Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Kad nemirtu tema ir kad neprarasti tonusa (jei dar toks yra)indesiu foto kritikai
Nukapota ranka, zinau, bet man ji netrukdo, o kaip jums?
user posted image

user posted image

user posted image

Patiko Boruzkos klipukas, visos foto. Dainos negirdejau, dazniausiai tingiu ijunginet garsa blush2.gif

Degute, foto viena be kitos nesiziuri, darosi eilinemis, o kartu sukuria istorija. Prie ko prikibti nezinau, gal prie tu 2 smilgu antrame plane, kazko tai jos mane nervina biggrin.gif (pirmoje foto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 23 birželio 2009 - 23:32
Labai patiko Degutes "pievos" ax.gif

O,
Pirma- nu man tas pakausiukas neinformatyvus biggrin.gif Matau mazycius pirstukus tyrinejancius kazka, bet visgi pakausis pirma krenta i akis ax.gif
Antra- SUPER thumbup.gif Patinka kaip saule zaidzia mazyles blakstienose wub.gif ir plaukuciuose. Labai wub.gif
Trecia- net nezinau...zvilgnis koketiskas lyg gerai pagautas, bet paciam kadrui kazko truksta. Gal bliku akytese...gal tas isdeges desinysis kampas trukdo, nu nzn. nejauciu to kadro.
Atsakyti
Aciu Ca-girl, taip ir galvojau kad mamiskai ziuriu biggrin.gif pirmoje zemuoge nuskine biggrin.gif Veliau dar idesiu foto kritikai, tik tas RAW doh.gif neturiu jiegu atsisakyti jo
Atsakyti
Degute, patiko man tavo paskutines dvi thumbup.gif

O,man antra labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 06 24, 00:27)
Kad nemirtu tema ir kad neprarasti tonusa (jei dar toks yra)indesiu foto kritikai

man antra labai labai patinka
del 1 ir 3 drinks_cheers.gif su C-girl smile.gif bet...vis delto....ech kaip noreciau,kad musu seimos albume butu tokios kokybes kadrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 23, 11:59)

bigsmile.gif kiek graziu kadru thumbup.gif pasidarbavote

QUOTE(Degutė @ 2009 06 23, 14:18)

gerai cia kazkuri pastebejo, jog taip sudelioti kadrai daugiau sako, nei atskirai butu buve pateikti mirksiukas.gif

QUOTE(O @ 2009 06 23, 23:27)

jau sita kokia thumbup.gif wub.gif net alkune nukirsta ziurisi blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O - antra tai tikrai fantastiška wub.gif Man ta puokštė taip pažįstama iš vaikystės smile.gif ir saulė labai gražiai žaidžia :)Bet man ir trečia labai patinka smile.gif Tok koketiškas žvilgsnis thumbup.gif pradžioj norėjau sakyt kad centras kliūna, bet nei vieną šoną uždengus nesižiūri. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 23, 12:59)
mano ir Zitlali bendras darbelis  blush2.gif

http://www.youtube.c...h?v=WSYDhbrm8ts

gerai padirbejot mirksiukas.gif daug smagiu kadru thumbup.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 06 23, 15:18)
savotiška apžvalga smile.gif tik pas mane labai mirga balta spalva taip žiūrint.
vakar vakaro pabraidžiojimai smile.gif skaitmeną irgi kartais pravėdinu.

man patinka. tos vakarines spalvos kokios grazios bigsmile.gif ...zeme ir dangus

QUOTE(O @ 2009 06 24, 00:27)

man antroji patinka. ta saulute plaukuos ir siaip nuotaika jaucias mirksiukas.gif
Atsakyti
O. pirma nuotrauka keistoka, bet man labiausiai patinkanti. Tiksliau - labai patinka.. gera fotografija.

