Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ateinu pasitarti del ryskumo g.gif zodziu nesuprantu, kodel man nepavyksta jo isgauti, pvz fotografuojant su kitiniu objekyvu, be statyvo, nes tokiais momentais tiesiog nespeji jo issitraukti ...ir taip jau gera menesi su Af fotografuoju g.gif

kaip jums ryskumas konkreciai sitoje nuotraukoje ?

user posted image

Jauciu geriausia ka man yra pavyke isgauti buvo sitoje nuotraukoje

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 10 liepos 2009 - 09:22
Boruzka, labai jau tamsi ta gandro foto, man tas pirmiausia krito i akis.

Sea, o man visai patinka paskutine foto smile.gif manau, tai merginai irgi patiks blush2.gif o laiskeli gavau, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 10, 10:17)
Maisa nuo lieto kaip pastebejau ir paciai nesunku pasisiust is kokio tankesnio pamusalo smile.gif

o kaip tada su nustatymų pasižiūrėjimu ir akute? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 07 10, 11:20)
kaip jums ryskumas konkreciai sitoje nuotraukoje ?
Na su kitiniuman prie f3,5 apsiniaukusiu oru tokia nuotrauka ir gautusi, neryski smile.gif manau normalu. Gal galima exif suzinoti?

QUOTE(Amise @ 2009 07 10, 11:39)
o kaip tada su nustatymų pasižiūrėjimu ir akute?  g.gif
neblogas linkas cia ziuriu biggrin.gif bet nemoku kitaip ax.gif
http://cgi.ebay.co.u...alenotsupported
Zodziu kaip pvz cia, tai labia paprastai padaryta, tikiu kad neprilygta tam, ka Tu turi smile.gif bet siaip isivaizduoju rankoves tipo gamini, apacioj galetu buti lipuckos, forma eitu palei fotoaparata. galima ir celofano tipo audini priekyje prisiuti kad apsaugoti ekraneli. Na as manau, kad cia ne suknele, tikrai ner sunku pasigamint smile.gif
Atsakyti
Aš toliau fotografuoju žoles biggrin.gif komentarai?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 10, 12:08)
Aš toliau fotografuoju žoles biggrin.gif komentarai?
Paskutine labiausiai smile.gif
O ar cia taip fotikas piesia, ar tiek kiek as maciau Tavo zolyneliu tai jie apsiniaukusia diena fotografuoti? Kzkaip niekur nematau apsvietimo.
Nors dabar pergalvojau, matyt jb jis maciau juntamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 10 liepos 2009 - 10:28
aciu uz kritika ir nuomones 4u.gif
Vasaraite,jei vis dar patiks leisk zinoti mirksiukas.gif

Pupeliuk, paskutine patiko 4u.gif
Papildyta:
Boruzka,pirmoji tikrai tamsi foto, bet neatrodo,kad neryski, man normaliai 4u.gif
o antroje man kontrasto atrodo labai daug, ir sharpo, parodyk originalo ryskuma 4u.gif
Atsakyti
man Pupeliuko aguonos, apacioj tas raudonas plemas biski didokas, bet wub.gif kur jus aguonu randat, man irgi reik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 10 liepos 2009 - 12:12
Puke, buvo salia Birstono,bet nebeliko man atrodo aguonu smile.gif o kitu vietu nezinau,bet jei uzmatysiu pasakysiu mirksiukas.gif

Dar viena parodysiu foto smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 10 liepos 2009 - 12:27
Sea man Make Up, kur pievojeir kamuoliukas labai, ir ta kur su geltona gele irgi 4u.gif
Papildyta:
[quote=boruzka,2009 07 10, 10:20]
ateinu pasitarti del ryskumo g.gif zodziu nesuprantu, kodel man nepavyksta jo isgauti, pvz fotografuojant su kitiniu objekyvu, be statyvo, nes tokiais momentais tiesiog nespeji jo issitraukti ...ir taip jau gera menesi su Af fotografuoju g.gif

Man kur jb tai irgi noretusi originala pamatyti ir dar kliuna raukles ant kakto, noretusi, kad ji nebutu susiraukus g.gif
Atsakyti
aciu Jeliuk 4u.gif
Atsakyti
Si savaitgali irgi fotkinau rugiu laukuose, tik dar nesutvarkius foto smile.gif
Ir vietuj karves panasia turiu su arkliu biggrin.gif Kai sutvarkysiu idesiu butinai smile.gif
Atsakyti