaulių, Rygos nusukimo. ten WOW kokios aguonos..smile.gif

ir nuo to aplinkelio sukant link krekenavos pavažiavus truputuką didžiūlis raudonuoja (bent jau tada raudonavo biggrin.gif ) Jame ir fotkinau smile.gif o aguonostankios iraukštos, nes rapsuos sudygę, taitruputuką nepatogu ax.gif nors toliau užtikę buvom ir grynai aguonų lauką smile.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 07 11, 15:37)

Amise aguonų laukai įspūdingi

man irgi žandikaulis atvėpo, juolab kainežinojau ką rasiu nuvažiaus.. Sakė kad tik raudonuoja šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
Ciaudedama ir kosedama nuo prisikvepuotu dulkiu doh.gif atiduodu kelias foto jusu arsiai kritikai. aciuks.gif

Dulkiu sokis sename klojime
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 07 11, 21:39)
Ciaudedama ir kosedama nuo prisikvepuotu dulkiu  doh.gif atiduodu kelias foto jusu arsiai kritikai. aciuks.gif
Man patiko 3cia ir paskutine smile.gif 3cia labiausiai - itraukia
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 07 10, 18:44)
važiuosiu ir aš ryt į tą pusę porai savaičių, dairysiuosi aguonų  ax.gif

Degute, nėr pas mus aguonų nėr biggrin.gif Gal kokį meetuką Klaipėdoj darom?

Amise, tavo aguonų laukai super bigsmile.gif

Bandžiau vakar objektyvą nusipirkti ir nepavyko . Iš trijų nei vieno nebuvo su normaliu fokusu doh.gif ...... o jau taip buvau pasiryžusi

Nikke, įdomiai visai. Man patiko pirmoji ir paskutinė
Papildyta:
Vienitelė aguona, kurią pavyko šiemet pagauti

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 12 liepos 2009 - 09:49
Man ZIAURIAI reikia to Nikon AF-S 35mm F1.8G objektyvo!
Puke, o kur pirkai, kiek mokejai? 800? pigiau neiseina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 12, 11:29)
Man ZIAURIAI reikia to Nikon AF-S 35mm F1.8G objektyvo!
Puke, o kur pirkai, kiek mokejai? 800? pigiau neiseina? biggrin.gif

O man ziauriai reikia 80-200 f2,8 doh.gif tik kur loterija laimeti g.gif

Loreli, koki bandai isigyti bigsmile.gif

Nikkė, man labiausiai patiko trecia, dar paskutine smagiai ziurisi 4u.gif

sayonara, noras pas mane yra, tik pradedu kompleksa fotografuodama jausti blush2.gif Susitariau su drauge bandysiu padaryti rezisurine foto sesija, kartu labai dziaugiuosi, nes dar to nebandziau, o kartu kinkos drebeti pradejo, bijau nepateisinti jos lukesciu blush2.gif Nors ispejau ja, kad nesitiketu kazko tooookio doh.gif
Atsakyti