Degute. va taip. Pirma labai patiko, antra irgi, neskaitant poros smulkmeneliu. Paziurek Pupeliuk, as ziuriu i Degutes zoles ir menu viska kai tai matydavau.. tevo pasakas, zmones, kuriu jau nebera, kvapa ir garsa, kai tai budavo. O ir nufotografuota, net ne zoles, nors zoles matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 24 birželio 2009 - 11:04
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 20, 21:43)
.. nu ir stai trys pirmi kadrai is eiles is pirmos juosteles (nors ir tik iso 100, bet man labai maloniai ziurisi), taigi aciu ACIU smile.gif (tik islaikymas cia buvo del zemo iso 1/8 prie f2):

man trecioji ypac...patinka tas pusukis ir lape ir bendrai

QUOTE(Sea_ @ 2009 06 21, 23:40)

raizgalynas kaip reikiant biggrin.gif tik man noretus vaiskesniu spavu ir ypac raudonos

QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 00:07)
varlyte ar princas?

man kaires per daug nukirsta

QUOTE(c-girl @ 2009 06 22, 09:36)
Pamirsau pagirt sea "parselio" nuotrauka  As kazkuo panasia irgi turiu...

ujujui, kokie efektai lotuliukas.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 09:52)
kai jau taip foto uzderejo,tai ir rodau savo snapshotus 

smagiai thumbup.gif ypac pirmosios dvi

QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 09:59)
as parodysiu dar viena aguona biggrin.gif

grazi aguona, o spalvota negerai ziuris? man tas blyskumas nelabai

QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 10:48)
seniai ką nors rodžiau, tai išsitraukiau porą kadrų ir rodau, kaip namie vyrus auklėjam biggrin.gif taršykit 

faina...ir tie ratuku atsikartojimai thumbup.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 22, 10:51)
Šiuo metu labai žaviuosi Karl Blosfeldt.

man ir patinka mirksiukas.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 06 22, 13:22)
ar priimtina tokia šviesa?

sviesa, tai gera, o ir starzdaneles kokios fainos, bet man pats fotografavimo kampas nelabai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2009 06 22, 13:49)
tokia šviesa manau normali?

normali. tik kontrasto dar noris. o kodel ji su ta asarele? klausiu,nes neatrodo, kad mergyte verkus butu

QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 17:05)
dedu ir as viena kadra is miesto...kritika laukiama  rolleyes.gif

idomi moteris. apdirbimas svarstytinas biggrin.gif dar noris vos vos desines nukirpt. tada jai kairej vietos zvilgsniui gal pakaks, nes dabar lyg vos vos truksta? taip keistai tos "pagaliukines" kojytes... visiska priespriesa veidui

QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 18:02)
Valetta, simpatiska moteriske  mirksiukas.gif pas tave albume tas sendinimas ne toks intensyvus  g.gif jauciu cia sitas SM fonas nlb dera

as savaitgali irgi netinginiavau  smile.gif bet kazkaip tik sis kadras patiko  blush2.gif
tikiuosi neistampys lango,jei ka duokit zinoti  blush2.gif

visai smagiai surikiuota viskas mirksiukas.gif

QUOTE(lamella @ 2009 06 22, 19:42)
Kritikai.
Žinau, kad mergaitė per vidury, bet aš taip ir norėjau

bet man ja vis tiek noris i kaire panest ir zemyn paleist mirksiukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 06 22, 20:54)

ojeee thumbup.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 06 22, 21:57)
kad aš kitokios tokios žydrų akių ir ryžų plaukučių mergytės nesu mačiusi smile.gif  Inc gi rodo tik JB Emutės nuotraukas smile.gif

nerodo nerodo lotuliukas.gif vat imsiu ir paieskosiu kokia spalvota biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 22, 22:20)
o aaakyyyys akyyyys swoon.gif del tokiu - uzfotkinciau

mums iki jusu akyciu dar toli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 06 24, 01:27)
Kad nemirtu tema
As uz antra smile.gif tikrai smagi. o kitos 2 man eilines ax.gif
Atsakyti
Aciu visiems 4u.gif Man paciai - pirmoje yra istorija, labai malonu, kad ne tik as ja pamaciau, antra tiesiog grazi foto(kuri aisku man labai patinka bigsmile.gif ), o trecia - tiesiog portretas (neideciau cia, galvociau kad sedevras lotuliukas.gif doh.gif )

Ziuriu Inc nepatingejo praeita tema pakomentuoti thumbup.gif biggrin.gif as tai tingiu labai blush2.gif
Atsakyti