Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(inc @ 2009 06 24, 12:23)

smagiai  thumbup.gif ypac pirmosios dvi

visai smagiai surikiuota viskas  mirksiukas.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
dekui uz komentarus mano bobulei smile.gif

kodel taip neaktyviai vyksta komentavimas pagauk judesi ND g.gif ir ATOSTOGU albume tustuma verysad.gif
Atsakyti
Man neiseina komentuoti blush2.gif nes plius minus foto techniskai geros, liko tik siuzetus idomesnius paieskoti wink.gif turiu ir favorites jau. Kazkaip reikia dabar savo fantazija ijungti kad sudalyvauti ax.gif
Atsakyti
O, man 2 patiko, ta šviesa nereali! thumbup.gif
Atsakyti
ačiū labai už komentarus mano foto smile.gif

QUOTE(O @ 2009 06 24, 00:27)
Kad nemirtu tema ir kad neprarasti tonusa (jei dar toks yra)indesiu foto kritikai
Nukapota ranka, zinau, bet man ji netrukdo, o kaip jums?

pirmoj foto toks jausmas, kad veiksmas čia pat ir dabar, atrodo, mergaitė tuoj pakils ir nueis smile.gif
antroj faina šviesa, gražiai pasišiaušusios ir puokštė ir mergytė smile.gif
trečioji graži šeimos albumui smile.gif

noriu paklaust, kaip ši foto g.gif kai fotkinau, daugiau nesistengiau sutalpint, ir dabar, man pačiai žiūrint, vaiko daugiau netrūksta. bet gal tik man g.gif

pasitikėjimas..
user posted image
Atsakyti
Is paskutiniu idetu man labiausiai patiko Degutes zolinejimai. wub.gif O vaiko man, zinok, irgi netruksta. Nors sita paskutine foto tai gal man meziau idomi... blush2.gif
Dar itin isimine Zitlali papasakota istorija, tokios prasmingos kalbancios akimirkos.

Imetu jusu tarsymui kelis portretukus.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nikke, vidurinio portreto man spalvos labai negeros schmoll.gif

patinka pirmasis 4u.gif
Atsakyti
Nikke, man irgi pirmoji foto patinka, ir spalvos ir zvilgsnis 4u.gif Antroje sutinku su Sea, del spalvu, o del 3 sunku ka pasakyti, tiesiog nekabina

Degute, kai pamaciau pagalvojau kad norisi daugiau to zmogucio, o kuo daugiau ziuriu, tuo labiu patinka butenmt sitas variantas

As vel su foto bigsmile.gif
ar labai trukdo zmogutis antrame plane? Nes man asmeniskai labai patinka pirmas planas, bet vat del antro sunku apsispresti
user posted image

cia vel sviesa blush2.gif o kaip pati foto, ar turi ka nors savyje?
user posted image

nu ir paskutine siai dienai biggrin.gif
Spliakst
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 25 birželio 2009 - 00:05
Sveikos,

Manau, kad rašau tinkamoje temoje. Norime pirkti veidrodinį fotoaparatą, bet kol kas neturiu supratimo, į ką reikia atkreipti dėmesį, kokie parametrai yra reikšminiai, kokie gamintojai yra labiausiai vertinami, kokia yra optimali kaina ir pan. ax.gif Ar patarsit?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 06 25, 01:33)
Sveikos,

Manau, kad rašau tinkamoje temoje. Norime pirkti veidrodinį fotoaparatą, bet kol kas neturiu supratimo, į ką reikia atkreipti dėmesį, kokie parametrai yra reikšminiai, kokie gamintojai yra labiausiai vertinami, kokia yra optimali kaina ir pan. ax.gif Ar patarsit?

Šitas neblogas straipsnis smile.gif
http://www.mikasbink...hp?article=dslr

Nikke, pirma geriausia, antroje tikrai spalvos nekokios... ax.gif
Degute, nu man ir netrūksta smile.gif
O, antra patinka, šviesa graži, mergaitė susikaupus žingsniuoja per žoles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 25 birželio 2009 - 08:41
Sveiki visi smile.gif
Ačiū visiems komentatoriams, kontrastą padidinau smile.gif Inc, mergatė tikrai verkė smile.gif įrodymų žinoma neturiu smile.gif iš turimų nuotraukų atrinkau mano manymu aštriausią žvilgznį.
Degutė, man irgi atrodo kad nuotraukos kartu sukuria istorija.
Boruzka, patiko Jūsų su Zitlali darbelis, įstrigo kadras purvinų mergaitės keliukų
O, labiausia patiko 2 nuotrauka, šviesa nuostabi
Degute, o man trūksta galvos
Nikkė, pirmas portretukas patinka, antro šviesa patinka, bet spalvos nelabai
O, antras planas tikrai patraukia mano dėmesį . 2 foto patinka šviesa.

Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 06 25, 00:48)

man si labiausiai smile.gif
pirma irgi gerule,bet tas antras vaikutis kazkaip vagia demesi unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 25 birželio 2009 - 10:40