Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 10, 15:00)
Noriu kritikos siai foto del grudo, ar jis labai cia baisus g.gif

grudas nebaisus ax.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 07 10, 16:50)

Zinok patinka man ta Tavo aguona kazkaip smile.gif

bigsmile.gif dekui

QUOTE(Degutė @ 2009 07 10, 17:44)
tokia visa plevesuojanti smile.gif patiko.

aciu 4u.gif
QUOTE(Amise @ 2009 07 10, 21:31)

blink.gif koks grozis wub.gif

Sea, idomi foto smile.gif o spalvota negeriau butu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 07 10, 22:31)
užteks tiek?  biggrin.gif

oho blink.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 11, 06:36)
Love is ...

kazkaip suspausta ir labai kampe atrodo ir pirmiau norisi,kad zvilgsnis i moteri kryptu (t.y. sukeisti vietomis)
Atsakyti
ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Skelbiami ''Atostogu'' nugaletojai !
darbu nebuvo gausu,bet visi gavo balu bigsmile.gif

first.gif neišdildomi įspūdžiai = šaunios atostogos 34 balsai
user posted image

second.gif Šlapia vasara 30 balsu
user posted image

third.gif dalijasi :
popietinis tingulys.... 27 balsai
user posted image
ir apie ka gi ta knyga? 27 balsai
user posted image

4 vieta Gera kai niekur nereikia sukubėti, gali sau gulėti ir svajoti ... 15 balsu
5 vieta poilsis kaip kelionių kataloge 13 balsu
6 vieta Ech..., kaip noris atgalios 8 balsai
7 vieta dalijasi Bekelės mėgėjų atostogos ir spindulio draugijoje po 5 balsus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 11 liepos 2009 - 08:21
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 10, 17:50)
*O zinokit kas Leeeenkojoj su aguonom darosi!  bigsmile.gif Kai moškių paupy! Neisivaizduojamas grozis, gaila jog vaziavom 3 ekipazais vorele, tai niekas nebutu varginesis vis stoti del manes  verysad.gif  O va lt niekur tokio grozio nemaciau, vos viena kita aguona

**Labai biggrin.gif

* reikejo visiems alaus pazadeti biggrin.gif
** tongue.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 07 10, 18:44)
*važiuosiu ir aš ryt į tą pusę porai savaičių, dairysiuosi aguonų  ax.gif
tokia visa plevesuojanti smile.gif patiko.
pirma labiausiai smile.gif bet plauko tai nereikia. trečioj norėtusi, kad tas šviesos spindulys truputį aukščiau eitų  ax.gif ir dar norėtusi daugiau vietos į dešinę pusę.
a čia fainai taip smile.gif
**ne, nebaisus smile.gif

* jei uzmatysi duok zinoti bigsmile.gif
**aciu

QUOTE(Amise @ 2009 07 10, 22:31)
užteks tiek?  biggrin.gif
user posted image

wub.gif grozybe

QUOTE(Valetta @ 2009 07 11, 08:00)
grudas nebaisus  ax.gif

aciu

QUOTE(ediper @ 2009 07 11, 09:17)
Skelbiami ''Atostogu'' nugaletojai !

SVEIKINAM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as nugaletojas 4u.gif

itariu, kad pirmos vietos autore Jurina galetu buti ax.gif net nezinau kodel taip galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
Teko pirma karta fotografuoti koncerta, apsvietimas buvo tragiskas verysad.gif blykstes neturejau... keli kadrai...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas hi.gif
kadangi paprasčiausia yra kreiptis forumuose lietuvių kalba, tai nusprendžiau jus pakalbinti smile.gif
turiu tokią problemą, kad Fujifilm'e niekaip nesuprantu užakto paleidimo nustatymo principų. Skaičiau kelias pamokas, pastebėjimus apie fotografavimo nustatymus, bet niekas nepaaiškino nuo a iki z. Jau ir galvojau, kad mano fotikas ne toks, be tos funkcijos, nu bet kad regis su ta unsure.gif instrukcijoje parašyta, kad paleidimo greitis nuo 4 s. iki 1/4000 g.gif tik niekaip nesuprantu kaip reikia tą nustatyti... doh.gif
Čia iš forumo atsiųstoje pamokoje lietuvių kalba kažką bandžiau suprasti, bet sunkiai, toks vaizdas, kad ten mintyse reikia dauginti ar dalinti ar kaip? unsure.gif
nes mano fotikas nerodo jokių 1/60 s, 1/100 s ar pan. aš randu tik 1, 2, 3, 4... 10, 50, 100... ir dar į kitą pusę sukant ratuku 1", 2"... na ir diafragma f2, f4...

tai kame čia šaknys gali būti? unsure.gif būčiau žiauriai nerealiai dėkinga tam, kas man paaiškintų, jei tik įmanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 11, 11:27)
* reikejo visiems alaus pazadeti biggrin.gif
Ir kaip as anksciau apie tai nepagalvojau doh.gif simtas zlotuku ir zhe gal koki gera kadra buciau atsivezus biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 11, 12:06)
Teko pirma karta fotografuoti koncerta, apsvietimas buvo tragiskas verysad.gif blykstes neturejau... keli kadrai...
visai neblogai kaip beblykstes smile.gif kokybes uztenka. bet kadrai be gyvybes man tokie smile.gif
Atsakyti
kazkur is Vilniaus i Panevezi vaziuojant pakeliui yra aguonu didziuliiis laukas wub.gif Tevai buvo trumpam sustoje dukryte fotografavo......
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 11, 11:06)

visai neblogai, tiksliau visai gerai 4u.gif tikrai nesugebeciau geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 11, 11:40)
visai neblogai kaip beblykstes smile.gif kokybes uztenka. bet kadrai be gyvybes man tokie smile.gif

aha, ... reportazas... cool.gif

Vicious Vici, nusistatyt ant AV ten prioritetas islaikymo. O tie skaiciukai 1,2,...50, 100 ir bus greiciausiai tas pats kas 1/50 ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 07 11, 11:49)
visai neblogai, tiksliau visai gerai  4u.gif tikrai nesugebeciau geriau  blush2.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 07 11, 10:49)
kazkur is Vilniaus i Panevezi vaziuojant pakeliui yra aguonu didziuliiis laukas  wub.gif Tevai buvo trumpam sustoje dukryte fotografavo......

taip, yra, nerealiai didelis ir tankus aguonų miškas yra važiuojant iš Vilniaus pro Panevėžio aplinkelį link Šiaulių, Rygos nusukimo. ten WOW kokios aguonos..smile.gif

Vasaraite, kokybė labai nebloga, spalvos visai mielos, bet.. nepatinka turinys.. jis joks.. "katinai" ir tiek wink.gif))
iki reportažo tikrai netempia.. iš Tavo atsakymo supratau, kad jei kadrai be gyvybės, tai reportažas? nors yra atvirkščiai - reportažas yra gyviausias įmanomas fotografijos žanras..smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 11 liepos 2009 - 11:26