Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 07, 18:26)
Keletas foto is mano savaitgalinio fotografavimo g.gif 

user posted image

xe xe, kaip tik tuo metu tam laive sėdėjo dar 4 fotografukai ir gurkšnojo arbatą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 08, 19:29)
Ei chebra, kas fotkina su tokiais nevykeliais kaip Nikon D40, D40x D60, ar matet, kad yra? http://www.efoto.lt/...kor_35mm_f_1_8g

fotknu su tuo nevykeliu ir turiu sita objektyva jau nuo kovo men lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 07 09, 09:05)
fotknu su tuo nevykeliu ir turiu sita objektyva jau nuo kovo men lotuliukas.gif
RImc? bigsmile.gif Ir kaip atsiliepimai? ka gero, blogo galetumei pasakyti? ar verta det ant tokiu nevykeliu? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noreciau prisijungti prie Jusu foto kompanijos 4u.gif
Esu ir Kudroje: http://fotokudra.lt/aut.php?aut=2870
Kaip pas Jus cia viksas vyksta? Kur dedate darbus vertinimui ir patarimams? Tiesiog temoje ar kaip? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 09, 09:28)
RImc?  bigsmile.gif  Ir kaip atsiliepimai? ka gero, blogo galetumei pasakyti? ar verta det ant tokiu nevykeliu? biggrin.gif

nzn, gal as nemoku fotkyt, bet pvz fotkinant veida, prie 1,8 tik viena akis buna fokuse, kita jau plaukia doh.gif veidus prie 2,5-2,8 fotkinu, tada normaliai. bet siaip as juo labai labai patenkinta wub.gif sviesus, spalvos grazios, bokhen grazus. nevykelis dar pakenciamas su tokiu obj wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 07 09, 10:47)
nzn, gal as nemoku fotkyt, bet pvz fotkinant veida, prie 1,8 tik viena akis buna fokuse, kita jau plaukia doh.gif veidus prie 2,5-2,8 fotkinu, tada normaliai. bet siaip as juo labai labai patenkinta wub.gif sviesus, spalvos grazios, bokhen grazus. nevykelis dar pakenciamas su tokiu obj wub.gif  biggrin.gif

Man irgi buvo tas pats, tik viena akis fokuse, kai fotkinau 1.8 50 mm su D40 Nikon, tai turbut ir fotiko ir objektyvo buvo problema, objektyvas netyrejo motoriuko, tai fokusas rankinis, o fotikas gal dar turejo kokiu kitu trukumu, matrica silpna ar pan, nezinau, siaip techniskai dar neesu labai jau prasisvietus ax.gif Bet kazka zinau is praktikos. Kai pakeiciau fotika i D300, tai iskart abidvi akis atsirado ir prie 1.8 ir buvau isnuomavus 1.4 objektyva, super thumbup.gif
Atsakyti
Jeliuk, sveika prisijungus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 09, 10:53)
Jeliuk, sveika prisijungus thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 09, 10:46)
Sveiki,
Noreciau prisijungti prie Jusu foto kompanijos 4u.gif 
Esu ir Kudroje: http://fotokudra.lt/aut.php?aut=2870
Kaip pas Jus cia viksas vyksta? Kur dedate darbus vertinimui ir patarimams? Tiesiog temoje ar kaip? ax.gif  g.gif

Sveika prisijungusi smile.gif nuotraukas dedame ir aptarinejame temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia pasizureti, gal ka is foto kudroje atpazinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 09, 11:10)
Reikia pasizureti, gal ka is foto kudroje atpazinsiu smile.gif

Sveika smile.gif

Manau, tikrai rasi pazistamu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 07 09, 11:47)
nzn, gal as nemoku fotkyt, bet pvz fotkinant veida, prie 1,8 tik viena akis buna fokuse, kita jau plaukia doh.gif veidus prie 2,5-2,8 fotkinu, tada normaliai. bet siaip as juo labai labai patenkinta wub.gif sviesus, spalvos grazios, bokhen grazus. nevykelis dar pakenciamas su tokiu obj wub.gif  biggrin.gif
Nu kam idomiai g.gif siaip normalu, siaura ryskumo zona, dar tuo labiau jei zmogus truputi profiliu o ne frontaliai tai ir plaukia ta akis. Na bet vienu zodziu ikalbejai, pradedu taupyt piniga bigsmile.gif
Atsakyti