ateinu pasitarti del ryskumo zodziu nesuprantu, kodel man nepavyksta jo isgauti, pvz fotografuojant su kitiniu objekyvu, be statyvo, nes tokiais momentais tiesiog nespeji jo issitraukti ...ir taip jau gera menesi su Af fotografuoju
kaip jums ryskumas konkreciai sitoje nuotraukoje ?
Jauciu geriausia ka man yra pavyke isgauti buvo sitoje nuotraukoje
Boruzka, labai jau tamsi ta gandro foto, man tas pirmiausia krito i akis.
Sea, o man visai patinka paskutine foto manau, tai merginai irgi patiks o laiskeli gavau, aciu
Sea, o man visai patinka paskutine foto manau, tai merginai irgi patiks o laiskeli gavau, aciu
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 10, 10:17)
Maisa nuo lieto kaip pastebejau ir paciai nesunku pasisiust is kokio tankesnio pamusalo
o kaip tada su nustatymų pasižiūrėjimu ir akute?
QUOTE(boruzka @ 2009 07 10, 11:20)
kaip jums ryskumas konkreciai sitoje nuotraukoje ?
Na su kitiniuman prie f3,5 apsiniaukusiu oru tokia nuotrauka ir gautusi, neryski manau normalu. Gal galima exif suzinoti?QUOTE(Amise @ 2009 07 10, 11:39)
o kaip tada su nustatymų pasižiūrėjimu ir akute?
neblogas linkas cia ziuriu bet nemoku kitaip http://cgi.ebay.co.u...alenotsupported
Zodziu kaip pvz cia, tai labia paprastai padaryta, tikiu kad neprilygta tam, ka Tu turi bet siaip isivaizduoju rankoves tipo gamini, apacioj galetu buti lipuckos, forma eitu palei fotoaparata. galima ir celofano tipo audini priekyje prisiuti kad apsaugoti ekraneli. Na as manau, kad cia ne suknele, tikrai ner sunku pasigamint
Aš toliau fotografuoju žoles komentarai?
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 10, 12:08)
Aš toliau fotografuoju žoles komentarai?
Paskutine labiausiai O ar cia taip fotikas piesia, ar tiek kiek as maciau Tavo zolyneliu tai jie apsiniaukusia diena fotografuoti? Kzkaip niekur nematau apsvietimo.
Nors dabar pergalvojau, matyt jb jis maciau juntamas
man Pupeliuko aguonos, apacioj tas raudonas plemas biski didokas, bet kur jus aguonu randat, man irgi reik
Sea man Make Up, kur pievojeir kamuoliukas labai, ir ta kur su geltona gele irgi
Papildyta:
[quote=boruzka,2009 07 10, 10:20]
ateinu pasitarti del ryskumo zodziu nesuprantu, kodel man nepavyksta jo isgauti, pvz fotografuojant su kitiniu objekyvu, be statyvo, nes tokiais momentais tiesiog nespeji jo issitraukti ...ir taip jau gera menesi su Af fotografuoju
Man kur jb tai irgi noretusi originala pamatyti ir dar kliuna raukles ant kakto, noretusi, kad ji nebutu susiraukus
Papildyta:
[quote=boruzka,2009 07 10, 10:20]
Man kur jb tai irgi noretusi originala pamatyti ir dar kliuna raukles ant kakto, noretusi, kad ji nebutu susiraukus
Si savaitgali irgi fotkinau rugiu laukuose, tik dar nesutvarkius foto
Ir vietuj karves panasia turiu su arkliu Kai sutvarkysiu idesiu butinai
Ir vietuj karves panasia turiu su arkliu Kai sutvarkysiu idesiu butinai