Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Jeliuk, sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 13:11)
biggrin.gif
tas juodas pagalys make up yra teptukas

tai noretusi ta pagali aiskiau matyti rolleyes.gif kad tikrai ten teptukas ax.gif
dar mergina pievoje patiko 4u.gif ir su karve linksma biggrin.gif

Pupeliuko antroji su aguonomis faina rolleyes.gif

dedu ir as savo aguona blush2.gif
viena is paskutiniuju...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 10, 12:59)

As ir ieskau aguonu lauko, tik, kad Lt jos uzdraustos cool.gif tai darzelyje kelias auginuos, vesiuos kur i pieva ir ikomponuosiu lotuliukas.gif

laukines neuzdraustos, nes aniem pilieciam nieko ner, ka is ju imt tongue.gif siaip aguonos jau i zydejimo pabaiga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 10, 14:09)
Dėl apšvietimo, tai praktiškai visos žolės fotografuotos anksti ryte, kai saulė labai žemai ir praktiškai visad prie šviesą, tai gal dėl to taip. Kažkaip ir aš pastebėjau, kad šviesa labai jau nyki. Na bandysiu dar ir kitaip. Viskas fotografuota su f2,8 diafragma.

nenori kokius f 5.6 pabandyt?
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 14:11)
biggrin.gif
tas juodas pagalys make up yra teptukas
kaip tik dabar ir sedziu white smoke studio  puslapyje,engagement porfolio ziuriu biggrin.gif
Jeliuk, maciau VV darbus ir kudroje ir zurnale,labai labai patiko wub.gif

išdursi akį su juo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Valetta,2009 07 10, 14:20]
Jeliuk, sveika prisijungusi 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 10, 14:29)

išdursi akį su juo biggrin.gif

biggrin.gif

tiesa,noriu taves paklaust. man labai patiko tavo nuotraukos su fish eye darytos, ten kur suoliukas parke, ar ten juosta ar skaitmena daryta? ir tos is sventes nuotraukos,jos su skaitmena? pabandziau fish eye ant savo cropinto fotiko,tai is vis jokio efekto schmoll.gif
Atsakyti
Hmm, Bite, gal reikia biggrin.gif sergu mažo DOF liga, tai ir naudoju tik tokią diafragmą, na reiks savaitgalį biški daugiau pažaist.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 14:35)

tiesa,noriu taves paklaust. man labai patiko tavo nuotraukos su fish eye darytos, ten kur suoliukas parke, ar ten juosta ar skaitmena daryta? ir tos is sventes nuotraukos,jos su skaitmena?  pabandziau fish eye ant savo cropinto fotiko,tai is vis jokio efekto schmoll.gif

visur skaitmena smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 10, 14:40)
visur skaitmena  smile.gif

o koks pas tave aparatas? pilnakadris?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 14:42)
o koks pas tave aparatas? pilnakadris?

kur jau pilnakadris irnesakyk.gif mano senukas Nikon D50 smile.gif
Atsakyti
Na dedu as tokia nedidele portretu serija, noriu ispeti, kad nera labai jau sudetingu pozu, kadangi panele 8 nestumo menesi smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 10, 14:01)
tai, kad ištisi laukai žydi  biggrin.gif ar bent jau žydėjo

Prie KL niekur nemaciau verysad.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 14:05)
Vasaraite,tai parasyk email atsiusiu mirksiukas.gif

bigsmile.gif eglute10etahotmail.com Labai labai aciu wub.gif O man tas teptukas butent toki prieskoni duotai tai foto rolleyes.gif

Jeliukas, labiausiai ketvirta man patinka, pirmoje plauka nuklonuociau nuo veido, nes labai i akis krenta, trecios apsvietimas man nelabai, paskutine linksma tokia, o antra nelabai kabina 4u.gif

Blond klausimas blush2.gif Prisiregistravau flicke ir noriu per ten deti cia nuotraukas ir nesigauna, SM raso negalima kazko, gal pasidalintumet kuri kaip kelti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 07 10, 14:20)
dedu ir as savo aguona  blush2.gif
viena is paskutiniuju...

wub.gif grozis, tik gal kito kampo man noretusi g.gif
Atsakyti
Vasaraite Aciu, del to plauko svrsciau ir as, bet palikau visgi g.gif Reikes pabandyti nuimti, o man kaip tik tas saules spindulis idomiai pasirode kazkaip toj 3 ax.gif g.gif Nu cia ta pati tik jau kitos nuotaikos ir apimtys;)
user posted image

Kas cia gali buti, man Photosope fotke ryskiau daug atrodo, kai ikeliu i neta pasidaro daug blankesne, kaip kazin ant popieriaus gautusi g.gif
Atsakyti