QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 09, 16:48)
aš tai turiu tą brangesnįjį ir tikrai nesigailiu tik va minusas būtų kad ta plėvelė viduj pradeda rasot nuo šiltų rankų, tai būna kad ne visada matos
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 09, 16:04)
buna visu nezinau, bet Leicos noctilux 50mm f0,95. Kaina apie 30 000 Lt
Na nezinau, mums destytojas taip sake, kad 1.2 viskas, predelas
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 09, 18:02)
tai daugiau tuo destytoju netikek
*aciu, nu nepigiai mano pora rezisuriniu portretu apsieis
** radau viena psl [url=http://dfarkas.blogspot.com/2009/05/shooting-with-new-
geras, nieko sau, tai destytojas mus apgavo, arba nepapildo savo ziniu dezute jau senai
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 09, 17:02)
tai tas f0,95 lyg tais neperseniausiai išleistas (ne šviežias bet ir ne senas). Bet kai laikas taip greit bėga, tai galiu truputuką ir klysti
o kas jum dėsto?
QUOTE(Amise @ 2009 07 09, 16:55)
aš tai turiu tą brangesnįjį ir tikrai nesigailiu tik va minusas būtų kad ta plėvelė viduj pradeda rasot nuo šiltų rankų, tai būna kad ne visada matos
Is kur tiek graziu arkliu? Cia jusuzirginas gal?
QUOTE(Amise @ 2009 07 09, 16:55)
radau ebay toki, kazin pakankamai butu, nesinori man labai daug i ta apsauga investuot, juolab, kad dar net nebandziau per lietu fotografuot, gal nepatiks slapti
apsauga nuo lietaus
ir va dar toks
apsauga nuo lietaus
Papildyta:
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 09, 17:05)
geras, nieko sau, tai destytojas mus apgavo, arba nepapildo savo ziniu dezute jau senai
Jeliukas, o pas koki destytoja lankei?
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 09, 17:07)
tai kad pries ji jau seniai seniai su f1 skyle tas modelis ejo..
gali būt. Kai leica man nežemiškas ir nepasiekiamas fotoaparatas tai labai ir nesidomiu dar kai atmintis labai "ilga"
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 09, 17:09)
Is kur tiek graziu arkliu? Cia jusuzirginas gal?
deja, savo net žirgo neturiu Čia draugų, pažystamų ir šiaip kitų žirgynų arkliukai
Lankiau Kalvariju g. prie Minimos, Mindaugas vardas
Papildyta:
Ech, gaila jau norejau prisiprasyti pafotkinti
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2009 07 09, 17:16)
gali būt. Kai leica man nežemiškas ir nepasiekiamas fotoaparatas tai labai ir nesidomiu dar kai atmintis labai "ilga"
deja, savo net žirgo neturiu Čia draugų, pažystamų ir šiaip kitų žirgynų arkliukai
Ech, gaila jau norejau prisiprasyti pafotkinti
O labai jau gali kazkas atsitikti kad ir kazkiek suslaptu fotikas?