Kad nemirtu tema ir kad neprarasti tonusa (jei dar toks yra)indesiu foto kritikai
Nukapota ranka, zinau, bet man ji netrukdo, o kaip jums?
Patiko Boruzkos klipukas, visos foto. Dainos negirdejau, dazniausiai tingiu ijunginet garsa
Degute, foto viena be kitos nesiziuri, darosi eilinemis, o kartu sukuria istorija. Prie ko prikibti nezinau, gal prie tu 2 smilgu antrame plane, kazko tai jos mane nervina (pirmoje foto)
Labai patiko Degutes "pievos"
O,
Pirma- nu man tas pakausiukas neinformatyvus Matau mazycius pirstukus tyrinejancius kazka, bet visgi pakausis pirma krenta i akis
Antra- SUPER Patinka kaip saule zaidzia mazyles blakstienose ir plaukuciuose. Labai
Trecia- net nezinau...zvilgnis koketiskas lyg gerai pagautas, bet paciam kadrui kazko truksta. Gal bliku akytese...gal tas isdeges desinysis kampas trukdo, nu nzn. nejauciu to kadro.
O,
Pirma- nu man tas pakausiukas neinformatyvus Matau mazycius pirstukus tyrinejancius kazka, bet visgi pakausis pirma krenta i akis
Antra- SUPER Patinka kaip saule zaidzia mazyles blakstienose ir plaukuciuose. Labai
Trecia- net nezinau...zvilgnis koketiskas lyg gerai pagautas, bet paciam kadrui kazko truksta. Gal bliku akytese...gal tas isdeges desinysis kampas trukdo, nu nzn. nejauciu to kadro.
QUOTE(O @ 2009 06 24, 00:27)
Kad nemirtu tema ir kad neprarasti tonusa (jei dar toks yra)indesiu foto kritikai
man antra labai labai patinka
del 1 ir 3 su C-girl bet...vis delto....ech kaip noreciau,kad musu seimos albume butu tokios kokybes kadrai
QUOTE(boruzka @ 2009 06 23, 11:59)
kiek graziu kadru pasidarbavote
QUOTE(Degutė @ 2009 06 23, 14:18)
gerai cia kazkuri pastebejo, jog taip sudelioti kadrai daugiau sako, nei atskirai butu buve pateikti
QUOTE(O @ 2009 06 23, 23:27)
jau sita kokia net alkune nukirsta ziurisi
O - antra tai tikrai fantastiška Man ta puokštė taip pažįstama iš vaikystės ir saulė labai gražiai žaidžia :)Bet man ir trečia labai patinka Tok koketiškas žvilgsnis pradžioj norėjau sakyt kad centras kliūna, bet nei vieną šoną uždengus nesižiūri.
QUOTE(boruzka @ 2009 06 23, 12:59)
gerai padirbejot daug smagiu kadru
QUOTE(Degutė @ 2009 06 23, 15:18)
savotiška apžvalga tik pas mane labai mirga balta spalva taip žiūrint.
vakar vakaro pabraidžiojimai skaitmeną irgi kartais pravėdinu.
vakar vakaro pabraidžiojimai skaitmeną irgi kartais pravėdinu.
man patinka. tos vakarines spalvos kokios grazios ...zeme ir dangus
QUOTE(O @ 2009 06 24, 00:27)
man antroji patinka. ta saulute plaukuos ir siaip nuotaika jaucias
O. pirma nuotrauka keistoka, bet man labiausiai patinkanti. Tiksliau - labai patinka.. gera fotografija.
Degute. va taip. Pirma labai patiko, antra irgi, neskaitant poros smulkmeneliu. Paziurek Pupeliuk, as ziuriu i Degutes zoles ir menu viska kai tai matydavau.. tevo pasakas, zmones, kuriu jau nebera, kvapa ir garsa, kai tai budavo. O ir nufotografuota, net ne zoles, nors zoles matosi.
Degute. va taip. Pirma labai patiko, antra irgi, neskaitant poros smulkmeneliu. Paziurek Pupeliuk, as ziuriu i Degutes zoles ir menu viska kai tai matydavau.. tevo pasakas, zmones, kuriu jau nebera, kvapa ir garsa, kai tai budavo. O ir nufotografuota, net ne zoles, nors zoles matosi.
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 20, 21:43)
.. nu ir stai trys pirmi kadrai is eiles is pirmos juosteles (nors ir tik iso 100, bet man labai maloniai ziurisi), taigi aciu ACIU (tik islaikymas cia buvo del zemo iso 1/8 prie f2):
man trecioji ypac...patinka tas pusukis ir lape ir bendrai
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 21, 23:40)
aguonos
raizgalynas kaip reikiant tik man noretus vaiskesniu spavu ir ypac raudonos
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 00:07)
varlyte ar princas?
man kaires per daug nukirsta
QUOTE(c-girl @ 2009 06 22, 09:36)
Pamirsau pagirt sea "parselio" nuotrauka As kazkuo panasia irgi turiu...
ujujui, kokie efektai
QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 09:52)
kai jau taip foto uzderejo,tai ir rodau savo snapshotus
smagiai ypac pirmosios dvi
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 22, 09:59)
as parodysiu dar viena aguona
grazi aguona, o spalvota negerai ziuris? man tas blyskumas nelabai
QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 10:48)
seniai ką nors rodžiau, tai išsitraukiau porą kadrų ir rodau, kaip namie vyrus auklėjam taršykit
faina...ir tie ratuku atsikartojimai
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 22, 10:51)
Šiuo metu labai žaviuosi Karl Blosfeldt.
man ir patinka
QUOTE(Jurina @ 2009 06 22, 13:22)
ar priimtina tokia šviesa?
sviesa, tai gera, o ir starzdaneles kokios fainos, bet man pats fotografavimo kampas nelabai
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2009 06 22, 13:49)
tokia šviesa manau normali?
normali. tik kontrasto dar noris. o kodel ji su ta asarele? klausiu,nes neatrodo, kad mergyte verkus butu
QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 17:05)
dedu ir as viena kadra is miesto...kritika laukiama
idomi moteris. apdirbimas svarstytinas dar noris vos vos desines nukirpt. tada jai kairej vietos zvilgsniui gal pakaks, nes dabar lyg vos vos truksta? taip keistai tos "pagaliukines" kojytes... visiska priespriesa veidui
QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 18:02)
Valetta, simpatiska moteriske pas tave albume tas sendinimas ne toks intensyvus jauciu cia sitas SM fonas nlb dera
as savaitgali irgi netinginiavau bet kazkaip tik sis kadras patiko
tikiuosi neistampys lango,jei ka duokit zinoti
as savaitgali irgi netinginiavau bet kazkaip tik sis kadras patiko
tikiuosi neistampys lango,jei ka duokit zinoti
visai smagiai surikiuota viskas
QUOTE(lamella @ 2009 06 22, 19:42)
bet man ja vis tiek noris i kaire panest ir zemyn paleist
QUOTE(Degutė @ 2009 06 22, 20:54)
pievos
ojeee
QUOTE(Sadi @ 2009 06 22, 21:57)
kad aš kitokios tokios žydrų akių ir ryžų plaukučių mergytės nesu mačiusi Inc gi rodo tik JB Emutės nuotraukas
nerodo nerodo vat imsiu ir paieskosiu kokia spalvota
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 22, 22:20)
o aaakyyyys akyyyys del tokiu - uzfotkinciau
mums iki jusu akyciu dar toli
QUOTE(O @ 2009 06 24, 01:27)
Kad nemirtu tema
As uz antra tikrai smagi. o kitos 2 man eilines