Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

* kur jus cia busit pajury? as nuo liepos 25 ilsesiuos, bet busim visa savaite .Liepos 25,26 Klaipedoje Europiadoje, ziuresim festivalio uzdaryma, kazkuriom dienom Neringa ...
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 09, 16:48)
*aciu, nu nepigiai mano pora rezisuriniu portretu apsieis blush2.gif  doh.gif

aš tai turiu tą brangesnįjį ir tikrai nesigailiu smile.gif tik va minusas būtų kad ta plėvelė viduj pradeda rasot nuo šiltų rankų, tai būna kad ne visada matos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 09, 16:04)
buna smile.gif visu nezinau, bet Leicos noctilux 50mm f0,95. Kaina apie 30 000 Lt  lotuliukas.gif

Na nezinau, mums destytojas taip sake, kad 1.2 viskas, predelas
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 09, 18:02)

tai daugiau tuo destytoju netikek smile.gif
Atsakyti

*aciu, nu nepigiai mano pora rezisuriniu portretu apsieis blush2.gif doh.gif
** radau viena psl [url=http://dfarkas.blogspot.com/2009/05/shooting-with-new-

geras, nieko sau, tai destytojas mus apgavo, arba nepapildo savo ziniu dezute jau senai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 09, 17:02)

tai tas f0,95 lyg tais neperseniausiai išleistas rolleyes.gif (ne šviežias bet ir ne senas). Bet kai laikas taip greit bėga, tai galiu truputuką ir klysti ax.gif

o kas jum dėsto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 07 09, 18:06)
tai tas f0,95 lyg tais neperseniausiai išleistas  rolleyes.gif  (ne šviežias bet ir ne senas). Bet kai laikas taip greit bėga, tai galiu truputuką ir klysti  ax.gif

tai kad pries ji jau seniai seniai su f1 skyle tas modelis ejo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 07 09, 16:55)
aš tai turiu tą brangesnįjį ir tikrai nesigailiu  smile.gif tik va minusas būtų kad ta plėvelė viduj pradeda rasot nuo šiltų rankų, tai būna kad ne visada matos  biggrin.gif

Is kur tiek graziu arkliu? Cia jusuzirginas gal? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 07 09, 16:55)
aš tai turiu tą brangesnįjį ir tikrai nesigailiu  smile.gif tik va minusas būtų kad ta plėvelė viduj pradeda rasot nuo šiltų rankų, tai būna kad ne visada matos  biggrin.gif

radau ebay toki, kazin pakankamai butu, nesinori man labai daug i ta apsauga investuot, juolab, kad dar net nebandziau per lietu fotografuot, gal nepatiks slapti biggrin.gif

apsauga nuo lietaus
ir va dar toks g.gif
apsauga nuo lietaus
Papildyta:
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 09, 17:05)
geras, nieko sau, tai destytojas mus apgavo, arba nepapildo savo ziniu dezute jau senai lotuliukas.gif

Jeliukas, o pas koki destytoja lankei?
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 09, 17:07)
tai kad pries ji jau seniai seniai su f1 skyle tas modelis ejo.. smile.gif

gali būt. Kai leica man nežemiškas ir nepasiekiamas fotoaparatas tai labai ir nesidomiu blush2.gif dar kai atmintis labai "ilga" biggrin.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 09, 17:09)
Is kur tiek graziu arkliu? Cia jusuzirginas gal? ax.gif

deja, savo net žirgo neturiu smile.gif Čia draugų, pažystamų ir šiaip kitų žirgynų arkliukai ax.gif
Atsakyti
Lankiau Kalvariju g. prie Minimos, Mindaugas vardas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2009 07 09, 17:16)
gali būt. Kai leica man nežemiškas ir nepasiekiamas fotoaparatas tai labai ir nesidomiu  blush2.gif  dar kai atmintis labai "ilga"  biggrin.gif
deja, savo net žirgo neturiu  smile.gif  Čia draugų, pažystamų ir šiaip kitų žirgynų arkliukai  ax.gif

Ech, gaila jau norejau prisiprasyti pafotkinti blush2.gif
Atsakyti
O labai jau gali kazkas atsitikti kad ir kazkiek suslaptu fotikas? g.gif
Atsakyti